2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah gerek kalmaz kuzum dediğin gibi ayrıca yeni okudum ne kadar süre tedavi altında kalacaksın ne dedi doktorun. Benim bir daha olmadı o şekilde ama sonuçta kanama alanı duruyor yine olursa ki olabilir dedi inşallah olmaz ve artmaz ne diyim 🙄
Şimdilik süre belirtmedi duruma göre karar verecek galiba. Hayırlısı ile bi atlatalım da. Senin de daha olmaz inşallah 🙏🙏 sürekli gelmesi risk dedi doktorum. Artık çamaşırına geçecek durumda geliyosa müdahale edilmesi gerekir dedi.

Ben de haşimatoyum.. kaç çıkıyor değerlerin? Benim en son 0,2 çıkmış çok düşük değil mi ya? Ama bu kanı sabah vermemiştim, doktorum öylesine bakmıştı. Şimdi transfer hazırlığındayım tekrar baktıracağım da, ilacı içip mi gideyim karar vermemiştim.. ama doğru tabi dozu ayarlamak gerekirse normal dozumu almak gerekir
haşitimo ile ilgili pek bilgim yok her gün ilacı düzenli olarak içiyorum ben ilacı bırakınca tsh 6 ya flan çıkıyor bazende cok düşüyor düzensizlik var yani ilacla dengeliyor şuan iyi cıkıyor değerim 2.5 flan ama tüp bebek ilacları bu ilacı etkiledikleri için bazen yüksek çıkıyor sürekli kontrol ettiriyorum bende allah izin verirse bu ay sonu transfer olucam

Tiroid ilacı kullanan arkadaşlar, tsh değerinize baktıracağınız zaman kanı ilacı içip mi veriyorsunuz içmeden mi? Uzun zaman oldu ben vermeyeli, ne yapıyordum unuttum 🐒
Benim böyle bir sorunum yoktu önceden opudan beri kullanıyorum ama geçen gün transfer hazırlığına başlayacağımız zaman kan verdim tekrar ilacımı da içmiştim kahvaltı da yapmıştım gitmeden farketmez dedi hemşire, 1,50 çıktı

Labellaaa Labellaaa kuzum senin lekelenme şikayetlerin ne oldu nasılsın ?
Canımcım tesekkur ederim sordugun için ☺️ Dr istirahat diyince annemlere transfer oldum 😬 burda ful yatıyorum annem babam kardeslerim bakıyorlar sağolsunlar ve dinlendikce lekelenme renkleri açıldı pembeli gelmedi bir daha ama rutin hep koyulu açıklı lekelenmeler oluyor ben fitile bağlıyorum artık 🤷‍♀️ Sen nasıl oldun. Bulantınız var mı kızlar ben bulantıdan başımı kaldıramıyorum 🤦‍♀️

Canımcım tesekkur ederim sordugun için ☺️ Dr istirahat diyince annemlere transfer oldum 😬 burda ful yatıyorum annem babam kardeslerim bakıyorlar sağolsunlar ve dinlendikce lekelenme renkleri açıldı pembeli gelmedi bir daha ama rutin hep koyulu açıklı lekelenmeler oluyor ben fitile bağlıyorum artık 🤷‍♀️ Sen nasıl oldun. Bulantınız var mı kızlar ben bulantıdan başımı kaldıramıyorum 🤦‍♀️
bende hiç yok bulantı önceki 5ay süren gebeliğimdede hiç olmamıştı aklıma acaba bebek sağlıksız mı ondan mı bulantı olmuyor ilk seferde mi öyleydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum sen kaçıncı haftandasın daha erken mi bulantı için bana acaba kafamda deli sorular🙈🙈

haşitimo ile ilgili pek bilgim yok her gün ilacı düzenli olarak içiyorum ben ilacı bırakınca tsh 6 ya flan çıkıyor bazende cok düşüyor düzensizlik var yani ilacla dengeliyor şuan iyi cıkıyor değerim 2.5 flan ama tüp bebek ilacları bu ilacı etkiledikleri için bazen yüksek çıkıyor sürekli kontrol ettiriyorum bende allah izin verirse bu ay sonu transfer olucam
Benim de geçen sene 6 civarı çıkınca teşhis konulmuştu, 1 senedir ben de hergün içiyorum. sonra baktırdıklarımda iyiydi hep değer, en son 0’lara düşünce bi tedirgin oldum ama doktorum pek önemsemiyor. Ben de ay sonunda transfer olucağım, sürecimiz benziyor Lucrin kullandım ben de.. inşallah pozitif olur sonucumuzda 🤗

