Benim de öyleydi hatta kesin hamileyim dediğim belirtidir bu her hamileliğimde böyle oldum
Benn aktif kanama olmadıgı sürece sorun yok dediler canım
Canım gecmıs olsun bakım altında olmak daha güvenli benim bazen parça parça kahveler geliyor fitili uygularken eldivene yapışıyor bazen eldiven sadece krem rengi oluyor ara ara bişiler oluyor anlamadm 2 doktorum da önemli bulmadı inşallah dedikleri gibidir
Benim pzt günü dr 6.5 haftalıksın dr a neye göre hesaplanıyor dedim adet tarihine göre tam günün dedi yani benim 6. Haftada gümbür gümbür bir bulantı başladı herşeyden tiksiniyorum mutfağa adım atamıyorum değişik bir tiksinme çubuk kraker peynir ve soğuk meyve yiyebiliyorum. Şuan 7+1 haftalığız inşallah güzel gidiyordur. İlk 2 hamilelikte böyle bişey olmamıstı ben de şuan diyorum inşallah sağlıklı oluşundandır ama her gebelik farklı belki de ondndır sıfır bulantıyla doğum yapıyorlar
Kilya canım smdi okudm yazdıkalrını bence herşey güzel gidyordur ikiz bebişlerde her zman önden giden bir abla oluyor abla dedim bak kız içime doğdu
inşallah herşey güzel olacak ah şu ilk bekleyişler
pozitif alan zeynep arkadasım hayırlı olsun çookk sevindimmm ilk zamanlarda senin pozitif olacagını biliyordum gecen gün de bacağıma vuruyor diyince kesin hamilee dedim