- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Su fazla fazla icmeye basladım rransfer sonrası damacananın yanı sıra 12 ad. 1 bucuk lt su alıyorum onlar hep benım bas ucumda mutfakta salonda nerede olaa kafama dikiyorumBi doktorun sitesinden alinti:
Transfer sonrasinda
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir.
Yok yok bırakmıstm yemeyi zaten hayırlısı bakalmFaydaliymis dogurganlik anlaminda ama kasilma yapabiliyomuş bende internette gördüm. Birsey olmaz elbette nimet sonucta ama abartiya kacma daha yeme canim.
Ama ananasta cok yedım ve halen de yıyorum gunluk bı kac dilimBi doktorun sitesinden alinti:
Transfer sonrasinda
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Bol sıvı tüketimi özellikle su içimi rahim kasılmalarını azaltacağından çok miktarda günde 2 – 2,5 litre kadar sıvı tüketilmesi embriyo transferinden sonra önerilen şeylerdir.
Pff tutmazsa kendimi galiba cok suçlarm maydonoz felan da yedim yani salatalarda hatta transferin 1.2. Günu ananas yedim ne deyim Allah tan hayırlısıBi doktorun sitesinden alinti:
Transfer sonrasinda
Bi doktorun sitesinden alinti:
Transfer sonrasinda
Bunu da ben az önce okudumBi doktorun sitesinden alinti:
Transfer sonrasinda
Nolcak şimdiBunu da ben az önce okudumeeee şimdi hangisi ama valla ben hergün yedim bir ince dilim
o kadar hassasızki bu dönemde ne yesek ne yemesek kafamız allak bullak oluyoYok 4 5 güngür yemiyorum transferin ilk zamanlari yedim
Nasibi varsa tutunmuştur canım bende ilk günlerde yedim cumartesi günü doktorum kontrole çağırdı bence herşeyin fazlası zarar kararında tükettiğimiz müddetçe sıkıntı yokPff tutmazsa kendimi galiba cok suçlarm maydonoz felan da yedim yani salatalarda hatta transferin 1.2. Günu ananas yedim ne deyim Allah tan hayırlısı
Valla bendeNolcak şimdihangisine inanalım
Yaa cok sevindim canım katlanarak artsn insallahhKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Zaten artık cok gec herseyin hayirlisi artik ne deyim zor bir sürec ya RabbimmNasibi varsa tutunmuştur canım bende ilk günlerde yedim cumartesi günü doktorum kontrole çağırdı bence herşeyin fazlası zarar kararında tükettiğimiz müddetçe sıkıntı yok
İnsallah canımYaa cok sevindim canım katlanarak artsn insallahh
Oohh masallahhh rabbık tammaına erdırsınKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Aminnn canım Allah razı olsunOohh masallahhh rabbık tammaına erdırsın
Çok şükür canım zamanı varmış demek ki şimdi gelmek istemişKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Banada dr um öyle bir kısıtlama getirmedi artık napalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz zaten şimdi onun stresine girmeyelim vallaValla bendeAma ben her gün ince bir dilim yedim. Her gün soda içtim. Maydanozu direk yemesem de salatada yemeklerde yedim. Doktorum bana asitli içecekler dışında hiç bir şeyi yasaklamadı özellikle tekrar tekrar sordum canın ne istiyorsa kararında ye iç dedi Allah’da bir iştah verdi gidiyoruz bakalım
Masallah canim cok tebrik ederim. Rabbim saglikla kucagina versin insallah canimKızlar sonucum 155.7 çıktı cok şükür
Öyle canım uğraştırdı bizi insallah hayırlısıyla ilerler sağlıkla kucağımıza alırızÇok şükür canım zamanı varmış demek ki şimdi gelmek istemiş