2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla ne güzel yapmissiniz en dogrusu insanlar anlamıyor cünkü sacma sapan yanında hamileligini gizleyen mi dersin neler gördümama hastanede calisinca olmuyor inan rapor aliyorum kadin dogumdan aldigim belli tanıda kadın infertilitesi yaziyor baska sehirde denedigim icin opudan once 20 gun felan gitmiyorm ise sorumluma soyledim o ona o ona derken suan butun servis biliyor insallah pozitif olur yoksa ise baslamak gercekten istemiyorm

Allah yüzümüzü güldürsün bu kez İNŞALLAH

kizlar 4 kere denemis biri olarak soyliyim pozitifte yasadim negatifte kimyasalda kesinlikle belirti aramayin belirti yasayanlarda buyuk ihtimal ilaclardan kaynakli kaldiki 8-9 haftalik hamileler bile cogu zaman bisey hissetmio o yuzden aureci guzel gecirin hic olumsuz olmayin ve erken test yapmayin derim

Haklısın canım buradan okuduklarım kadarıyla her şey kişiye özgü. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kizlaaar ben bebisimi almaya gidiorum
Allahim 2 kisi ciktigimiz bu yolda 3 kisi eve donmeyi nasip etsin, bize sımsıkı tutunsun insallah
Merhaba canim hadi insallah sımsıkı tutunsun sana bebisin

Ben de yarin 4 te alacağım kismetse
Ne yaptılar nasil yaptilar yeni igne ilac verdiler mi

Merhaba canim hadi insallah sımsıkı tutunsun sana bebisin

Ben de yarin 4 te alacağım kismetse
Ne yaptılar nasil yaptilar yeni igne ilac verdiler mi
Insallah canim
Seninde az kaldi. Cok kolay gecti hic korkma, girmeden serum taktilar sonra transfer oldu 2 saat yattim orda. Bi tane surup yazdilar kabiz olursa kullanilsin die.
Gitmeden de bi yudum su bile icmedim ben heyecandan sıkısırım zaten die. Oyle de oldu :)
1 bucuk saat sonra lavaboya gittim, eve kadar dayanirim diodum da dayanamadim.
Bide transfer olana kadar cok heyecanlandim, oldu fln dediklerinde hosgeldin dedim bi ferahlik geldi bitti korku
Ama asil is simdi beklemede nie ferahliyosam

Herkese merhabalar.

Gruba yeni katıldım. Bugün transferim gerçekleşti. Tüm mesajları tek tek okudum. İlk denemem ve yazdıklarınız çok iyi geldi. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.

Deneme sayısı: 1
Opu günü: 17 Mart
Transfer öncesi beklenen adet: 24 Mart
Problem: Sebepsiz infertilite
Dondurulmuş sayısı: 8 (2 tanesi bugün transfer edildi)
Transfer tarihi: 9 Nisan

Hayırlı uğurlu olur inşallah güzel sonuçlar duyarız

Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…