2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

bende lucrin vurundum yarım doz yumurta toplamadan 4 gün sonra flan ilaçla beraber adet oldum tam 9 gün adet oldum allah izin verirse diğer adette transfer olucak adeti bir kaç gün geçiktiriyomuş ama bende çok kanama yaptı sizinde gelir kafaya takdıkca stresten gelmiyor malesef

Doktoradan geldim şimdi. Ben lekelenme de kesildi diyince kontrol edelim dedi. Ama henüz incelmemiş rahim duvarı, cumartesiye kadar başlamazsa adetin tekrar gel dedi.. bekliyorum ya, başlamaz şimdi

Kızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız?

Yaaa ne güzel Dünyanın en güzel, en mucize seslerinden biri, videolarda fln izledikçe bile gözlerim doluyor benim gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın

Kızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız?
Ben tutamadm bu sene canım 08-20 diye saatlendirmislerdi cunku sonra da 3 e cıktı zaten

Ben açıkcası bu kadar ilaç içiyorken saatler uysa bile oruc tutmanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Su içilmiyor, o ilaçlar atılmıyor vucuttan. Niyet belli, allah bağışlayıcı ben böyle düşünüyorum. Ama stres de önemli bir etken tabii, bunu düşünerek stres olacaklara da birşey diyemiyorum

18,8 cikmis sonucum bugun 9. Gun. 5.gum embriyosu idi. Iki gun sonra artisa bakicak ama bence hiçumut yok
Moralinizi bozmayın, umudunuzı kaybetmeyin. Düşük başlayıp sağlıkla devam eden çok kişi var, hep ne diyoruz önemli olan düzenli artması.. bugün hıdırellez, dilek dileyin isteyin, rabbim de en hayırlısı ile nasip etsin

Bi gidip geliyorum buralar hep buhran, depresyon, şüphe bugün enerjisini çok sevdiğim, güzel bir gün canım arkadaşlarım. Bu yılki dileklerimden biri de burayı okuyan, bu yolda olan herkesin gönlündekinin hakkında hayırlı olması içinizi karartmayın, yüzünüzü düşürmeyin.. bugün değilse birgün en hayırlısı ile olacaktır

Doktoradan geldim şimdi. Ben lekelenme de kesildi diyince kontrol edelim dedi. Ama henüz incelmemiş rahim duvarı, cumartesiye kadar başlamazsa adetin tekrar gel dedi.. bekliyorum ya, başlamaz şimdi
aynen kafaya takınca herşey tam tersi oluyor nasıl olsa gelicek inşallah sonumuz güzel olur

Aminnn benım halen agrıyor yuruyemıyoeum bıle tam rahat

Yaaa ne güzel Dünyanın en güzel, en mucize seslerinden biri, videolarda fln izledikçe bile gözlerim doluyor benim gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın
Ewett ben bırde telefonla cekeyım serken saskınlıktan ne ara dınledık anlayamadım bıle

Kızlar size bir sorum var, transfer hazırlığına başladım estrofem kullanıyorum sabah 1 akşam 1, oruç tutsam diyorum ama sabah akşam arasında 12 saat olmayacak siz ne yaptınız
ben ilaç saatlere uydugum için malesef tutamadım birde hipotroit hastasıyım tamamen ilaç düzeni flan değişince degerlerim oynuyor

Evet haklısınız herşeye çok dikkat ederken ilaç saatlerini geçirip riske atmak istemedim ben de, bu sene böyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…