2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar saat 3 te ikinci kanımı verecegim. Bakalim 2 ye katladi mi bakacağız

Hâlâ var mi kuzum akıntı. Ben direkt doktorlarla muhattap oluyorum. O yüzden dedim kuzum
Yok canım gittim birkaç kere WC ye bir şey yoktu fitili de korkarak koydum bakalım. Heralde unuttular dönmedi henüz ah ah en büyük sıkıntı bu doktora ulaşamamak. Başka doktor aramasına girmem gerek sanırım bu gibi durumlarda sürekli aynı şey yaşanacak biliyorum.

Bisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
Kuzum negatif çıkarsa üzülmeyeceksen verebilirsin tabi, ama psikolojini buna da hazırla. Bana kalırsa ağrıların normal sol kasığımda hala devam ediyor bıçak sağlanması. Ama senin kendi tedirginliklerin var bir şey diyemiyorum. 4. Gün kesin çıkmaz diye Bi şey de yok kesin çıkar diye de... Öyle Bi gün işte. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bence. Huzursuzsan mutsuz olacaksan yaptır gitsin

8000’e kadar artış normal miydi peki?
Bir de dış gebelikte bebek nereye tutunmuştu?
Artis belki kotuydu ben bilmiyorm cnku ilkinde ilk tecrubesizlik hamileyim diye cok sevinmistim ama aklimada beta takip etmek gerektigi gelmemisti bilmiyodum yani. Doktora zaten 6 haftalikken falan gittim. Sonra kese gorunmedi doktor habire gun verdi anlamadi ya da emin olmak istedi bilemiyorum. en son bayildim hastaneye götürmüşler oyle ogrendim canim ama iğneyle kurtuldum.

Bisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
Canım bence çok erken o strese girmesen. Çıkmaz ki önlem alabilesin en azından Cuma ya kadar bekle. Bel ağrısı mı nedir ? Tüplerin duruyor mu canım ?

Canım bence çok erken o strese girmesen. Çıkmaz ki önlem alabilesin en azından Cuma ya kadar bekle. Bel ağrısı mı nedir ? Tüplerin duruyor mu canım ?
1 tanesi 2. Dis gebeligimde patlayip alindi. Suan 1 tsne tüpüm var o taraf agriyor zaten. Tek umudum belki normal gebeliktede bu agri vardir. Herkestr ayni belirtiler olmaz. Umarim boyledir. Sagol kuzum

1 tanesi 2. Dis gebeligimde patlayip alindi. Suan 1 tsne tüpüm var o taraf agriyor zaten. Tek umudum belki normal gebeliktede bu agri vardir. Herkestr ayni belirtiler olmaz. Umarim boyledir. Sagol kuzum
Kolay bir şey yaşamamışsın, şimdiki aceleciliğini daha iyi anlıyorum canım.
Tüpe tutunmuş dii mi, öyle anladım ben.
Peki normal test tarihin 12.gün mü?

Kızlar merhabalar rahme çizik atma ve hipereskopi yaptırıp fiyatları hakkında bilgisi olan var mı tül bebek ucretine dahil oluyor mu acaba bu işlemler
3.500-5.000 arası değişiyor canım, tüp bebeğe dahil olmuyor genelde. Sigortan varsa doktorunla konuşup sigortadan karşılatabilirsin geçerli hastanelerde yaptırıp

Anladım kuzum. Yani normalde de yaşanıyor tabii ağrılar kasılmalar ilk günler özellikle ben yaşamıştım tek taraflı oluyordu çoğunlukla hatta ben regl dede hep sağ tarafım çekilir diye regl oluyorum diye endişe ederdim. Sonra geçti tamamen. Ama senin yaşadığın şeyleri de bilemiyorum beynin belki sana oyun oynuyor aynı gibi görüyorsundur. Karıştırıyor olabiliriz canım. Çalışmayıp izin alsan evde bir iki gün bol bol dinlensen bütün gün sürekli mi değil mi bir baksan ona göre karar versen daha iyi olur.

Kuzuum bugün siyah akıntım oldu ondan biraz moraller bozuk. Beklemedeyim. Normal şartlarda cuma günü muayenem var inşallah tekrarlamaz vaktinde gider güzel haberlerle dönerim
Bozma canım moralini yerleşiyordur belki bebiş🙏🏼 Doktorunla görüştün mü?

Evet tüpe tutunuyo canim. Bana 10. Gun verdi testi.
Ben olsam 6, 8 ve 10.günlerde verirdim canım. Benim 9.gün 43’tü, ki ilk başlarda 3 katına çıkıyırdu. Yani muhtemelen 7.gün 15, 5.gün 5’ti sonucum. Tek basamaklı bir sayı görme ihtimalin çok yüksek, boşu boşuna kendini strese sokma diye 6.günü bekle en azından diyorum.

Yok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum:KK43: ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü.:KK43: bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.
Sirt agrin var mi cnm?

X