2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bu arada 5 dk once cıktım dr dan kalp atıslarını dınledım video cekeyım derken elım ayagım tıtredı resım cekebılmısım sadece ama olsun ben duydum rabbıme sonsuz şükürler olsun
Cuma gunude kendı dr uma gıdıcem randevum var buraya ılac yazdırma ya gelmsıtım dr baktı suprız oldu

doğal yolla kalan korkmuyor tabi ben şu an kovit olmasa bile kendimi gezerken hayal bile edemiyorum bişey oldu olcak korkusuylaafrika bebimde hayalim ahh keşke olsa.. dediğin gibi tüp bebekte maalesef çok sarstı ekonomik olarak boyuı ayrı psikolojikde mahvetti inşallah sağlıkla kucağımıza alıp geziceğimiz günler de gelir

Aynen pandemi olmasa da çıkıp gezemezdim bende inşallah canım sağlıkla kavuşuruz inşallah

Hadi gözün Aydın kuzum darısı başımıza olsun

Masalalhh darısı bizlere ins

Kuzum çok sevindim darısı başımıza inşallah bu arada canım bu kadar fazla ultrasyona maruz bırakma kendini , başlarda çok önemli. İki gün ara ile tekrar ultrasyona gireceksin,

Kızlarr bu estrofem sizde de kasık ağrısı yaptı mı? Estrofemin 5.günündeyim adetimde bitti kasıklarım çok ağrıyor nedense

Kuzum çok sevindim darısı başımıza inşallah bu arada canım bu kadar fazla ultrasyona maruz bırakma kendini , başlarda çok önemli. İki gün ara ile tekrar ultrasyona gireceksin,
Zaten cumadan sonra artık aylık kontroller olucak kanaman oluraa hemen gel yoksa 1 ay sonra gelırısn dıyorlar

Pozitifler kalp atışı duyanlar oh oh maşallah süper hayırlı olsun kızlar karamsar arkadaslarım gercekten bu işin sonu yok kafaya takacak çook şey var bir arkadasım dedi ki hamilelikteki telaşlarımı kafaya taktıklarımı özlüyorum bebek doğduktan sonraki stres bambaşka keske hamileliğe geri dönebilsem diyor yani bu iş başından sonuna hep stres çocugumuz var oldugu sürece aklımız hep onda olacak şu bekleme anlarımızı strese çevirmeyelim ben artık saldım dr 15 gün sonra gel diyor tamam diyorum nasıl geçecek vs hiç düşünmüyorum ne aylar ne yıllar geçti diyorum sakinlikle bekliyorum herşeyi çünkü sabırsız olunca o güzel geçişleri hissedemiyoruz Allaha sığınıp dua edip herşeyin güzel olacagına inanarak bekleyeceğiz mutlaka güzel kapılar açılacaktır ama bugun ama yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…