2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bu arada Kilya cım tüp bebek dr um şimdi cevap verdi canım ona muayeneye gitmedim diye mi bu kdr geç döndü bilmyorum demiş ki
“Takip edelim herhangi bir sorun olacagini sanmiyorum. Ultrasonun iyi gorunuyor. Fazla kanaman olmadigi takdirde 2 hafta sonra bir daha ultrasona git bakilsin.”
Benm kendi dr um zaten 2 hafta sonra gel demişti aynen devam yani oturup 17 mayısı bekleyeceğim. Bu arada bana istirahat dedi ful yatıyorum bugun pembe vs bişi gelmedi ama vizonlu akıntı devam o da normal artık heralde sürekli normal diyor doktorlarım

merhaba kızlar
nasılsınız
yeni gebişlerimizi tebrik ediyorum darısı inşallah biz kalanlara

canım Chocalete bence sen şimdiden kendini boşa üzüyorsun kuzum , çünkü 4.gün çıkması okadar mucize ki
bak en yakın arkadaşımın 12.günü değeri 80 li bir değer çıktı yani 4.gün yapmış olsaydı o da negatif görecekti
ne olur kendini yıpratma ve üzme
duygularını çok iyi anlıyorum hissediyorum hepimiz hissediyoruz
ama henüz çok erken güzelce iç ilaçlarını tevekkül edip bekle kuzum
çünkü biz ne yapsakta transferden sonrası hep nasip

benimde adetime 3 gün kaldı
dün yaptığım testte çok hafif bir gölge çıkmıştı bi umutlanmıştım
ama bugün tertemiz bir testle karşılaştım sabah yapınca
biliyorsunuz kızlar ben prp oldum o yüzden bi ümit kendiliğinden olurmu dedim ama zaten olması mucize olurdu
adetin 2.günü gideceğim bende
eğer başlarsa bayram falan engellermi acaba diye şimdi de bunu düşünmeye başladım
gerçi bana hoca bir de histereskopi yapacağını söylemişti
belki şimdide onu yapar
nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz canlar

bu güzel hıdrallez gününde umarım herkes ne dilerse gerçek olur hayırlısı ile

Bende cok baş agrisi yapmisti ilk basladigimda canım kasık ağrısı hatırlamıyorm
Ben de baş ağrılarını estrofemden biliyordum ama estrofemi 9 gündür kestim, ara ara başım hâlâ ağrıyor. Demek ki estrofem değil genel olarak hamilelik yapıyor bu ağrıları diye düşünmeye başladım.

Bende cok baş agrisi yapmisti ilk basladigimda canım kasık ağrısı hatırlamıyorm
Baş ağrısı da yapıyor ama çekilmiyecek gibi değil canım. Özellikle kasık ağrısından korktum yarına kadar devam ederse doktoruma söyleyeyim sağolasın

Kuzum benden de dün gece sarımsı geldi vizonda olabilir bilmiyorum bugün gelmedi ama kasılmalarım var. Korkutuyor ayağa kalktıkça oluyor. Ağrı olsa çok korkmam ama kasılma iyi değil. Sürekli yatıyorum ben de. Yarın muayenem olacak bakalım inşallah sağlıkla ilerliyordur her şey bir daha yaşamayalım inşallah kuzum

Kuzuum bayram engel olmaz tedavilere ama histereskopi olacaksa onu bekletmek durumunda kalırsın zaten. İnşallah her şey gönlünce ilerler canım

Sanırım bu durumlar normal olarak goruluyo. Biz herşeye hemen panik olduğumuz için aklımız cikiyo doğal olarak sevindim canım bi sorun olmamasına. Bugun benden de gelen bisey yok şükür. Dedigin gibi vizon rengi standart oldu artık. Başka bisey olmasında ona alıştık

Çok sevindim canım senin de bişeyin olmamasına. Hiç merak etme sağlıkla ilerliyodur. Kalkmamaya çalış. Dinlen bol bol. Yarında güzel haberlerle gel inşallah

Çok sevindim canım senin de bişeyin olmamasına. Hiç merak etme sağlıkla ilerliyodur. Kalkmamaya çalış. Dinlen bol bol. Yarında güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah kuzum Allah razı olsun. Yatıyorum yoksa hemen başlıyor kasılmalar anlamadım. Yarın daha net olur her şey inşallah sorun yoktur

Ayyy inşallah kuzum inşallah bugün haberlerde gördüm dokuz doğurmuş bir kadın. Nasıl sığdı o göbüşe gerçekten mucize. Rabbim ol derse oluyor
Hahaha maşallah valla . Tabiki Rabbim ol dedikten sonra olmayacak birsey yok. Allahım bize de nasip etsin. Sağlıkla şu minikleri kucağımiza alsak yeter.

Amin amin insallah Alalh ın izniyle taburcuda olur hersey güzel olur hic sıkma canını hayallerine cocukları dedesine biraktıgını felan da düsün hep olumlu ol

Amin amin insallah Alalh ın izniyle taburcuda olur hersey güzel olur hic sıkma canını hayallerine cocukları dedesine biraktıgını felan da düsün hep olumlu ol
O hayalleri babam kuruyor sağ olsunlar benden çok istiyorlardı diyebilirim inşallah nasip olur Şimdi de onlarla teselli oluyor diyor annem. Rabbim sağlıkla kavuştursun o günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…