- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Valla ne güzel yapmissiniz en dogrusu insanlar anlamıyor cünkü sacma sapan yanında hamileligini gizleyen mi dersin neler gördümBen de iki kez başarısız tüp bebek tedavisi yaşamış biri olarak başından beri hiç kimseye söylemedim tedaviye başladığımı. Şu an işe gidiyorum ama kimseyle bu konuyu konuşmak zorunda kalmıyorum ya, kafam bir rahat ki. Sonunda da olmasın ama sonuç pozitif olmazsa ben kendi derdime mi yanayım yoksa milletin teselli edecem diye bana acıyarak bakmasına mı yanayım diye en baştan gizledim. Transfer günü ve diğer iki gün aldığım rapor için de başka mazeretler söyledim.
Kendim olayı kabullenince insanlar da benim rahatlığımı görüp acımıyorlar en azından, o zaman söylüyorum şu zamanda denemiştim aslında falan diye.
Artık sonuç ne çıkarsa çıksın yine onlar anlayıp sorana kadar söylemem sanırım
Aminn insallahh hersey yolunda gider hadi hayirlisi ☺Kizlaaar ben bebisimi almaya gidiorum
Allahim 2 kisi ciktigimiz bu yolda 3 kisi eve donmeyi nasip etsin, bize sımsıkı tutunsun insallah
Insallah canimAminn insallahh hersey yolunda gider hadi hayirlisi ☺
Allah yüzümüzü güldürsün bu kez İNŞALLAHValla ne güzel yapmissiniz en dogrusu insanlar anlamıyor cünkü sacma sapan yanında hamileligini gizleyen mi dersin neler gördümama hastanede calisinca olmuyor inan rapor aliyorum kadin dogumdan aldigim belli tanıda kadın infertilitesi yaziyor baska sehirde denedigim icin opudan once 20 gun felan gitmiyorm ise sorumluma soyledim o ona erken suan butun servis biliyor insallah pozitif olur yoksa ise baslamak gercekten istemiyorm
Aynı zamanlarda transver olucaz gibi canım senin adet başlagıcın ne zmaanYani
Amin inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürmeyi nasip etsin
kizlar 4 kere denemis biri olarak soyliyim pozitifte yasadim negatifte kimyasalda kesinlikle belirti aramayin belirti yasayanlarda buyuk ihtimal ilaclardan kaynakli kaldiki 8-9 haftalik hamileler bile cogu zaman bisey hissetmio o yuzden aureci guzel gecirin hic olumsuz olmayin ve erken test yapmayin derimBende aslında normalde adet öncesi ağrı çekerim o yüzden tutmadı diye endişe ediyorumvücut atmaya mı çalışıyor diyorum. Adet mi olacağım diyorum. Ne zor ya beklemek. Yüreğimiz ağzımızda. O yüzden sende böyle düşünme canım belirti filan değil bence hiç bir şey. Kabızlık konusunda özellikle uyardılar hatta ilaç bile yazdı olursa geçene kadar günde üç defa alın denildi. Doktoruna sor bence.
Heyecanlar heyecanlar hadi git al gel canım. Sağlıkla tutunsun sana bol şansKizlaaar ben bebisimi almaya gidiorum
Allahim 2 kisi ciktigimiz bu yolda 3 kisi eve donmeyi nasip etsin, bize sımsıkı tutunsun insallah
Haklısın canım buradan okuduklarım kadarıyla her şey kişiye özgü. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızkizlar 4 kere denemis biri olarak soyliyim pozitifte yasadim negatifte kimyasalda kesinlikle belirti aramayin belirti yasayanlarda buyuk ihtimal ilaclardan kaynakli kaldiki 8-9 haftalik hamileler bile cogu zaman bisey hissetmio o yuzden aureci guzel gecirin hic olumsuz olmayin ve erken test yapmayin derim
Insallah canimHeyecanlar heyecanlar hadi git al gel canım. Sağlıkla tutunsun sana bol şans
Ayın beşinde adetnoldum 6snda doktora göründüm 7sine ilaca başladımAynı zamanlarda transver olucaz gibi canım senin adet başlagıcın ne zmaan
Bende gruba yeni katıldım .Birbirimize güzel enerji verelim ☺bekliyoruz güzel haberi önce sizdenAy çok teşekkür ederim yaa iyi ki bu gruba katılmışım. Öyle güzel hissettiriyorsunuz ki insana kendini. Kaldı 2 gün, bakalım sonuç nasıl olacak?
Benim de 3 nisan. Öncelikle inşallah güzel haberler alırızGerçekten geçmiyo. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama mümkün değil 3 nisan test günümüz Rabbim bizi sevinçten ağlatsın ins
☺aynı gün transferimiz, 13 nisan test günümüz, o gün Rabbim bizleri sevinçten ağlatsınBenim de 3 nisan. Öncelikle inşallah güzel haberler alırızGerçekten geçmiyo. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama mümkün değil
Inşallah canım inşallah☺aynı gün transferimiz, 13 nisan test günümüz, o gün Rabbim bizleri sevinçten ağlatsın
AminnnnnnnKizlaaar ben bebisimi almaya gidiorum
Merhaba canim hadi insallah sımsıkı tutunsun sana bebisinKizlaaar ben bebisimi almaya gidiorum
Insallah canimMerhaba canim hadi insallah sımsıkı tutunsun sana bebisin
Ben de yarin 4 te alacağım kismetse
Ne yaptılar nasil yaptilar yeni igne ilac verdiler mi
Hayırlı uğurlu olur inşallah güzel sonuçlar duyarızInsallah canim
Seninde az kaldi. Cok kolay gecti hic korkma, girmeden serum taktilar sonra transfer oldu 2 saat yattim orda. Bi tane surup yazdilar kabiz olursa kullanilsin die.
Gitmeden de bi yudum su bile icmedim ben heyecandan sıkısırım zaten die. Oyle de oldu :)
1 bucuk saat sonra lavaboya gittim, eve kadar dayanirim diodum da dayanamadim.
Bide transfer olana kadar cok heyecanlandim, oldu fln dediklerinde hosgeldin dedim bi ferahlik geldi bitti korku
Ama asil is simdi beklemede nie ferahliyosam
Güzel haberlerinizi bekliyoruzHerkese merhabalar.
Gruba yeni katıldım. Bugün transferim gerçekleşti. Tüm mesajları tek tek okudum.İlk denemem ve yazdıklarınız çok iyi geldi. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız.
Deneme sayısı: 1
Opu günü: 17 Mart
Transfer öncesi beklenen adet: 24 Mart
Problem: Sebepsiz infertilite
Dondurulmuş sayısı: 8 (2 tanesi bugün transfer edildi)
Transfer tarihi: 9 Nisan