2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaaa ne güzel yorumlar yapıyorsunuz gönlümü o kadar ferahlatiyosunuz ki Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏 teste gittiğim doktor değer çok önemsiz dedi sinir etti beni
Gözün aydın canım çok sevindim değerinin düzenli artmasına..İnşallah bundan sonraki süreçte de güzelce artar 🐣

Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar 😔 dua ederseniz sevinirim
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin :dua: En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Dualarımız seninle sende üzme kendini canım iyileşecektir.

Kimya canım çok geçmiş olsun. Babana acil şifalar diliyorum kendini çok yıpratma pozitif düşün bi de bebeklerini

Kızlar babamı covid nedeniyle hastaneye yatırdılar. Aslında bugün karantinası bitmişti ama ağırlaşınca iyileşme olmayınca gitmiş değerleri kötü çıkınca yatışını yapmışlar 😔 dua ederseniz sevinirim
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcısı olsun inşallah. Allah tez vakitte şifa versin 🙏🏻

Tabiki çok güzel canim, benim 3.gun embriyosu idi 11. Gün 118 çıkmıştı. Çok iyi çıkmış. Sen birde benden bir gün geriden geliyorsun gibi. İnşallah zamanla daha da güzel katlanır, 13. Gün tekrar yapacaksın ozaman
Aynen canım çarşamba ve cuma vercem inşallah katlanır

Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın surede sağlığına kavuşur, 🙏

X