2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bana direkt 2 başlattı yavaş yavaş arttırıyor Aynen ben de öyle düşünüyorum pazartesi veya salıya gün verecektir.
Çok güzel bir günde olacak senin transferin sonucu da güzel olsun inşallah
Aminnn insallah ekstra birşey yapıyor musun canım ben nar suyuna basladım her sabah 1 bardak içiyorum rahimi güçlendiriyormus. Estrofemi günde 1 aldığım halde iyi durumda dedi doktorum. Nar suyunun etkisi büyük bence:)

Maalesef kahverengi akıntım oldu canım
Aslında sende bılıyorsun olabılecegını fakat benım basımada gekse bende endıselenırım ınsan zaten evhamlılıktan hamılelıgını bıle yasayammıyor
Gecen hafta dr uma gıttıgıım de bana olabilir die uyardı rabbım hayırla tamamlatsın icine ferahlık versın

Öyle canım öyle. Niye bu kadar zor

0.100 çıktı canm negatifinde negatifi idrarda neden vardı silik çizgi ilaç etkisi falan değildi 25 gün geçmişti. Rabbim nasip etmedi ve çok kötüyum gerçekten
Söylenecek bir şey yok canım. İçine sinmiyorsa yarın başka bir merkezde testi tekrarla istersen. Yani idrar testini hatırlamıyorum ama silik de olsa çıktıysa 10 üzeri çıkması gerekirdi.

Aynen ben de içiyorum, önceki doktorum söylemişti bana da ananas yiyorum, tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum arada bunlar da faydalıymış, transferden sonra da avokado yemeyi düşünüyorum ilk hafta özellikle tutunmayı kolaylaştırıyormuş

Söylenecek bir şey yok canım. İçine sinmiyorsa yarın başka bir merkezde testi tekrarla istersen. Yani idrar testini hatırlamıyorum ama silik de olsa çıktıysa 10 üzeri çıkması gerekirdi.
25 yazmisin yanlış olmuş 15 o. İçime sinmeyecek birşey yokki olmadı malesef benide idrar umutlandrmisti ama olmadı idrar testi yaniltiyormus onu tecrübe ettim dört test dördü de silikti ama olmadıdiğer isteyen ve bekleyen herkese tüm arkadaşlar inşallah pozitifi görür

İnşallah canım, çok dua edelim.
Şu mübarek günlerin hürmetine Allah, evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Kızlar merhabalar rahme çizik atma ve hipereskopi yaptırıp fiyatları hakkında bilgisi olan var mı tül bebek ucretine dahil oluyor mu acaba bu işlemler
Canim merhaba ayri ucretlendiriliyor diyebiliyorum ben..fiyatlarida..hastaneden hastanaye degisebiliyo..

Şimdilik bir kere geldi kuzum inşallah inşallah sorun olmaz
Benim de bugun fazlasıyla geliyor anlamıyorum nedir bu ya takmıyım diyorum da sildikçe geliyor açık kahverengi bişi ama dediğin gibi çamur gibi. Bazen hiç gelmiyor bazen çok geliyor inşallah sorun yaratmaz gerçekten iyice modumu düşürdü

Benim de öyle canım elim kalbimde her zaman ki gibi beklemekten başka da elimizden bir şey gelmiyor. Dokuz günlük tatil olacak bir de. O da ayrı konu böyle devam ederse doktor bulamazsam falan filan... Resmen testere ile ufak ufak kesiyorlar gibi bu süreç. Tükeniyorum. Bu yollardan geçen herkesin yardımıcısı olsun Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…