bende lucrin vurundum yarım doz yumurta toplamadan 4 gün sonra flan ilaçla beraber adet oldum tam 9 gün adet oldumGerçektrn bu süreçte beklemek beni de tüketti daha transfere gelmeden.. Cyclo bitti, tam lekelenme başlamıştı iyi adetim erken olacak hemen başlarız diye seviniyodum dün Lucrin’i vurdurunca kesildi lekelenme de.. karın ağrısı var ama hiç gelen giden yok.. kanama olsun diye beklediğimiz zamanda olmuyor aman olmasın diye üstüne titrediğimiz zamanda oluyor, her türlüsü stres vallahi tükendim, evde zaten otur otur zaman da geçmiyor
Kese görünce kalp bıtmez bu işlerbenimde bugün bel ve kasık ağrım var bazen şiddeti çok artıyor tuvalete gitmeye korkuyor insan modum düştü keseyi bi görseydik hayırlısıyla
Doktoradan geldim şimdi. Ben lekelenme de kesildi diyince kontrol edelim dedi. Ama henüz incelmemiş rahim duvarı, cumartesiye kadar başlamazsa adetin tekrar gel dedi.. bekliyorum ya, başlamaz şimdibende lucrin vurundum yarım doz yumurta toplamadan 4 gün sonra flan ilaçla beraber adet oldum tam 9 gün adet oldumallah izin verirse diğer adette transfer olucak adeti bir kaç gün geçiktiriyomuş ama bende çok kanama yaptı sizinde gelir kafaya takdıkca stresten gelmiyor malesef
orası öyle ama şuan acaba duruyomu diye düşünüyorum hem bel hem kasık ağrısı olunca tedirgin oldum benim hiç belim ağrımaz çünkü bilemedim ya hayırlısı Allah korktuğumuzu yaşatmasınKese görünce kalp bıtmez bu işler
Yaaa ne güzelBu arada 5 dk once cıktım dr dan kalp atıslarını dınledımvideo cekeyım derken elım ayagım tıtredı resım cekebılmısım sadece ama olsun ben duydum rabbıme sonsuz şükürler olsun
Cuma gunude kendı dr uma gıdıcem randevum var buraya ılac yazdırma ya gelmsıtım dr baktı suprız oldu
Ben tutamadm bu sene canım 08-20 diye saatlendirmislerdi cunku sonra da 3 e cıktı zatenKızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız?
Bana saat söylemediler sabah akşam dediler sadece ama kararsız kaldım ben de.. iki gün sonra 3e çıkacak benim de ama sabah 1 akşam 2 şeklindeBen tutamadm bu sene canım 08-20 diye saatlendirmislerdi cunku sonra da 3 e cıktı zaten
Ben açıkcası bu kadar ilaç içiyorken saatler uysa bile oruc tutmanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Su içilmiyor, o ilaçlar atılmıyor vucuttan. Niyet belli, allah bağışlayıcı ben böyle düşünüyorum. Ama stres de önemli bir etken tabii, bunu düşünerek stres olacaklara da birşey diyemiyorumKızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız?
Moralinizi bozmayın, umudunuzı kaybetmeyin. Düşük başlayıp sağlıkla devam eden çok kişi var, hep ne diyoruz önemli olan düzenli artması.. bugün hıdırellez, dilek dileyin isteyin, rabbim de en hayırlısı ile nasip etsin18,8 cikmis sonucum bugun 9. Gun. 5.gum embriyosu idi. Iki gun sonra artisa bakicak ama bence hiçumut yok
Bi gidip geliyorum buralar hep buhran, depresyon, şüpheKalbi guzel gönlü güzel canim arkadaslarim sizleri tanimasamda varliginizi çok yakindan hissettirdiniz. Yüreğime su serptiniz. Allah sizlere en hayirli en güzelini nasip etsin... Bende toparladım biraz. Hepinize mesajlariniz icin cok cok tesekkur ederim.
Güzel haber alan arkadaslarim sizleride çok tebrik ediyorum saglikla ilerlesin insallah.. bende ara ara hepimze olan gibi duygusal gel gitler yasadim yasiyorum ama inaniyorumki geçecek. Bi gün bu mesajlari okudugumda duygulanacagim hatta hepsi geçmiste kaldi diye. Belkide dediginiz gibi henuz tutunmadi yine bir umudum var. Hayirlisi olsun insallah
aynen kafaya takınca herşey tam tersi oluyor nasıl olsa gelicek inşallah sonumuz güzel olurDoktoradan geldim şimdi. Ben lekelenme de kesildi diyince kontrol edelim dedi. Ama henüz incelmemiş rahim duvarı, cumartesiye kadar başlamazsa adetin tekrar gel dedi.. bekliyorum ya, başlamaz şimdi
Aminnn benım halen agrıyor yuruyemıyoeum bıle tam rahatorası öyle ama şuan acaba duruyomu diye düşünüyorum hem bel hem kasık ağrısı olunca tedirgin oldum benim hiç belim ağrımaz çünkü bilemedim ya hayırlısı Allah korktuğumuzu yaşatmasın
Ewett ben bırde telefonla cekeyım serken saskınlıktan ne ara dınledık anlayamadım bıleYaaa ne güzelDünyanın en güzel, en mucize seslerinden biri, videolarda fln izledikçe bile gözlerim doluyor benim gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın
ben ilaç saatlere uydugum için malesef tutamadım birde hipotroit hastasıyım tamamen ilaç düzeni flan değişince degerlerim oynuyorKızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız
Daha çooookk duyacaksın canım, bir dahakine iyice dinlersinEwett ben bırde telefonla cekeyım serken saskınlıktan ne ara dınledık anlayamadım bıle
Evet haklısınız herşeye çok dikkat ederken ilaç saatlerini geçirip riske atmak istemedim ben de, bu sene böyle olacakBen açıkcası bu kadar ilaç içiyorken saatler uysa bile oruc tutmanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Su içilmiyor, o ilaçlar atılmıyor vucuttan. Niyet belli, allah bağışlayıcı ben böyle düşünüyorum. Ama stres de önemli bir etken tabii, bunu düşünerek stres olacaklara da birşey diyemiyorum
Anladım canım ben de 1 aydır tiroid ilacı kullanıyorum, tutmamak daha iyi olacak sanırımben ilaç saatlere uydugum için malesef tutamadım birde hipotroit hastasıyım tamamen ilaç düzeni flan değişince degerlerim oynuyor
canım karından ultrasonlamı vajinal ultrasonlamı baktı karından ultrasonda daha geç duyuluyor diye okudumda merak ettimEwett ben bırde telefonla cekeyım serken saskınlıktan ne ara dınledık anlayamadım bıle