Benim böyle bir sorunum yoktu önceden opudan beri kullanıyorum ama geçen gün transfer hazırlığına başlayacağımız zaman kan verdim tekrar ilacımı da içmiştim kahvaltı da yapmıştım gitmeden farketmez dedi hemşire, 1,50 çıktı
Anladım canım teşekkür ederim. Ben de ilaci içip vereceğim kanı, bakalım ne çıkacak

Benim de geçen sene 6 civarı çıkınca teşhis konulmuştu, 1 senedir ben de hergün içiyorum. sonra baktırdıklarımda iyiydi hep değer, en son 0’lara düşünce bi tedirgin oldum ama doktorum pek önemsemiyor. Ben de ay sonunda transfer olucağım, sürecimiz benziyor Lucrin kullandım ben de.. inşallah pozitif olur sonucumuzda 🤗
inşallah canım haberleşelim beraber gecicek sanırım süreç🌸 benim 4.transfer olucak 2 negatif birtanesi pozitifdi ama 3 aylıkken kalbi durdu malesef allahım inşallah şu mübarek günde isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın🙏💓

Canım fitil yapabilir doğru bana kanama alanı var dedi doktorum ultrason ile bakıp ama aynı şekilde istirahat verdi sadece. Bulantım yok benim sadece mide yanması var kuzum

inşallah canım haberleşelim beraber gecicek sanırım süreç🌸 benim 4.transfer olucak 2 negatif birtanesi pozitifdi ama 3 aylıkken kalbi durdu malesef allahım inşallah şu mübarek günde isteyen herkezin kucagını boş bırakmasın🙏💓
Aminn canım ınsallahh herkese
Zor surec yasamıssın rabbım senı daha guzel mukadatlandırsın ınsallah

Bisey sorucam bide. Normalde ben pek terleyen birisi degilimdir ama sabahlari uyandigimda terlemiş oluyorum. Acaba ilaclardanmi? Yoksa tutunma belirtisi falanmi acaba🤲 😌
Benim de öyleydi hatta kesin hamileyim dediğim belirtidir bu her hamileliğimde böyle oldum ☺️☺️☺️
kızlar selam bende tüp bebekle 6+3 haftalık gebeyim bugün sabah kahverengi lekenme yaşadım kliniğimi aradım kırmızıya dönmediği sürece korkma dediler aranızda yaşayan varmı?
Benn aktif kanama olmadıgı sürece sorun yok dediler canım
Kızlar merhaba. Öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Allahım sağlıkla ilerletsin inşallah. 🤲🤲

