- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Olabilir cnmSenin beşinci gün embriyosu olduğu için 12 demiş doktor o zaman benim için 14 demiş olması normal. 21 Nisan normalde sanırım o gün yaparım ben.
Canım benim tedavin hayırlı olsun sonunda sende başlıyorsunEkledim canım
Canım sen ne alemdesin ne yaptınCanım benim tedavin hayırlı olsun sonunda sende başlıyorsun
Kuzum yarın transfer benimde heyecan doruktaCanım sen ne alemdesin ne yaptın
Öyle canım yaa fitili koyuyorum ama ne yapsan geri akıyor. Yani her türlü sorunYa bu progestan nasıl
aman is basa düsünce yapılıyor ben hic kadin dogumda calismadm sadece hayatim yetiskin yogun bakimda gecti nasip kadın dogumuda yasayip gorecekmisimbu progestan ne illet ya fitili dert gobekten dert kalcadan dert ben napıcam bilmiyorm hayatta vajinal kullanamam
Hadi hayırlı uğurlu olsun kuzucumKuzum yarın transfer benimde heyecan dorukta
Hadi hayırlısı insallahKuzum yarın transfer benimde heyecan dorukta
İnşallah hepimizin canımHadi hayırlısı insallah
İnşallah canımmHadi hayırlı uğurlu olsun kuzucumsu gibi geçsin
Elbette ederim kuzum. İşin rast gitsin. Haberdar edersin bizleri deİnşallah canımmdua et bana
Tabiki kuzum haber vericemElbette ederim kuzum. İşin rast gitsin. Haberdar edersin bizleri de
Sagol evetttt yarin icin randevumu aldim bile.Canım benim tedavin hayırlı olsun sonunda sende başlıyorsun
Hayirli olsun tedavin canim sonu bebisli olsun insallahSagol evetttt yarin icin randevumu aldim bile.
Yarinki dualarda dileklerde sana geliyor simdiden hayirli olsun canim.Kuzum yarın transfer benimde heyecan dorukta
Hadi hayirlisi sımsıkı tutunsun sana bebisin canimTabiki kuzum haber vericem
İnşallah canımHadi hayirlisi sımsıkı tutunsun sana bebisin canim
Hayırlı olsun kuzumSagol evetttt yarin icin randevumu aldim bile.
Ben iyiyim canim yoldayız Ankarayi terkediyoruz...insallah bir daha gelmem boyle hastane tedavi için falanİnşallah canımsen ne yaptın iyi misin
Çook teşekkür ederim canımYarinki dualarda dileklerde sana geliyor simdiden hayirli olsun canim.