2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Malesef. Benim rahmim kalp seklinde tup bebek doktorum bi sorun cikmaz dedi ama kalbimize soz gecmiyor ki gersey iyi ilerlesin istiyoruz .
Senin msj larin beni cok rahatlatiyor yardimci oldugun icin tesekkur ederim. ALLAH bebegini kucagina almayi nasip etsin
Isteyen bekleyen hamile olan herkese Kolaylık diliyorum
histereskopi ile rahim düzeltme işlemi yapıyolarmış diye duymuştum kayseri hüma hastanesi dr u bi canlı yayınında söylemişti senin dr un histereskopi önerdimi

Malesef. Benim rahmim kalp seklinde tup bebek doktorum bi sorun cikmaz dedi ama kalbimize soz gecmiyor ki gersey iyi ilerlesin istiyoruz .
Senin msj larin beni cok rahatlatiyor yardimci oldugun icin tesekkur ederim. ALLAH bebegini kucagina almayi nasip etsin
Isteyen bekleyen hamile olan herkese Kolaylık diliyorum
histereskopiyle kalp şeklini düzelttirip hamile kaldı arkadaşım canım eğer başka problem yoksa mutlaka histereskopi yaptırt için de rahat eder

günaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış:KK43:

günaydın kızlar 9.gün değerim 216 çıkmıştı 13.gün 836 çıktı çok moralim bozuldu düzenli artmamış:KK43:
Canim artmis iste. 9. gun hangi saatte vermistin yani tam 48 saat e gore hesaplaman lazim. Ayrica bence gayet guzel artmis degerin arada baska kan vermismiydin?

X