- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
Çok geçmiş olsun canımm inşallah hemen toparlarİnsan korkuyor ne olduğu kimde ne yapacağı belli olmayan bir şey sağ ol kuzum
Benim de arkadaşım hamile doğuma 1 hafta var covid olmuş. Nasıl olacak bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canımm inşallah hemen toparlarİnsan korkuyor ne olduğu kimde ne yapacağı belli olmayan bir şey sağ ol kuzum
İnşallah kuzum amiinÇok geçmiş olsun canım inşallah en yakın surede sağlığına kavuşur,
Amiin Rabbim yardımcısı olsun gerçekten çok zorÇok geçmiş olsun canımm inşallah hemen toparlar
Benim de arkadaşım hamile doğuma 1 hafta var covid olmuş. Nasıl olacak bilmiyorum
İnşallah biran önce toparlayıp sağlığına kavuşur canım Allah şifa versinKızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar dua ederseniz sevinirim
Amin canım amin inşallah hayat derdi tasası bitmiyorİnşallah biran önce toparlayıp sağlığına kavuşur canım Allah şifa versin
Herhangi bir rahatsızlığı var mıydı kuzum ? Yaşı kaç ?İnsan korkuyor ne olduğu kimde ne yapacağı belli olmayan bir şey sağ ol kuzum
Allah şifa versin inşallah üzme kendiniAmiin Rabbim yardımcısı olsun gerçekten çok zor
Çok geçmiş olsun canım benim. Dua ederiz tabi. Hastalığı veren Rabbim şifasını da versin, bir an önce sağlığına kavuşsun babacığın inşallah.Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar dua ederseniz sevinirim
Dedim ya canım, ölçümden ölçüme çok değişen bir şey TSH. Dahiliyeciler ilk ölçümde ilacı dayıyo, endokrin hemen tiroidin var demiyo. Tekrarlayıp ona göre ilaç başlıyo. Çünkü o ilaca başladın mı ömür boyu kullanıyorsun.Kızlar endokrine gitmiştim tsh sonucum çıkmış 1.7 hiç anlamadım yani 4 çıkan değer nasıl 1.7 oldu üç günde. T3 e de bakmamışlar orası da şaka gibi. Neyse şimdilik böyle ilaç vs vermez sanırım zaten bu değere
ZEYNEPP5555 kızlar kızlarrr saçmalamayınn aaaa ne güzel Allahım izniyle bebişleriniz içinizdee iyi şeyler düşünün nolur kuzularım. İlk günden beri herkese destek verdiniz hepimizin dualarındasınız lütfen güzel umutlarla doldurun içiniziii Allahım çok büyükk lütfenSana biseyler demek istiyorm ama bende öyleyim. Aklima hep olumsuzluklar geliyo hadi kaldiralim ayaga birbirimizi ya nedir bu . Ben bide yarin işe başlayacağim
Kuzum çok geçmiş olsun ya Allahım tez zamanda iyileştirsin inşallahKızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar dua ederseniz sevinirim
canım çok geçmiş olsun hastahanede daha kolay toparlanır inşallahKızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar dua ederseniz sevinirim
Çook sağol canım benim arada oluyor iste bunaldık bizde galiba haklisin insallah güzel somuclarimiz olurZEYNEPP5555 kızlar kızlarrr saçmalamayınn aaaa ne güzel Allahım izniyle bebişleriniz içinizdee iyi şeyler düşünün nolur kuzularım. İlk günden beri herkese destek verdiniz hepimizin dualarındasınız lütfen güzel umutlarla doldurun içiniziii Allahım çok büyükk lütfen
Allah razı olsun canım Mevlam kolaylıklar versin inşallah sana su gibi akıp geçsin günlerin bi bakmışsın pozitifPozitif arkadaşlarım hepiniziii çoook ama çooook tebrik ediyorum Allahım kucağınıza almayı nasip etsinnn maşallah barikallah test günü bekleyen kızçeler sizlere de bol sabır diliyorum erkenden test yapmayın lütfen kendinizi olumsuz olcak diye de doldurmayın çok kızıyorum valla
Bizim gibi transfer günü opu günü bekleyenlere de bu yolda Allah kolaylık versin diyorum çok zormuş şu iğne işi 3. Günden zorlamaya başladı beni
Yok canım annemin bir sürü kronik hastalığı vardı hep ondan korkuyorduk. Sadece ara ara tansiyon sorunu vardı 58 yaşında babam. Hiç belli olmuyor bu hastalık nasıl bir şeyseHerhangi bir rahatsızlığı var mıydı kuzum ? Yaşı kaç ?
Amin canım sağ olasınAllah şifa versin inşallah üzme kendini
Cok gecmis olsun canim insallah hafif atlatirYok canım annemin bir sürü kronik hastalığı vardı hep ondan korkuyorduk. Sadece ara ara tansiyon sorunu vardı 58 yaşında babam. Hiç belli olmuyor bu hastalık nasıl bir şeyse