Benim birkaç gündür ciddi lekelenmem oluyodu. Vizon rengi ile başlayıp koyu kahverengiye doğru ilerledi. Bugun yine ayni durum olunca doktorumu aradım hemen gel dedi. Gittim. Bebek ve kalp atışı çok şükür iyi dedi. Ama kahverengi leke müdahale edilmediği zaman kırmızıya döner ve tehlike arz eder dedi. Hastaneye yatısimi verdi. Serum ve iğne tedavisi başlandı hemen. Bebek sağlıklı ama gelen lekeleri hemen dikkate almak gerekir dedi. Benim gibi olan arkadaslarim varsa ihmal etmeyin lütfen 🙏🙏
Canım gecmıs olsun bakım altında olmak daha güvenli benim bazen parça parça kahveler geliyor fitili uygularken eldivene yapışıyor bazen eldiven sadece krem rengi oluyor ara ara bişiler oluyor anlamadm 2 doktorum da önemli bulmadı inşallah dedikleri gibidir ☺️
bende hiç yok bulantı önceki 5ay süren gebeliğimdede hiç olmamıştı aklıma acaba bebek sağlıksız mı ondan mı bulantı olmuyor ilk seferde mi öyleydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum sen kaçıncı haftandasın daha erken mi bulantı için bana acaba kafamda deli sorular🙈🙈
Benim pzt günü dr 6.5 haftalıksın dr a neye göre hesaplanıyor dedim adet tarihine göre tam günün dedi yani benim 6. Haftada gümbür gümbür bir bulantı başladı herşeyden tiksiniyorum mutfağa adım atamıyorum değişik bir tiksinme çubuk kraker peynir ve soğuk meyve yiyebiliyorum. Şuan 7+1 haftalığız inşallah güzel gidiyordur. İlk 2 hamilelikte böyle bişey olmamıstı ben de şuan diyorum inşallah sağlıklı oluşundandır ama her gebelik farklı belki de ondndır sıfır bulantıyla doğum yapıyorlar

Kilya Kilya canım smdi okudm yazdıkalrını bence herşey güzel gidyordur ikiz bebişlerde her zman önden giden bir abla oluyor abla dedim bak kız içime doğdu 😬 inşallah herşey güzel olacak ah şu ilk bekleyişler 🤍

pozitif alan zeynep arkadasım hayırlı olsun çookk sevindimmm ilk zamanlarda senin pozitif olacagını biliyordum gecen gün de bacağıma vuruyor diyince kesin hamilee dedim 😍😍

Benim de öyleydi hatta kesin hamileyim dediğim belirtidir bu her hamileliğimde böyle oldum ☺️☺️☺️

Benn aktif kanama olmadıgı sürece sorun yok dediler canım

Canım gecmıs olsun bakım altında olmak daha güvenli benim bazen parça parça kahveler geliyor fitili uygularken eldivene yapışıyor bazen eldiven sadece krem rengi oluyor ara ara bişiler oluyor anlamadm 2 doktorum da önemli bulmadı inşallah dedikleri gibidir ☺️

Benim pzt günü dr 6.5 haftalıksın dr a neye göre hesaplanıyor dedim adet tarihine göre tam günün dedi yani benim 6. Haftada gümbür gümbür bir bulantı başladı herşeyden tiksiniyorum mutfağa adım atamıyorum değişik bir tiksinme çubuk kraker peynir ve soğuk meyve yiyebiliyorum. Şuan 7+1 haftalığız inşallah güzel gidiyordur. İlk 2 hamilelikte böyle bişey olmamıstı ben de şuan diyorum inşallah sağlıklı oluşundandır ama her gebelik farklı belki de ondndır sıfır bulantıyla doğum yapıyorlar

Kilya Kilya canım smdi okudm yazdıkalrını bence herşey güzel gidyordur ikiz bebişlerde her zman önden giden bir abla oluyor abla dedim bak kız içime doğdu 😬 inşallah herşey güzel olacak ah şu ilk bekleyişler 🤍

pozitif alan zeynep arkadasım hayırlı olsun çookk sevindimmm ilk zamanlarda senin pozitif olacagını biliyordum gecen gün de bacağıma vuruyor diyince kesin hamilee dedim 😍😍
Aynen canım önlem amaclı yatırdı bakalım. Tedbir bizden taktir Allah'tan. Doktorların önemli bulmuyosa demekki sorun teşkil etmiyo etmesin de zaten. 🙏🙏 Ben yarim rahimli olduğum için şansa bırakmak istemiyorlar kuzum. Heran risk altindayim 🤷‍♀️

Transferin 20. Günü bugün kese görmeye gittik ama malesef göremedik beta hcg 1400 çıkmış hala yükselme var aslında ama napacağımı bilmiyorum doktorum iyi değil dedi 2 gün sonra tekrar bakıcaz bakalım ☹️ Bizimki olmadı sanırım.

X