2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

doktor

beklediğimiz gibi 800 üzeri bekliyordum üzme kendini dedi ama içimi bir huzursuzluk kapladı önceki de kimyasal olduğu için
İns bu sefer sağlıkla gelecek o bebiss😀🤲🤲
Kizlar çok şükür bugün kan verdim 15. Gün inslalah hayırlı haberler alırım saat ikiniki buçuk gbi çıkacakmış sonuç hayırlısı bakalım dua edin inşallah olsun 🤲🤲
Ohhhhh be cokk şükür hadi güzel haberini heyecanla bekliyorum...🤲🤲🤲😀
Kızlar kahverengi pıhtı gelmiş fitille birlikte akmış. Doktora bilgi vereyim değil mi ?
Cnm benim bugün 12 günüm 7 9 11 günlerinde lekeler geldi hala arada oluyor Dr. Enox u gün asiiri verdi prulutex ekledi adet döneminde olduğumu için lekelenme normalmiş kan kirmuzisi olmasın yeter ki tabiki korkuluyor ama gönlünü ferah tut...🤲🤲🤲

anlamadığım için yanlış bilgilendirmeyim ama doktorla histereskopiyi bence görüş derim canım arkadaşım arka arkaya düşüklerden sonra nedenin kalp şeklinde rahim olduğu anlaşıldı düzelttirdi şimdi bebeği var
Tamam canım sorarim mutlaka ben cok arastirdim kalp seklinde olan degil de t veya y seklinde olanlar riskliymis 😑😑

Haber verdim geri dönüş yapacaklar canım. Moralim bozuldu iyice. Zaten çok kötü uyandım
Haber ver bizede canim. lekenlenme cok cok normal tedirgin olma. Transferden sonra doktor bana lekelenme ve bel agrisi olabilir diye uyarmisti. İkiside yok dış gebelik agrısı var gümbür gümbür yaşıyorm. Ama belki normaldede boyledir diye avutuyorum kendimi . Allahim bizlere yardim etsin ya gercekten cok zor bir sinavdan geciyoruz. Fizyolojik psikolojik her türlü zorluklar. Ama güçlüyüz ve o bebeklerle evimize gelecegiz sonunda.

Haber ver bizede canim. lekenlenme cok cok normal tedirgin olma. Transferden sonra doktor bana lekelenme ve bel agrisi olabilir diye uyarmisti. İkiside yok dış gebelik agrısı var gümbür gümbür yaşıyorm. Ama belki normaldede boyledir diye avutuyorum kendimi . Allahim bizlere yardim etsin ya gercekten cok zor bir sinavdan geciyoruz. Fizyolojik psikolojik her türlü zorluklar. Ama güçlüyüz ve o bebeklerle evimize gelecegiz sonunda.
İns sende güzel haberi vereceksin bize az kaldı🤲🤲🤲😃

ah yaşadıklarımızı tekrar yaşıcaz korkusu ve stresi mahvediyor zaten inşallah sağlıkla kucağımıza alalım

İlk lekelenmeler transferden ya da yerleşmeden olabiliyor kuzum hiç olmayadabiliyor o zamanlarda böyle bir şey yaşamamıştım mesela. Dış gebelik ağrısı nasıl bilmiyorum ama inşallah korktuğun için öyle düşünüyor hissediyorsundur 🤲🏻 bunda da tek tesellim çamur gibi siyah bir şey olması. İnşallah devam etmez tekrarlamaz 🤲🏻 Psikolojimiz ister istemez alt üst resmen. Ben de daha önce erken dönemde kayıp yaşadığım için hep ondan korkuyorum inanır mısın ilk gebelik testini yaparken ki korkumdan kat kat fazla hep bu döneme odaklıydı. Çünkü oradan kırılmıştım yine orada bir şey olacak diye korkuyor insan. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın 🤲🏻

