2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Su fazla fazla icmeye basladım rransfer sonrası damacananın yanı sıra 12 ad. 1 bucuk lt su alıyorum onlar hep benım bas ucumda mutfakta salonda nerede olaa kafama dikiyorum

Ama ananasta cok yedım ve halen de yıyorum gunluk bı kac dilim

Pff tutmazsa kendimi galiba cok suçlarm maydonoz felan da yedim yani salatalarda hatta transferin 1.2. Günu ananas yedim ne deyim Allah tan hayırlısı

inşallah bişey olmamıştır bugün 6. Günüm(

Bunu da ben az önce okudum eeee şimdi hangisi ama valla ben hergün yedim bir ince dilim

Eklentiler

• DABDDBC6-148B-4ABD-91EE-2B43024D6DE7.jpeg
    182,5 KB · Görüntüleme: 54
Pff tutmazsa kendimi galiba cok suçlarm maydonoz felan da yedim yani salatalarda hatta transferin 1.2. Günu ananas yedim ne deyim Allah tan hayırlısı
Nasibi varsa tutunmuştur canım bende ilk günlerde yedim cumartesi günü doktorum kontrole çağırdı bence herşeyin fazlası zarar kararında tükettiğimiz müddetçe sıkıntı yok

Nolcak şimdi hangisine inanalım
Valla bende Ama ben her gün ince bir dilim yedim. Her gün soda içtim. Maydanozu direk yemesem de salatada yemeklerde yedim. Doktorum bana asitli içecekler dışında hiç bir şeyi yasaklamadı özellikle tekrar tekrar sordum canın ne istiyorsa kararında ye iç dedi Allah’da bir iştah verdi gidiyoruz bakalım

Banada dr um öyle bir kısıtlama getirmedi artık napalım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz zaten şimdi onun stresine girmeyelim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…