2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Evet. Aynı anda olması normal bir durum galiba. Ki inşallah öyledir 🤲 Ama psikolojilerimiz o kadar yıpranmış durumdaki. Normal olan şeyler bile bizlere olağan dışı geliyo sanırım 🤔🤔
Psikoloji filan kalmadı 😬 gerçekten aynı anda yaşamamız inşallah normaldir ama yine de yaşamayalım bir daha inşallah 🤲🏻

Al benden de o kadar. Oysa dün doktorum herşey güzel gidiyo dedi. Ertesi gün o heyecanın üzerine bunu yasamak biraz sarstı açıkçası. Çok stres yapıp bebeği de etkilemek istemiyorum ama elimde değil. Acaba bu fitilden mi kaynaklı? Bu durumda oksapar kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum
Devam eder ya da artarsa yine ararız kuzum oksaparı belki gün aşırı verir. Tabii inşallah yaşanmaz 🤲🏻

Amin canım amin inşallah iyi olurlar 🤲🏻 Cevap gelirse bana da yazar mısın? Kafama göre ilaç kesmek istemiyorum ama kan sulandırıcıyı neden kesmedi ki. Devam ederse acile gitmeyi düşünüyorum mecburen. Benim takibimi hala tüp bebek doktorum yapıyordu. Çok yoğun o yüzden emin olamıyorum başka bir doktor bakacağım inşallah şu aşamayı sorunsuz geçirelim de
Canım seninki pembe veya Kırmızı değil, kahverengi olduğu için kesmemiştir. Kafanı karıştırdıysam özür dilerim.

Bugün baya Bi arkadaşta bu kahverengi lekelenme oldu acaba normali mi bu diye de düşünmedim değil. Umarım olağan bişedir ve hiç bir sorun yoktur kızlar 🙏🏻 Kilya Kilya Labellaaa Labellaaa
İnşallaah canımm dua edin 😕
Al benden de o kadar. Oysa dün doktorum herşey güzel gidiyo dedi. Ertesi gün o heyecanın üzerine bunu yasamak biraz sarstı açıkçası. Çok stres yapıp bebeği de etkilemek istemiyorum ama elimde değil. Acaba bu fitilden mi kaynaklı? Bu durumda oksapar kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum
Benim de dün muayenem vardı dr cok iyi dedi kalp atışını duydum ben de dün kahverengi lekelenmeleri kafana takma kanama olursa haber ver 2 hafta sonra gel dedi bugn başıma bu geldi çok merak ediyorum neden oluyor bu şeyler Allah yardımcımız olsun kızlar Kilya Kilya M Milaa

Devam eder ya da artarsa yine ararız kuzum oksaparı belki gün aşırı verir. Tabii inşallah yaşanmaz 🤲🏻
Bu arada ben oksapar veya başka bişi kullanmıyorum kızlar bana vermediler 🤔 ben sadece günde 3 estrofem hap günde 3 progestan fitil günde 1 prolutex iğne

Canım seninki pembe veya Kırmızı değil, kahverengi olduğu için kesmemiştir. Kafanı karıştırdıysam özür dilerim.
Kuzum olur mu hiç ne özrü doktor kafası yoğun unutur filan ben kendim öyle düşündüm. Seninle ilgisi yok canım 🤗 görünce aklıma geldi acaba unutmuş mudur diye. İnşallah bir daha yaşanmaz bakalım bekleyeceğiz artık

😔 sana da geçmiş olsun kuzum. Kanama alanı olmamasına sevindim. Araştırdığım kadarıyla fitiller enfeksiyon yaparsa da olurmuş ama bende enfeksiyon belirtisi yok kokulu akıntı filan yani. İnşallah kesede rahimde bir sıkıntı yoktur 🤲🏻 İlk defa regl dışında böyle bir şey gördüm lavaboda ilk algılayamadım bile çıktım surat beş karış eşim bir şeyler anlatıyor onu da azarladım bir güzel. Benim kanamam var diye önce bir ortalığı havaya kaldırdım sonra hemşireyi aradım çoooook rahattı daha yeni döndüler dinlenip bekleyecekmişim cuma planlanan gibi muayene bir de proluton iğne dediler işte. İnşallah devam etmez inşallah bir daha yaşanmaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım benim, dedim ya. Benim hiiiiç enfeksiyon belirtim yoktu. Ne akıntı, ne koku... Sadece transfer sonrası böbreklerimde ağrı olmuştu.
Aile hekimi rutin idrar tahlili isteyince orda çıktı.

