Yok canım hiç kullanmadım peçeteye pembemsi sulu kan gibi bişi geldi bi daha sildim gelmediKan sulandırıcı kullanıyor musun canım?
Bana doktor pembe veya Kırmızı kanaman olursa beni ara, coraspin’i hemen keseceğiz demişti.
Canım çok sağol inşallah birşey yoktur duaya ihtiyacım var 3. Yü de kaybetmek istemiyorum
Allah razı olsun inan tuvalete gitmek istemiyorum fitil koymak istemiyorum. Doktordan geri dönüş oldu saaatler sonra
Bilmiyorum gerçekten benim zaten 1 haftadır o lekeler sürekli geliyor bugun lekelenme ve ıslaklık hissi baya yoğundu sürekli o vizon lekeler geldi en son şimdi açk kahve parçalarla birlikte peçetede sulu kan vardı mercimek kadar 2 yerde. Doktor dinlen kanama olmadıkça sorun yok yazdı ama bu kanama değilmi sulu kan geldi yazmıstm benNe oldu bize böyle kuzum kan değil de bana da yine bulaştı kahve kahve lekelersen doktorunu aradın mı bir muayene ol istersen aktif kanama alanın var mı yok mu bakar belki
Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu bile kesmedi şimdi bak korktum yine yaYok canım hiç kullanmadım peçeteye pembemsi sulu kan gibi bişi geldi bi daha sildim gelmedi
Canım çok sağol inşallah birşey yoktur duaya ihtiyacım var 3. Yü de kaybetmek istemiyorum
Aynen öyle olmayacaksa düşecekse inşallah tutmaz diye dua ettim hep hayırlısı olsun inşallah bebeklerin sağlığını etkileyecek birşey olmasınBen kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu bile kesmedi şimdi bak korktum yine yainşallah canım inşallah Rabbim bize bağışlasın. Ben de bunu yaşamaktan negatif almaktan bile daha çok korkuyordum
Amin canım amin inşallah iyi olurlarAynen öyle olmayacaksa düşecekse inşallah tutmaz diye dua ettim hep hayırlısı olsun inşallah bebeklerin sağlığını etkileyecek birşey olmasıntüp bebek doktoruma da mail attım bir de onun fikrini alayım cevap gelsin bakalm ne diyecek
Kilya
Labellaaa kızlar öncelikle geçmiş olsun Birkaç gündür giriş yapmadım son yazılanları okudum. Aynı durum bende de var dün randevum vardi. Doktorum gayet iyi herşey yolunda dedi. Kalp atışını da dinledik çok şükür. Kesede vs. Kanama yok dedi. Kahverengi lekem bayadir vardi zaten. Ama bugün kahveyle karışık biraz kan gelmiş proluton yaptırdım dün. Her hafta yapılıyo zaten. Baktım henüz başka bisey gelmedi. Bu ne ya. O kadar stresin üzerine daha çok stres yaşamaktan pozitif çıkmasının mutluluğunu yasayamiyoruz
Birde oksapar kullanıyor musun canım ? Bana kes filan demediler sana sorayım dedimKilya
Labellaaa kızlar öncelikle geçmiş olsun Birkaç gündür giriş yapmadım son yazılanları okudum. Aynı durum bende de var dün randevum vardi. Doktorum gayet iyi herşey yolunda dedi. Kalp atışını da dinledik çok şükür. Kesede vs. Kanama yok dedi. Kahverengi lekem bayadir vardi zaten. Ama bugün kahveyle karışık biraz kan gelmiş proluton yaptırdım dün. Her hafta yapılıyo zaten. Baktım henüz başka bisey gelmedi. Bu ne ya. O kadar stresin üzerine daha çok stres yaşamaktan pozitif çıkmasının mutluluğunu yasayamiyoruz
