- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
AminnnAz başlayıp katlanıp sağlıkla ilerleyen örnekler var canım inşallah değerin kat kat katlansın
doğal yolla kalan korkmuyor tabi ben şu an kovit olmasa bile kendimi gezerken hayal bile edemiyorum bişey oldu olcak korkusuylaİnşallah canım inşallah zaten tüp bebek aşırı maliyet gezi de öyle bütçemizi böyle kullandık elbette inşallah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin önceliğim elbette bu. Benim ki ufak nefes aldırıp yüz güldürecek hayaller şimdilik. Bizim bir tanıdığımı beş aylık hamileyken Uzak doğuya geziye gitti hatta kanaması olmuşHavaalanına doktor gelmiş kendi doktorunu o doktorla konuşturmuşlar filan baya macera şükür korkulacak bir şey yok demişler neyse sağlıkla doğumunu da yaptı. Tabii doğal yoldan gebe kalınca azıcık daha cesur oluyor insan Ben de Uzak Doğu istiyorum da Çin e sinir oldum oraya gitmem Eşim Afrika istiyor. Hastalıklardan korkarım bebeleri götüremem heralde bizim bu hayalin nerden baksan 5-6 yılı var Rabbim her şeyden önce sağlık versin bize sevdiklerimize yavrularımıza (amiiin inşallah )
Aynen pandemi olmasa da çıkıp gezemezdim bendedoğal yolla kalan korkmuyor tabi ben şu an kovit olmasa bile kendimi gezerken hayal bile edemiyorum bişey oldu olcak korkusuylaafrika bebimde hayalim ahh keşke olsa.. dediğin gibi tüp bebekte maalesef çok sarstı ekonomik olarak boyuı ayrı psikolojikde mahvetti inşallah sağlıkla kucağımıza alıp geziceğimiz günler de gelir
Hadi gözün Aydın kuzum darısı başımıza olsunBu arada 5 dk once cıktım dr dan kalp atıslarını dınledımvideo cekeyım derken elım ayagım tıtredı resım cekebılmısım sadece ama olsun ben duydum rabbıme sonsuz şükürler olsun
Cuma gunude kendı dr uma gıdıcem randevum var buraya ılac yazdırma ya gelmsıtım dr baktı suprız oldu
Masalalhh darısı bizlere insBu arada 5 dk once cıktım dr dan kalp atıslarını dınledımvideo cekeyım derken elım ayagım tıtredı resım cekebılmısım sadece ama olsun ben duydum rabbıme sonsuz şükürler olsun
Cuma gunude kendı dr uma gıdıcem randevum var buraya ılac yazdırma ya gelmsıtım dr baktı suprız oldu
Bence iyi 2 ye katlamış su pozitif cıkanlar atın artik kafanizdan su dusunceleri hamilesiniz yahuKızlar benim 8. Gün 75.8
11 .ci. Gün 257
13..cu. Gün bugün 512 çıktı nasıl sizce iyi mi
Allah başına versin göresin sendeBence iyi 2 ye katlamış su pozitif cıkanlar atın artik kafanizdan su dusunceleri hamilesiniz yahu
Kuzum çok sevindim darısı başımıza inşallahBu arada 5 dk once cıktım dr dan kalp atıslarını dınledımvideo cekeyım derken elım ayagım tıtredı resım cekebılmısım sadece ama olsun ben duydum rabbıme sonsuz şükürler olsun
Hayırlı olsun canımKızlar benim 8. Gün 75.8
11 .ci. Gün 257
13..cu. Gün bugün 512 çıktı nasıl sizce iyi mi
Bence öyle düşünme herkes geçiyo bu yoldan ve en takmıcam diyen insan kendini bunları düşünüp stres yaparken buluyo. Yani herkes bu yollardan geçecekBence iyi 2 ye katlamış su pozitif cıkanlar atın artik kafanizdan su dusunceleri hamilesiniz yahu
Bende cok baş agrisi yapmisti ilk basladigimda canım kasık ağrısı hatırlamıyormKızlarr bu estrofem sizde de kasık ağrısı yaptı mı? Estrofemin 5.günündeyim adetimde bitti kasıklarım çok ağrıyor nedense
Zaten cumadan sonra artık aylık kontroller olucakKuzum çok sevindim darısı başımıza inşallahbu arada canım bu kadar fazla ultrasyona maruz bırakma kendini , başlarda çok önemli. İki gün ara ile tekrar ultrasyona gireceksin,
Aminn ınsallahh senden 2 kalp beklıyrouzHadi gözün Aydın kuzum darısı başımıza olsun
O zaman da 3.ayina yakın olacak zaten insallah,riskli zamanlar azalmış olcakZaten cumadan sonra artık aylık kontroller olucakkanaman oluraa hemen gel yoksa 1 ay sonra gelırısn dıyorlar