2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar 😔 dua ederseniz sevinirim
İnşallah biran önce toparlayıp sağlığına kavuşur canım Allah şifa versin

Kızlar benimde opu olmuştu 20 yumurta toplanmıstı . İkinci gün 14 üçüncü gün 16 dördüncü gün 17 döllenmiş embriyo vardı hatta 4. Gün konustugumda cok iyiler 8 tanesi cok kaliteli demişti . Bugün görüştüm hastaneyle sadece iki tane kalmıs biraz şaşırdım ve üzüldüm açıkcası . Ya çözülürken bi problem cıkarsa diyede cok korkuyorum 🥺

Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar 😔 dua ederseniz sevinirim
Çok geçmiş olsun canım benim. Dua ederiz tabi. Hastalığı veren Rabbim şifasını da versin, bir an önce sağlığına kavuşsun babacığın inşallah.

Kızlar endokrine gitmiştim tsh sonucum çıkmış 1.7 hiç anlamadım yani 4 çıkan değer nasıl 1.7 oldu üç günde. T3 e de bakmamışlar orası da şaka gibi. Neyse şimdilik böyle ilaç vs vermez sanırım zaten bu değere
Dedim ya canım, ölçümden ölçüme çok değişen bir şey TSH. Dahiliyeciler ilk ölçümde ilacı dayıyo, endokrin hemen tiroidin var demiyo. Tekrarlayıp ona göre ilaç başlıyo. Çünkü o ilaca başladın mı ömür boyu kullanıyorsun.

Sana biseyler demek istiyorm ama bende öyleyim. Aklima hep olumsuzluklar geliyo:KK43: hadi kaldiralim ayaga birbirimizi ya nedir bu . Ben bide yarin işe başlayacağim 😕😕😕
ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 kızlar kızlarrr saçmalamayınn aaaa ne güzel Allahım izniyle bebişleriniz içinizdee iyi şeyler düşünün nolur kuzularım. İlk günden beri herkese destek verdiniz hepimizin dualarındasınız lütfen güzel umutlarla doldurun içiniziii Allahım çok büyükk lütfen 🤲

Kuzum çok geçmiş olsun ya Allahım tez zamanda iyileştirsin inşallah 🤲

canım çok geçmiş olsun hastahanede daha kolay toparlanır inşallah

Pozitif arkadaşlarım hepiniziii çoook ama çooook tebrik ediyorum Allahım kucağınıza almayı nasip etsinnn maşallah barikallah 🤲🤲🤲🧿 test günü bekleyen kızçeler sizlere de bol sabır diliyorum erkenden test yapmayın lütfen kendinizi olumsuz olcak diye de doldurmayın çok kızıyorum valla 🤬😜😘♥️
Bizim gibi transfer günü opu günü bekleyenlere de bu yolda Allah kolaylık versin diyorum çok zormuş şu iğne işi 3. Günden zorlamaya başladı beni 🤷🏻‍♀️😢

ZEYNEPP5555 ZEYNEPP5555 kızlar kızlarrr saçmalamayınn aaaa ne güzel Allahım izniyle bebişleriniz içinizdee iyi şeyler düşünün nolur kuzularım. İlk günden beri herkese destek verdiniz hepimizin dualarındasınız lütfen güzel umutlarla doldurun içiniziii Allahım çok büyükk lütfen 🤲
Çook sağol canım benim arada oluyor iste bunaldık bizde galiba haklisin insallah güzel somuclarimiz olur

Pozitif arkadaşlarım hepiniziii çoook ama çooook tebrik ediyorum Allahım kucağınıza almayı nasip etsinnn maşallah barikallah 🤲🤲🤲🧿 test günü bekleyen kızçeler sizlere de bol sabır diliyorum erkenden test yapmayın lütfen kendinizi olumsuz olcak diye de doldurmayın çok kızıyorum valla 🤬😜😘♥️
Bizim gibi transfer günü opu günü bekleyenlere de bu yolda Allah kolaylık versin diyorum çok zormuş şu iğne işi 3. Günden zorlamaya başladı beni 🤷🏻‍♀️😢
Allah razı olsun canım🙏🏻😊 Mevlam kolaylıklar versin inşallah sana su gibi akıp geçsin günlerin bi bakmışsın pozitif 😁😁❤️

X