İyi dedin kuzum o ilk bekleyişler.... aman sağlıklı olsunlar da ne yapalım geçecek bunlar da Allah ın izni ile. Eldiven mi kullanıyorsun canım elini yıkayıp onunla yapsan belki iyileşme olur.Benim de öyleydi hatta kesin hamileyim dediğim belirtidir bu her hamileliğimde böyle oldum
Benn aktif kanama olmadıgı sürece sorun yok dediler canım
Canım gecmıs olsun bakım altında olmak daha güvenli benim bazen parça parça kahveler geliyor fitili uygularken eldivene yapışıyor bazen eldiven sadece krem rengi oluyor ara ara bişiler oluyor anlamadm 2 doktorum da önemli bulmadı inşallah dedikleri gibidir
Benim pzt günü dr 6.5 haftalıksın dr a neye göre hesaplanıyor dedim adet tarihine göre tam günün dedi yani benim 6. Haftada gümbür gümbür bir bulantı başladı herşeyden tiksiniyorum mutfağa adım atamıyorum değişik bir tiksinme çubuk kraker peynir ve soğuk meyve yiyebiliyorum. Şuan 7+1 haftalığız inşallah güzel gidiyordur. İlk 2 hamilelikte böyle bişey olmamıstı ben de şuan diyorum inşallah sağlıklı oluşundandır ama her gebelik farklı belki de ondndır sıfır bulantıyla doğum yapıyorlar
Kilya canım smdi okudm yazdıkalrını bence herşey güzel gidyordur ikiz bebişlerde her zman önden giden bir abla oluyor abla dedim bak kız içime doğdu inşallah herşey güzel olacak ah şu ilk bekleyişler
pozitif alan zeynep arkadasım hayırlı olsun çookk sevindimmm ilk zamanlarda senin pozitif olacagını biliyordum gecen gün de bacağıma vuruyor diyince kesin hamilee dedim
Üzgünüm kuzumTransferin 20. Günü bugün kese görmeye gittik ama malesef göremedik beta hcg 1400 çıkmış hala yükselme var aslında ama napacağımı bilmiyorum doktorum iyi değil dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz bakalımBizimki olmadı sanırım.
Rabbım buyuktur insalllah mucızesını verır guzel haberler alırısnTransferin 20. Günü bugün kese görmeye gittik ama malesef göremedik beta hcg 1400 çıkmış hala yükselme var aslında ama napacağımı bilmiyorum doktorum iyi değil dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz bakalımBizimki olmadı sanırım.
Hemşire bana mutlaka eldivenle yapın yoksa mikrop kapar dedi ilk günden beri eldiven kullanıyorum benİyi dedin kuzum o ilk bekleyişler.... aman sağlıklı olsunlar da ne yapalım geçecek bunlar da Allah ın izni ile. Eldiven mi kullanıyorsun canım elini yıkayıp onunla yapsan belki iyileşme olur.
sağol canım aminAminn canım ınsallahh herkese
Zor surec yasamıssın rabbım senı daha guzel mukadatlandırsın ınsallah
İnşallahRabbım buyuktur insalllah mucızesını verır guzel haberler alırısn
Her şey güzel olacak canım, hep öyle düşün öyle devam et. Bak o zaman her şey daha da güzel ilerliyorMerhaba kızlar muayeneden çıktım kalp sesini dinletmedi ama ekrandan gösterdi. Bir tanesinin zayıftıBir kanama alanı varmış kese altında. Ara ara lekelenmen olabilir dedi. Peki ne olacak dedim kendi haline bırakacağız aktif kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok dedi. İlaçlara aynen devam tsh baktırmamı istedi baktırdım dedim iki hafta sonra yeniden baktırmamı ve tekrar kalp atışı için gelmemi söyledi. Kalp sesini dinletmedi kızlar ekrandan gösterdi öyle mi olmalı bilmiyorum bir şey diyemedim korkuma pıt pıt atıyordu gördük sadece inşallah devam eder Tansiyonum yine yüksek çıktı gittiğimi söyledim yine de takip edip 125 85 üstüne çıkarsa bizi arayacaksın dedi.