Bu arada ben oksapar veya başka bişi kullanmıyorum kızlar bana vermediler 🤔 ben sadece günde 3 estrofem hap günde 3 progestan fitil günde 1 prolutex iğne
Ben de genetik de pıhtı yatkınlığı vardı onun için verdi her doktor da vermiyor kuzum sadece önlem amaçlı veriyorlar. Bazı doktorlar karşı kullanılmasına. Senin estrofem yapıyor olabilir mi ki bildiğim bir ilaç değil yan etkilerine bir göz atsana

Benim de dün muayenem vardı dr cok iyi dedi kalp atışını duydum ben de dün kahverengi lekelenmeleri kafana takma kanama olursa haber ver 2 hafta sonra gel dedi bugn başıma bu geldi çok merak ediyorum neden oluyor bu şeyler Allah yardımcımız olsun kızlar Kilya Kilya M Milaa
Amiin canım amiin. Senin kaç haftalık oldu kuzum şimdi ?

Canım benim, dedim ya. Benim hiiiiç enfeksiyon belirtim yoktu. Ne akıntı, ne koku... Sadece transfer sonrası böbreklerimde ağrı olmuştu.
Aile hekimi rutin idrar tahlili isteyince orda çıktı.
Ay hatlar karışacak ama bekletip gönderiyorlarsa idrarı ondan da olur canım. Aile hekimliği kendi yapmayıp gönderiyor ya. Beni bugün endokrin doktoru aradı sonucunda sorun yok d vitaminin zayıf biraz dedi bende aile hekimliğinin yaptığı tahlilde yüksek çıkınca endişe etmiştim dedim bu kadar fark çıkar mı laboratuvar imkanı pek iyi olmuyor dedi. Bir de bekleme oluyor filan dedi. Sana ilaç verdi mi? Verdiyse normal bir yerde yaptırmadan kullanma

Hemen hemen aynı şeyleri söylemiş. Ben de öyle güzel heyecanlı günün ertesi bunu gördüm. Vardır bir hayır 🙏 Aminnn arkadaşım inşallah. Beterinden korusun Rabbim

Ay hatlar karışacak ama bekletip gönderiyorlarsa idrarı ondan da olur canım. Aile hekimliği kendi yapmayıp gönderiyor ya. Beni bugün endokrin doktoru aradı sonucunda sorun yok d vitaminin zayıf biraz dedi bende aile hekimliğinin yaptığı tahlilde yüksek çıkınca endişe etmiştim dedim bu kadar fark çıkar mı laboratuvar imkanı pek iyi olmuyor dedi. Bir de bekleme oluyor filan dedi. Sana ilaç verdi mi? Verdiyse normal bir yerde yaptırmadan kullanma
Lökosit de Eritrosit de yüksek çıktı aslında ama aile hekimim ilk 3 ay ilaca karşı. Progesteron fitilimi bile yazmıyo. 🙈
Bol su iç dedi. Fitilden dolayı sürekli nemli kalıyo, ondan enfeksiyon oluyo dedi.

Aynen ben de içiyorum, önceki doktorum söylemişti bana da ananas yiyorum, tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum arada bunlar da faydalıymış, transferden sonra da avokado yemeyi düşünüyorum ilk hafta özellikle tutunmayı kolaylaştırıyormuş😊
Süpersin canım 😊 ben de avakadoya başladım yarım avakado yiyorum hergün 😊 kabak çekirdeği tuzsuz bulamadım ama yiyorum 😊 ananası da yarın alıcam insallah. Ananası transferden sonra önermiyende var bilemedim ne yapsam 🤔

Amiin canım amiin. Senin kaç haftalık oldu kuzum şimdi ?
Benim yarın 7 haftalık olcak kuzum 7 nisan transfer günüm.
Kızlar kese görünmesi için alttan mi muayne oluyor yoksa göbekten mi🤔
Gününe göre bakar kuzum benm doktorum 3 gebeliğimde de göbekten görünmeyince hep alttan baktı görmem lazm dedi

X