2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Lökosit de Eritrosit de yüksek çıktı aslında ama aile hekimim ilk 3 ay ilaca karşı. Progesteron fitilimi bile yazmıyo.
Bol su iç dedi. Fitilden dolayı sürekli nemli kalıyo, ondan enfeksiyon oluyo dedi.
İyi canım ilaç vermediyse sorun yok. Ben de ihmal ediyorum ama sık sık çamaşırını değiştir

Benim yarın 7 haftalık olcak kuzum 7 nisan transfer günüm.

Gününe göre bakar kuzum benm doktorum 3 gebeliğimde de göbekten görünmeyince hep alttan baktı görmem lazm dedi
Benim de yedi nisan ama 3.gün embriyosu. Hesaplama uygulaması 6+1 gösteriyor

Ben bu ara bulantıdan sadece çubuk kraker yiyorum su da içemiyorum ondan mı acaba diyorum şmdi de belkide enfeksiyondur çnkü o kısım sürekli ıslak biri gelsin desinki herşey güzel olcak bu günleri unutcaksın valla hiçbişi düşünmicem çok ugrasıyoruz gercekten bu kadar uğraşmaya insan yıkılıyor dün saydım 100 e yakın iğne vurmuşum kendime Rabbim yar ve yardımcımız olsun mübarek ayda inşallah

Ben de anansta kararsız kalmıştm ama ilk beş gün her gün 1 dilim yedim kabak çekirdeği dut kurusu ve 1 avokado ve ev yoğurdu her gün yedim

Bence sen 6+3 sunBende senin gibiyim 3.gun embriyosu.11 Nisan'da transnfer oldum. Doktor bana bugün için 5+5sin dedi. Yada keseye göre çocuğa göre değişiyor bu hesaplamalar.
Kuzum ultrason kağıdında 5w0d yazıyor benim tahminim 5 hafta 0 gün demek. Ona göre de hesaplayınca 6+1 yapıyor. Tabii yine de emin değilim. Sağlıkla gelsinler inşallah

Ben de anansta kararsız kalmıştm ama ilk beş gün her gün 1 dilim yedim kabak çekirdeği dut kurusu ve 1 avokado ve ev yoğurdu her gün yedim
Çok sağol canım bilgilerin içinn ananası transferden önce mi yedin pekala yoksa transferden sonra mı

Ben transferden sonra her gün 1 bütün avokado, 1 dilim de ananas yedim. Ananası fazla fazla yemek doğru olmayabilir o yüzden 1 dilim yiyoruz. Kanın sulanmasına yardımcı oluyor, biraz yemekte fayda vardır illaki.

Şu an avokadoyu haftada 3-4 kez yemeye devam ediyorum. Ama ananas artık yemiyorum.

Kuzum ultrason kağıdında 5w0d yazıyor benim tahminim 5 hafta 0 gün demek. Ona göre de hesaplayınca 6+1 yapıyor. Tabii yine de emin değilim. Sağlıkla gelsinler inşallah
5 hafta 0 gün hesaplanınca nasıl 6+1 yapıyor çok merak ettim

Kızlar peki aranizda hic embriyosuna genetik baktırıp bu sekilde transfer olan var mı bu sekilde gebe kalan ya da kalmayan

Biz embriyoları genetiğe gönderdik tatlım ama malum henüz transfer olmadı gen’den saglam donenlerden de tutmayan var ama okudugum
Yaa evet varmış cok üzüldüm sağlam gelmesine güveniyordum ne yalan söyleyim zaten su ilaclar olmasa transfer oldugumu bile unutucam o derece 0 belirti hic testte yapmadm yarın 9.günüm bakalm cumaya ne cıkacak

Kızlar peki aranizda hic embriyosuna genetik baktırıp bu sekilde transfer olan var mı bu sekilde gebe kalan ya da kalmayan
Ben bundan onceki tedavilerimde hep pgtye gonderdim iki kez transfer oldum tutmadi malesef,bu tedavimde ngs uygulanacak hayirlisi bakalim dun opu oldum 5.gune gelmelerini bekliyoruz simdilik

Yaa evet varmış cok üzüldüm sağlam gelmesine güveniyordum ne yalan söyleyim zaten su ilaclar olmasa transfer oldugumu bile unutucam o derece 0 belirti hic testte yapmadm yarın 9.günüm bakalm cumaya ne cıkacak
Uzulme canim gen’den saglam gelmesi yine de sansi baya arttiriyor.. en azindan olasiliklari eliyor. Belirti konusunda da burdaki arkadaslardan takip ettigim kimsenin ilk zamanlar cok bir belirtisi olmuyor. Icini ferah tut, cok az kalmis insallah guzel haberi alacaksin

Adete göre ilaç düzenim canım, yani adetin ilk günü başlayacağım.. polikistik overin fln mı vardı? senin döngünü doktor takip ediyordur onun için adeti baz almamıştır muhtemelen
Yok canim çikolata kisti hastasiyim ben.herkesin durumu farkli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…