2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydın kızlar. Sizi bu topiği açtığınız ilk günden beri takip ediyorum. Çoğunuz gibi ben de öğretmenim. 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite. 2 başarısız aşılama. Be son olarak nisan ayında tıpkı çoğunuz gibi ben de ilk tüp bebek denememi yaptırdım. Yaptırırken bir yandan da hep sizi takip ettim. Sizinle güldüm sizinle ağladım. Bekledim size mutlu haberle gelebilmek için ama olmadı. 5. Gün embriyom her şey çok yolunda gittiği halde annesine tutunamadı. Üzülmemek elde değil.elbette beterin beteri var. Ama insan düşünmeden edemiyor niye diye. Bugün test yapacak arkadaşlarıma yürekten dua ediyorum. Hayırlı haberleri alın inşallah i. Gebe kalan arkadaşlarıma da sağlıkla hamilelikler ve hayırlı evlatlar diliyorum. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın canım. Söyleyecek bir şey yok, Rabbim ol derse bir gün olacak. Kendini hazır hissedersen tekrar denersin ve sen de güzel haberler verirsin inşallah.

Günaydın kizlar opuya gidiyorum lutfen banada dua edermisiniz saglikli yumurtalarim olsun dengeli translokasyon var bende 5. Tedavim...
Hadi bakalım, daha yolun çok başındasın canım. Dualarımız seninle. İnşallah çokça yumurtan toplanır ve kaliteli embriyolar oluşur.

Şu an ne hissedeceğimi bilmiyorum doktorumla görüşüp ne yapılması gerektiğine birlikte karar vereceğiz. En kötüsü de sebepsiz olması. Bir o kadar umutlu bir o kadar umutsuz çünkü bir sebebi yok. Ama güzel dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım. Bir gün olacak inşallah. Eğer öyle olmasaydı Rabbim içime bu bitmez tükenmez evlat hasretini koymazdı.

Rabbım herkesın dualarını kabul eylesın tezzamanda kucaklarımızı doldursun
Bende bu gece cok kötü gecırıdm ılkkez boyle kalktım sabah kabızlık oldugu ıcın toz magnesum var ondan İctim abartısız sabaha kadar 20 kere vc ye kalktım mıdeme kramplar gırdı halsizlestım ve sabah hasta gibı kalktım sabah midem bulanmaya baslıcak gıbı oldu bıseyler yemeye calıstım ama uykusuzluk sabaha kadar banyoda gecmesı mıde bagırsak kramplarım cok mutsuz ettı benı insallah gecer eski halime dönerım 😪😷🤢🥴😓

Rabbım herkesın dualarını kabul eylesın tezzamanda kucaklarımızı doldursun
Bende bu gece cok kötü gecırıdm ılkkez boyle kalktım sabah kabızlık oldugu ıcın toz magnesum var ondan İctim abartısız sabaha kadar 20 kere vc ye kalktım mıdeme kramplar gırdı halsizlestım ve sabah hasta gibı kalktım sabah midem bulanmaya baslıcak gıbı oldu bıseyler yemeye calıstım ama uykusuzluk sabaha kadar banyoda gecmesı mıde bagırsak kramplarım cok mutsuz ettı benı insallah gecer eski halime dönerım 😪😷🤢🥴😓
Geçmis olsun kuzum dikkat et kendine

X