Valla cok üzüldüm canım cok iyi anlıyorz seni herseyin hayırlısı ne deyimÇıktı sonucum canm malesef negatif
Allah razı olsun canm nasipte yokmuş elden gelen bişe yok ama içim yanıyor işteValla cok üzüldüm canım cok iyi anlıyorz seni herseyin hayırlısı ne deyim
Off0.100 çıktı canm negatifinde negatifi idrarda neden vardı silik çizgi ilaç etkisi falan değildi 25 gün geçmişti.Rabbim nasip etmedi ve çok kötüyum gerçekten
Aminn canımm aminnnBenim de öyle canım elim kalbimdeher zaman ki gibi beklemekten başka da elimizden bir şey gelmiyor. Dokuz günlük tatil olacak bir de. O da ayrı konu böyle devam ederse doktor bulamazsam falan filan... Resmen testere ile ufak ufak kesiyorlar gibi bu süreç. Tükeniyorum. Bu yollardan geçen herkesin yardımıcısı olsun Rabbim.
Rabbim sizede sabrını versin insalalhOffo değeri ben üç defa yaşadım inan ki çok üzüldüm ins bir dahaki sefere nasip olsun acaba tutunmaya mi çalıştı bilemeyiz ki cnm Allah'ım gönlünü ferahlatan
Kanama gelmesi şart mi?ben adet olmadan transfer oldum canim 8 aydir falan gecici menapozdaydimGerçektrn bu süreçte beklemek beni de tüketti daha transfere gelmeden.. Cyclo bitti, tam lekelenme başlamıştı iyi adetim erken olacak hemen başlarız diye seviniyodum dün Lucrin’i vurdurunca kesildi lekelenme de.. karın ağrısı var ama hiç gelen giden yok.. kanama olsun diye beklediğimiz zamanda olmuyor aman olmasın diye üstüne titrediğimiz zamanda oluyor, her türlüsü stres vallahi tükendim, evde zaten otur otur zaman da geçmiyor
Kilya kadinlar kulübünde bi arkadas var bizim dr umuz ayni ben pozitif alinca lekelenmen olursa korkma zaman zaman olabilir demisti korkma dr unla görüş panik yapmaMaalesef kahverengi akıntım oldu canım
Yaa canım doktorunla konuştun mu? Ne diyor?O kadar kahve lekeden sonra az once biraz sulu kan gibi bişeyle geldi parça parça akıntı artık sinirlerim bozuldu
Adete göre ilaç düzenim canım, yani adetin ilk günü başlayacağım.. polikistik overin fln mı vardı? senin döngünü doktor takip ediyordur onun için adeti baz almamıştır muhtemelenKanama gelmesi şart mi?ben adet olmadan transfer oldum canim 8 aydir falan gecici menapozdaydim
Konuştum istirahat et kanama olmadıkca korkma yazmış vallahi tükendim artıkYaa canım doktorunla konuştun mu? Ne diyor?
Kan sulandırıcı kullanıyor musun canım?O kadar kahve lekeden sonra az once biraz sulu kan gibi bişeyle geldi parça parça akıntı artık sinirlerim bozuldu
Allah sabrını versin inşallah elbet insan üzülür onca emek ve beklentiden sonra üzülme denemez. Ama yine dua et daha yeni ve güzel kapıları açmaya gücün olsun. Ve seninle birlikte bütün olumsuz yanıt alan arkadaşların ummadığı anda açsın çiçekleriAllah razı olsun canm nasipte yokmuş elden gelen bişe yok ama içim yanıyor işte
Amin Allah razı olsun inşallahAllah sabrını versin inşallah elbet insan üzülür onca emek ve beklentiden sonra üzülme denemez. Ama yine dua et daha yeni ve güzel kapıları açmaya gücün olsun. Ve seninle birlikte bütün olumsuz yanıt alan arkadaşların ummadığı anda açsın çiçekleri
Ne oldu bize böyle kuzum kan değil de bana da yine bulaştı kahve kahve lekelerO kadar kahve lekeden sonra az once biraz sulu kan gibi bişeyle geldi parça parça akıntı artık sinirlerim bozuldu