2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hakikaten farklı seyler dusunmek iyi geliyor insana ama elde degil iste heyecandan ölüyorm ben ne cıkacak diye aklım fikrim cuma gününde
sonuna kadar haklısın kuzum. Benim de bir anlık ama yüzümde bir tebessüm oluşturdu hatta çocuklar olursa nasıl gezeceğim diye endişe bile ettim de anneme bırakmaya karar verdim Rabbim şu süreçten kucaklarımız dolu hayırlı şekilde çıkabilmeyi nasip etsin. Bütün dünyam bebek meselesinde her şey ona çıkıyor düşüncelerimde ama başka şeylerde var bu hayatta bu kalbimi ferahlatıyor...

ne güzel anlatmışın canım bende eşimle dünyayı gezmeyi sevdiğim için hep erteledik çocuğu ama asla pişman olmadım 3 yıldır çocuk için mücadeledeyim hayırlısıyla kucağımıza alıp onlarlada gezilir farklı yerleri görmek,keşfetmek insana ayrı mutluluk veriyor.görmediğim ve gitmek istediğim yerlerin listesini bile yaptım inşallah bebişlerle gezmek de nasip olur

İnsallah güzel haberler alirız cuma günu Allah herkesin yuzünü güldüsn insallah

İnşallah canım inşallah zaten tüp bebek aşırı maliyet gezi de öyle bütçemizi böyle kullandık elbette inşallah Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin önceliğim elbette bu. Benim ki ufak nefes aldırıp yüz güldürecek hayaller şimdilik. Bizim bir tanıdığımı beş aylık hamileyken Uzak doğuya geziye gitti hatta kanaması olmuş Havaalanına doktor gelmiş kendi doktorunu o doktorla konuşturmuşlar filan baya macera şükür korkulacak bir şey yok demişler neyse sağlıkla doğumunu da yaptı. Tabii doğal yoldan gebe kalınca azıcık daha cesur oluyor insan Ben de Uzak Doğu istiyorum da Çin e sinir oldum oraya gitmem Eşim Afrika istiyor. Hastalıklardan korkarım bebeleri götüremem heralde bizim bu hayalin nerden baksan 5-6 yılı var Rabbim her şeyden önce sağlık versin bize sevdiklerimize yavrularımıza (amiiin inşallah )

Canım canımm sen bizim topiğimizi açan enerjimizsin inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz lütfen güzel şeyler düşün bunun için en iyisi dua etmek güzel sözlerle dua et Allah çok büyükk inşallah hayırlısını vericek sana da bize de

Kuzumm iyi olmana cok sevindimm Allah yasatmasin sana bir daha stress Hayallerin de gercek olsun insallah biz de uc yillik evliyiz cesme disinda henuz beraber bir tatil bile yapmisligimiz yok pandemi sagolsun, bir de dusmusuz bebek pesine bizimde rahat uc dort yili vardir gezmeye tozmaya

Allah razı olsun canım. Amiiin kimseye yaşatmasın Rabbim. Sürekli yatıyorum çorabımı bile eşime sen giydir dedim Bir şey varsa da yatmaktan belli olmayacak Biz sekiz yıllık evliyiz kuzum sizin zaten evliliğinizin yarısını pandemi yemiş. Üç dört yıldır biz de bebek peşindeyiz öncesinde borç harç her şeyi kendimiz yapıyoruz çünkü çok şükür ki ona imkanımız var Onun da tadı ayrı. İnşallah hepimiz hayallerimizi hayırlısı ile gerçekleştirebiliriz

Aradim coktan cikmis ekrana ama soylemiyorlar telefonda. E nabiza duser diyir. Simdi disari da cikamam canli derslerimiz var kucuk kizim var
Aslında çabuk düşüyor benim tahlillerim hemen düşmüştü e nabız a ama bilemiyorum kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…