İns bu sefer sağlıkla gelecek o bebiss😀🤲🤲

Ohhhhh be cokk şükür hadi güzel haberini heyecanla bekliyorum...🤲🤲🤲😀

Cnm benim bugün 12 günüm 7 9 11 günlerinde lekeler geldi hala arada oluyor Dr. Enox u gün asiiri verdi prulutex ekledi adet döneminde olduğumu için lekelenme normalmiş kan kirmuzisi olmasın yeter ki tabiki korkuluyor ama gönlünü ferah tut...🤲🤲🤲
Allah razı olsun canım zaten progesteronun her türlüsünü alıyorum. Kan kırmızı değilde siyah çamurumsu bir şeydi beklemekten başka çarem yok zaten

Yok hayir daha cok basindayim adetim matisin20 sinde yumurta gelistirici ilaca basliycam insallah. 🙄 bide polikistik var bende insallah 2 ay dinlendirelim demezler 4 yıldır bebek istiyorum olmuyor
Olsun sonucta o heyecanlı sürece girmişsin insallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın canımm 🤗

Kızlarr doktorumdan dönüyorum. Rahim kalınlığım güzel artıyormuş. Estrofemi 2'ye çıkardık. bir 4 gün daha 2 şeklinde kullanıcam. Transfer tarihim bayramın 1.gününe denk geliyor eğer bir aksilik çıkmazsa insallah 🙏🏻

Kızlarr doktorumdan dönüyorum. Rahim kalınlığım güzel artıyormuş. Estrofemi 2'ye çıkardık. bir 4 gün daha 2 şeklinde kullanıcam. Transfer tarihim bayramın 1.gününe denk geliyor eğer bir aksilik çıkmazsa insallah 🙏🏻
Çifte bayram yasayacaksiniz ins
Kızlarrr hamileyim 🤰 şükürler olsun bhcg 157.32 çıktı 🥰 perşembe tekrar kan verip sonucu yazarım. Perşembe hayırlısıyla inşAllah yükselme olursa 2 hafta sonra ultrason randevusu vereceğiz dedi hastane 🥰
Tebrikler masallhh kaçıncı günün bugün sağlıkla devam etsin

İlk lekelenmeler transferden ya da yerleşmeden olabiliyor kuzum hiç olmayadabiliyor o zamanlarda böyle bir şey yaşamamıştım mesela. Dış gebelik ağrısı nasıl bilmiyorum ama inşallah korktuğun için öyle düşünüyor hissediyorsundur 🤲🏻 bunda da tek tesellim çamur gibi siyah bir şey olması. İnşallah devam etmez tekrarlamaz 🤲🏻 Psikolojimiz ister istemez alt üst resmen. Ben de daha önce erken dönemde kayıp yaşadığım için hep ondan korkuyorum inanır mısın ilk gebelik testini yaparken ki korkumdan kat kat fazla hep bu döneme odaklıydı. Çünkü oradan kırılmıştım yine orada bir şey olacak diye korkuyor insan. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın 🤲🏻
Ben de öyleyim kuzum sürekli tedirginim ama böyle olmak sadece zarar ve yıpratıcı olumlu düşünücez geçmiş geçmişte kaldı bu sefer herşey güzel olacak inşallah 🤲 benm de pıhtı gibi minik minik kahveye dönük vizon gibi akıntılarım devam ediyor. Dün dr a gittiğimde de sordum dr zaten birçok şekilde progesteron alıyorusn ekstra bir korumaya gerek yok sadece kanama olursa bilgi ver bu renk akıntıların önemi yok dedi ben de takmıyorum artık 🤷‍♀️

Kızlarrr hamileyim 🤰 şükürler olsun bhcg 157.32 çıktı 🥰 perşembe tekrar kan verip sonucu yazarım. Perşembe hayırlısıyla inşAllah yükselme olursa 2 hafta sonra ultrason randevusu vereceğiz dedi hastane 🥰
Yaa ne güzel bir cümle maşallah😊Sağlıkla ilerler insallah darısı tümm isteyenlerin basına

X