Adet gününü 1ay olarak alıyor canım, üzerine geçen günleri ekliyor, ama benim doktor benim hesaba göre fazla soylediCanım bende o hesaplamaya az önce baktım ama mantığını kavrayabildin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gününü 1ay olarak alıyor canım, üzerine geçen günleri ekliyor, ama benim doktor benim hesaba göre fazla soylediCanım bende o hesaplamaya az önce baktım ama mantığını kavrayabildin mi ?
Çok güzel haberrr MaşallahhhKızlar test sonucum 712 cıktı acaba ikiz olabilr mi. Tek transfer yapilmisti
Yazdım canim.bakalim ne diyecekYa cook guzel tebrik ederim. Saglikla gelsin insallah. Olabilir tabii doktoruna danişsana hemen
Haber ver bizede ya cok heyecanli. Sendede kasik batmasi vardi. Öyle hatirliyorum. Ayyy valla pozitif alanlar yazsin bekleyenler umutlansin kizlarYazdım canim.bakalim ne diyecek
Çok güzel canım maşallah tek yumurta ikizi olabilir,tek olduğunu dusunmuyorumKızlar test sonucum 712 cıktı acaba ikiz olabilr mi. Tek transfer yapilmisti
Vardı canim. Göğüslerim çok az sisti. Iki gün önce de bugün vucudum ağrı içerisindeydi. Özellikle bacağım. Bir de ben de çok fazla üşüme oldu ben de. Normalde ateşli insanımdır kanım çekildi resmen. Hâlâ doğalgazı yakiyorumHaber ver bizede ya cok heyecanli. Sendede kasik batmasi vardi. Öyle hatirliyorum. Ayyy valla pozitif alanlar yazsin bekleyenler umutlansin kizlar
Hoca süper bir sonuç dedi. Iki gün sonra tekrar yap ve bize gönder dedi bakalimÇok güzel canım maşallah tek yumurta ikizi olabilir,tek olduğunu dusunmuyorum
Yaşında hiç bişi yok canım öncelikle hele bide iğne yaptıysan kendine çok kolay o ovitrelle gibi acısız bişi zaten son gün çatlatma da vuruyorsun inşallah gerek kalmaz o ihtimali at kafandan olacak diye inan ama nasip olmazsa da gerçekten kolay sadece ilkinde tutar inşallah sonrası insanı maddi ve manevi yorar tabiki ama
Sağ ol canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bi gebeliğim oldu aslında normal yoldan. rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman inanıyorum tabii kiCanım kötü düşünme bizimde sebepsiz infertilite. Bundan önce yumurta takibi klomen ve 2 aşılama tedavisi gördüm hepsi negatifi... Tüpe başladık sonra ve şuan hamileyim lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin sebepsiz infertilite çok zor ama olmayacak diye bişey yok inanın yeter
İnşallah canim İnşallah günler geçmiyor, önce kan degerlerini merak ediyorsun sonra kese varmı sonra yolk kesesi varmı bebegij varligi kalp atışı hep bir stres, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKesin kesin kesin yaz olur mu inşallah Rabbim çok güçlü kalp atışları olsun
Amin ya cidden stres artık hiç bitmiyor. Rabbim kolaylaştırsın ⚘İnşallah canim İnşallah günler geçmiyor, önce kan degerlerini merak ediyorsun sonra kese varmı sonra yolk kesesi varmı bebegij varligi kalp atışı hep bir stres, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarınaHoca süper bir sonuç dedi. Iki gün sonra tekrar yap ve bize gönder dedi bakalim
Amin canım AminAmin ya cidden stres artık hiç bitmiyor. Rabbim kolaylaştırsın ⚘
Aminn tabiki canım soğan kürü flaan var onları dene bide sıkıntı olmayınca çok faydalı olur diyorlar inşalh yeniden sağlıkla hamile kalırsınSağ ol canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim bi gebeliğim oldu aslında normal yoldan. rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman inanıyorum tabii ki
Evet tabiki küçük küçük kramplar oldu bendeValla yat dedi doktor yatiyorm. Off 4 gün bile bişeydir gibi geliyo bana şuan. Zaman durdu sanki. Bu arada ara ara batma gibi sancı geliyor aniden. Böyle seyler yaşayaninız var mi?
MaşallahKızlar test sonucum 712 cıktı acaba ikiz olabilr mi. Tek transfer yapilmisti
harika değer tebrikler712 gördüm canim. Normal mi acaba
Normal bence kuzumCanım 3. Gün
Haber ver bizede ya cok heyecanli. Sendede kasik batmasi vardi. Öyle hatirliyorum. Ayyy valla pozitif alanlar yazsin bekleyenler umutlansin kizlar
Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarına
Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarına
Maşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallah