- 28 Aralık 2020
- 594
- 713
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok erken yarın ver istersen canım 5.günmüydü çok az da olsa çıkar .doktorla görüştün mü bu kadar ağrı içinBisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
Yok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü. bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.çok erken yarın ver istersen canım 5.günmüydü çok az da olsa çıkar .doktorla görüştün mü bu kadar ağrı için
Dış gebelik kanla mı belli oluyor? Muayene etseler görünmez mi acaba? İçin rahat edecekse ver canım ama sonra daha çok strese sokma kendini.Bisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
Canım çok erken değil mi ? 1 gün daha geçsin istersen ama sen bilirsin tabiYok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü. bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.
Fiziksel belirtileri disinda seri beta hcg takibi yapılıyor kuzum. Surekli kan veriyosun maalesef rahim disina tutundugu icin ilk baslarda asla görünmüyor. Ben ilk dis gebelik tanısıni 8000 beta da almistim.Dış gebelik kanla mı belli oluyor? Muayene etseler görünmez mi acaba? İçin rahat edecekse ver canım ama sonra daha çok strese sokma kendini.
İnşallah olumsuz birşey yoktur
Aksama kadar agrim gecmezse bugün duruma gore yarin vericem dediginiz gibi bugunde cok cok erken hayırlısı olsun. Dis gebelik olacaksa hic olmasin istiyorum.Canım çok erken değil mi ? 1 gün daha geçsin istersen ama sen bilirsin tabi
Canımm bilemedm cıkadabilir cünkü biz beta iceren igne felan kullanmadık ama cok erken hic bisey cikmayadabilr ama dis gebelik oldugu boyle.belirtilerle anlasilir mı bilemedm nasıl icin rahat edecekse oyle yap fikrimi sorarsan bekleyebildigin kadar bekleBisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
Bence yaptırın benim elimde olsa başından sonuna kadar kan verirdim ama malesef 15.gune kaldım bence yapım Allah yardımcınız olsun inssllshYok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü. bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.
Bence beklemelisin canım çnkü bugun vereceğin kan cok düşük çıkacak modun düşecek ve bugunden negatif görmek seni kötü etkileyecek. Ayrıca dış gebeliği bugunden anlayamazsın bence. Sürekli kan vermen gerekecek yine bekliceksin. Ben olsam vermezdm yine de sen bilirsinBisey soracagim ama korkuyorm tepkilerden. Ben iş cikisi kan vermeye gitsem erkenden takip etmek istiyorum eger varsa kan artışını. Cnku dis gebelikten cok korkuyorm ve agrim gittikçe siddetleniyor ya. Bugun 4. Gun cok cok erken biliyorm ama amacim gebelik varmi yokmu ogrenmek değil esasinda. Varsa erkenden onlem almak. Gecmiste yasadiklarimi yasamak istemiyorm. Is cikisi kan versemmi ne dersiniz ya?
8000’e kadar artış normal miydi peki?Fiziksel belirtileri disinda seri beta hcg takibi yapılıyor kuzum. Surekli kan veriyosun maalesef rahim disina tutundugu icin ilk baslarda asla görünmüyor. Ben ilk dis gebelik tanısıni 8000 beta da almistim.
Tebrikler canım harikaKızlarrrrr tahlil sonucum çıktı 536 değerim
senin sonucun çıktımı canımBence yaptırın benim elimde olsa başından sonuna kadar kan verirdim ama malesef 15.gune kaldım bence yapım Allah yardımcınız olsun inssllsh
Haal bekliyorum canm e nabiza düşer diye bekliyorum ama 3 e kadar beklicem düşmezse hastaneye gidecem hemensenin sonucun çıktımı canım
bence yaptırma çok erken korktuğun gibi olsa bile yapacağın bişey yok benim bildiğim başta belli olmuyor dış gebelik şimdi kan versen değerin düşük çıkacak yine modun düşecek her türlü stres yani olumsuz düşünme en azından 8.güne kadar fln sabret ağrılar ilaçlardan da oluyor öyle bişey yaşadın diye yine yaşayacaksın diye bişey yok pozitif düşün canım yine sen bilirsin tabiYok gorusmedim bende merkezde ilerledigim icin once hemsire asamasini geciyorum ya doktordan ziyade burdakilerin tecrubeleri ve kendi tecrubemde bazen sorularima yeterli oluyor. Ama 5. Gunde idrarda ciktigina gore kandada cikar varsa. Ayni kalmaz ya da duşmezse bana yol gosterir. Belirtilerim cok benziyor cnkü. bacagima indi agri ve gecmiyor durup durup vuruyor agrisi.
ben 4300 lira verdim martta canım tüp bebeğe dahil değildiKızlar merhabalar rahme çizik atma ve hipereskopi yaptırıp fiyatları hakkında bilgisi olan var mı tül bebek ucretine dahil oluyor mu acaba bu işlemler
çıkmış olabilir canım e nabıza çok geç düşüyor ben hastanenin kendi sitesinden öğrendim e nabıza 1saat sonra düştüHaal bekliyorum canm e nabiza düşer diye bekliyorum ama 3 e kadar beklicem düşmezse hastaneye gidecem hemen