Benim de doktorum bugün kalp atışını gösterdi ama sesini dinletmedi. Yoğun ses bebeği rahatsız ediyor, ben sürekli açmıyorum dedi. Seninki de öyle düşünmüştür.Kızlar bana yapılan uyarıları sizede söylemek istedim sıcaktan uzak durmamı yaz geldiği için de özellikle dikkat etmemi söyledi belki kanama alanı olduğu içindir. Sizlerle de paylaşmak istedim
Karından mı baktı? Benim de transferin 21. günü karından bakıldığında kese dahil hiçbir şey görülmemişti, beta da 5155 çıkmıştı üstelik. Seninki geriden de geliyor olabilir. Ertesi gün alttan bakıldığında kese görüldü.Transferin 20. Günü bugün kese görmeye gittik ama malesef göremedik beta hcg 1400 çıkmış hala yükselme var aslında ama napacağımı bilmiyorum doktorum iyi değil dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz bakalımBizimki olmadı sanırım.
İnşallah canımHer şey güzel olacak canım, hep öyle düşün öyle devam et. Bak o zaman her şey daha da güzel ilerliyor
Aynı doktora giden arkadaşım benzer şeyi söyledi hatta üçüncü aya kadar dinlemedim ben sadece baktılar dedi kuzum. Öyle diyince biraz rahatladım ben de:) Yazını okudum ama cevap veremedim arada kaynadı. Yeni doktor takibine geçtiğini söylemişsin. Hayırla ilerlesin sağlıkla kucağına al canım.Benim de doktorum bugün kalp atışını gösterdi ama sesini dinletmedi. Yoğun ses bebeği rahatsız ediyor, ben sürekli açmıyorum dedi. Seninki de öyle düşünmüştür.
Evet karından baktı alttan baktırmak tehlikeli değil mi?Karından mı baktı? Benim de transferin 21. günü karından bakıldığında kese dahil hiçbir şey görülmemişti, beta da 5155 çıkmıştı üstelik. Seninki geriden de geliyor olabilir. Ertesi gün alttan bakıldığında kese görüldü.
Son iki gündür yaşıyorum canım bugün doktor kontrolünde söyledim yorum yapmadıKızlar merhaba benim bugün transfer sonrası 9. Günüm cok şükür pozitif sonucu aldık ama ayakta durduğumda bir iş yaparken falan cok aşırı belim ağrıyor sizlerde de oldu mu ters bir şey yoktur değil mi kasıklarım bir de
O zaman benim için daha cok erken neden oluyor Kİ böyleSon iki gündür yaşıyorum canım bugün doktor kontrolünde söyledim yorum yapmadı
Yok erken diye düşünme bunu yaşayan bir sürü arkadaş var ilk günden beri. Vücudunun sinyallerini dinle uzan kalkma öyle olunca. Yani yaşanabilir şeyler sanırım kuzum. Dediğim gibi doktor bir şey demedi. Burada başka arkadaşlar görünce yazarlar ilk günden beri bu ağrıları yaşıyorlarO zaman benim için daha cok erken neden oluyor Kİ böyle
Her zaman değil. Bende hiçbir sorun olmadı misal. Doktordan doktora da değişebiliyor tabii nasıl bakmak istediği. Ama yeni oluşan gebeliklerde garanti olduğu için alttan bakmak daha iyi oluyor. Biraz büyüdükçe karından bakmaya geçiyorlar. Benimki 7 hafta bittikten sonra başladı mesela. Yani bugün.Evet karından baktı alttan baktırmak tehlikeli değil mi?
Yokk olurr muu tatlım ben transfer sonrası bu hafta daha ıhı ayakta durabıldimm aslaa dıkılemıyrodumO zaman benim için daha cok erken neden oluyor Kİ böyle