Bende de öyle enfeksiyon belirtisi yok ama bu lekeler neden oluyo acaba kafayı yicem. 3 hafta sonra kontrol verdi bana. Ama çok ciddi kanaman olursa hemen gel dedi. Şükür şuan çok ciddi değil. Ama nokta kadar bile leke gelse canımızı sıkıyo. Sen de korkma canım. Dün yine belirtti doktorum. Kahve lekeden korkma diye. Ama elimizde değil. O da bizi daha çok strese sokuyo. Allahım onları bize bağışlasın.Diyecek başka bisey bulamıyorumsana da geçmiş olsun kuzum. Kanama alanı olmamasına sevindim. Araştırdığım kadarıyla fitiller enfeksiyon yaparsa da olurmuş ama bende enfeksiyon belirtisi yok kokulu akıntı filan yani. İnşallah kesede rahimde bir sıkıntı yoktur İlk defa regl dışında böyle bir şey gördüm lavaboda ilk algılayamadım bile çıktım surat beş karış eşim bir şeyler anlatıyor onu da azarladım bir güzel. Benim kanamam var diye önce bir ortalığı havaya kaldırdım sonra hemşireyi aradım çoooook rahattı daha yeni döndüler dinlenip bekleyecekmişim cuma planlanan gibi muayene bir de proluton iğne dediler işte. İnşallah devam etmez inşallah bir daha yaşanmaz
Kullanıyorum canım. Bana da kes demedi. Ilk basta lekem olunca coraspini kes demişti. Ama oksapara devamBirde oksapar kullanıyor musun canım ? Bana kes filan demediler sana sorayım dedim
Amin kuzumBende de öyle enfeksiyon belirtisi yok ama bu lekeler neden oluyo acaba kafayı yicem. 3 hafta sonra kontrol verdi bana. Ama çok ciddi kanaman olursa hemen gel dedi. Şükür şuan çok ciddi değil. Ama nokta kadar bile leke gelse canımızı sıkıyo. Sen de korkma canım. Dün yine belirtti doktorum. Kahve lekeden korkma diye. Ama elimizde değil. O da bizi daha çok strese sokuyo. Allahım onları bize bağışlasın.Diyecek başka bisey bulamıyorum
Bana da coraspin kes dedi bir kaç gündür almıyorum neyse o zaman vardır bir bildikleri ne diyeyim. Oksapar da kılcal damar kanamalarını bile artırıyor ya belki onun etkisidir diyip dua edelim o zamanKullanıyorum canım. Bana da kes demedi. Ilk basta lekem olunca coraspini kes demişti. Ama oksapara devam
Aminnn canım benim inşallah. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Dedigin gibi bu aşamalara gelene kadar neler yaşadığımızı birtek bizler biliyoruz. Ama kısmet olacaksa herturlu olur. Dualarım hepimizleBana da coraspin kes dedi bir kaç gündür almıyorum neyse o zaman vardır bir bildikleri ne diyeyim. Oksapar da kılcal damar kanamalarını bile artırıyor ya belki onun etkisidir diyip dua edelim o zamanRabbim sana da bana da Labellaaa da diğer tüm arkadaşlarada yardım etsin inşallah bir daha yaşamayalım
Bugün baya Bi arkadaşta bu kahverengi lekelenme oldu acaba normali mi bu diye de düşünmedim değil. Umarım olağan bişedir ve hiç bir sorun yoktur kızlarKilya
Evet. Aynı anda olması normal bir durum galiba. Ki inşallah öyledir
Amin cnm inşallah.hep bir umutsuzluk var ama nasip belkide bir mucize olacakCanım seni merak ettim ya inşallah hamilesindedua ediyorum senin için
Canım seninle aynı gidiyor bizim durumumuz vallahi kanımsı şeyi gördm sevinç mevinç kalmadı bende sürekli gidip bakıyorum bi daha gelmedi ama neden geliyo böyle seyler anlamadmKilya
Al benden de o kadar. Oysa dün doktorum herşey güzel gidiyo dedi. Ertesi gün o heyecanın üzerine bunu yasamak biraz sarstı açıkçası. Çok stres yapıp bebeği de etkilemek istemiyorum ama elimde değil. Acaba bu fitilden mi kaynaklı? Bu durumda oksapar kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorumCanım seninle aynı gidiyor bizim durumumuz vallahi kanımsı şeyi gördm sevinç mevinç kalmadı bende sürekli gidip bakıyorum bi daha gelmedi ama neden geliyo böyle seyler anlamadm
Bende düşünmedim değil ama burada çok kaset test stresleri gördüm stres olmak istemiyorumEvde test falan mı yapsan acaba