2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Prednolu ne kadar kullanacaksın canım belli mi benim transferden sonra antibiıtiği kestiler sadece diğerlerine aynen devam ediyorum sormayıda unuttum sonrasındada devam edecem mi diye
Ben prednolu 4 gün kullandım canm ama kimisi yarim yarim kullanmsya devam ediyor ben opudsn sonra dört gün kullandım yani transferden sonra iki gün kullanmis oldum canm onu sor bı bence çünkü bana üstüne basa basa dört gün kullan bırak dediler

Bilinçaltı doluyor mutsuz ediyor bu durum farkında olmasak bile. Olacak olana ne yapsan çare değil o anki sabrını şu andan tüketmek süreci daha da ağırlaştıyor pozitif olabilmek en iyisi. İnşallah güzel olsun kuzum 🤲🏻 Ederim elbette Rabbim içine ferahlık versin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🍀
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim.

Ben prednolu 4 gün kullandım canm ama kimisi yarim yarim kullanmsya devam ediyor ben opudsn sonra dört gün kullandım yani transferden sonra iki gün kullanmis oldum canm onu sor bı bence çünkü bana üstüne basa basa dört gün kullan bırak dediler
Banada test gününe kadar hepsini aynı şekilde kullanmaya devam edeceksin bir tek antibiyotiği kullanma dediler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif sonuçlar alırız

Magnezyum’un Sitrat formu kabizliğa da çok iyi geliyor 👍👍👍 Ciddi bir böbrek probleminiz yoksa rahatlıkla kullanabilirsiniz . Vücut her daim ihtiyaç duyuyor. Ben bu sayede rahatladım.
Suan transfer sonucunu bekliyorum kullanmayim ama aklımda bulunacak çok teşekkür ederim

Kizlar 5. Gun catlatma ignesi olan bir ben miyim ? Dr. Tutunmayi kolaylastirmak icin dedi. Icinde beta hcg varmis. Bilmiyordum sabah idrar testi yaptim. Kopkuyu 2. Cizgi cikiverdi. Dr a sordum Orvitelle nin etkisi dedi malesef. Daha erken bakma idrara dedi.

Eklentiler

• Screenshot_20210501-125629_Gallery.jpg
    Screenshot_20210501-125629_Gallery.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 22
Hımm. Senin afedersin poponda yer kaldı mi 😂 ben artık tek tarafa yatırabiliyorum çünkü beze olmuş tamamen bir tarafı 😂 hemşire nereye yapacağını şaşırıyor 😂
ilacı önceden ısıtınca topak olmuyor. Masaj sonra da sıcak su torbasına yasliyorum kalçayı.

X