2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Haber ver bizede ya cok heyecanli. Sendede kasik batmasi vardi. Öyle hatirliyorum. Ayyy valla pozitif alanlar yazsin bekleyenler umutlansin kizlar😊😊😊
Vardı canim. Göğüslerim çok az sisti. Iki gün önce de bugün vucudum ağrı içerisindeydi. Özellikle bacağım. Bir de ben de çok fazla üşüme oldu ben de. Normalde ateşli insanımdır kanım çekildi resmen. Hâlâ doğalgazı yakiyorum😂

Yaşında hiç bişi yok canım öncelikle hele bide iğne yaptıysan kendine çok kolay o ovitrelle gibi acısız bişi zaten son gün çatlatma da vuruyorsun inşallah gerek kalmaz o ihtimali at kafandan olacak diye inan ama nasip olmazsa da gerçekten kolay sadece ilkinde tutar inşallah sonrası insanı maddi ve manevi yorar tabiki ama

Canım kötü düşünme bizimde sebepsiz infertilite. Bundan önce yumurta takibi klomen ve 2 aşılama tedavisi gördüm hepsi negatifi... Tüpe başladık sonra ve şuan hamileyim lütfen umudunuzu hiç kaybetmeyin 🙏 sebepsiz infertilite çok zor ama olmayacak diye bişey yok inanın yeter 🙏😍
Sağ ol canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍 benim bi gebeliğim oldu aslında normal yoldan. rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman inanıyorum tabii ki

Sağ ol canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍 benim bi gebeliğim oldu aslında normal yoldan. rabbimden ümit kesilmez hiçbir zaman inanıyorum tabii ki
Aminn tabiki canım soğan kürü flaan var onları dene bide sıkıntı olmayınca çok faydalı olur diyorlar inşalh yeniden sağlıkla hamile kalırsın 🤲🥰

Haber ver bizede ya cok heyecanli. Sendede kasik batmasi vardi. Öyle hatirliyorum. Ayyy valla pozitif alanlar yazsin bekleyenler umutlansin kizlar😊😊😊

Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarına 🙏

Çok sevindim canım benim kaçıncı günündu bugün, hergun kat kat artsın inşallah darısı kese ve kalp atışlarına 🙏

Maşallah 🧿🧿🧿
Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏

X