bekliyorum canım çıkmadıİnşallah kat kat artar canım sonucun ne zaman cikacak. Bu heyecanlar bitmio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliyorum canım çıkmadıİnşallah kat kat artar canım sonucun ne zaman cikacak. Bu heyecanlar bitmio
Eğer güvenilir bir markaysa bence pozitif o zaman, bu erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum çünkü bence idrar testi ile takip et kan gününe kadar ben öyle yapmıştım inşallah güzel haberler duyarız11 ile 12 arasında benimkisi belli belirsiz ama erken gebelik testi değil. Normal kaset test.
Kuzum oluyor opudan sonra ilaçlardan ve çok yumurta toplanmış onların etkisi ile olurYa kizlar benim opu dan sonra bugün üçüncü günüm goguslerimde dünden beri çok sizi var dokunamiyorum bile... Pms dönemlerinde falan hiç olmazdı ilk defa oldu acaba kullandığım ilaçların etkisinden midir
Insalahhhhhhhİnşallah güzel haberlerimizi alırız
Belki sonradan artıracaktır olabilir.cunku ben adetin üçüncü günu ignelere başladım opu sonrasida estrofem tetradox prednol coraspirin progestan fitil başlattılar.her doktor farklı csnm kafana takma çok hepimizin tedavisi farklı oluyor inşallah güzel haberlerin olurSağolasın kuzum bana az baslattı gibime geldi de kafama takıldı
İçimi rahatlattın sağolasın canım benım. Allahım çabalarımızın mükâfatını versin insallah. Senin nasıl gidiyor peki sürecinBelki sonradan artıracaktır olabilir.cunku ben adetin üçüncü günu ignelere başladım opu sonrasida estrofem tetradox prednol coraspirin progestan fitil başlattılar.her doktor farklı csnm kafana takma çok hepimizin tedavisi farklı oluyor inşallah güzel haberlerin olur
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin emeklerimizin karşılığını versin inşallah benm bugün test günümdu fakat bazı aksilikler sen dolayı pazartesi günü test yapcam evde yaptığım kaset testlerde silik çıkıyor.3.gun tek embriyo benmki.insallsh vardır heyecanla pazartesiyi bekliyorumİçimi rahatlattın sağolasın canım benım. Allahım çabalarımızın mükâfatını versin insallah. Senin nasıl gidiyor peki sürecin
Aa öylemii testlerde mi sıkıntı var acaba canım. İlk idrarla yapıyorsun değilmi. Çok güvenilmiyor testlere sakın moralini bozma bir de tüp bebekte bir anda yükselebiliyor bhcg ondan görülmeyebilir kasette . İnsallah pozitifi görürsün dualarm senınleAmin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin emeklerimizin karşılığını versin inşallah benm bugün test günümdu fakat bazı aksilikler sen dolayı pazartesi günü test yapcam evde yaptığım kaset testlerde silik çıkıyor.3.gun tek embriyo benmki.insallsh vardır heyecanla pazartesiyi bekliyorum
İnşallah geçer bende herhalde regl olacak diodumKuzum oluyor opudan sonra ilaçlardan ve çok yumurta toplanmış onların etkisi ile olur
Ben 4 ile başladım hala o şekilde devam ediyorumDirek 3 ile mi basladınız? Belki ilerleyen günlerde benmkini arttırır bilemiyorum
Ağlayamamak daha da kötü. Çok zor şeyler yaşamışsın, Rabbim kimseye yaşatmasın. Hep yüreğimiz ağzımızda, ondan bu rüyalar. Pozitif olmaya çalışıyorum, gördüğüm en ufak şeye tutunmaya çalışıyorum ama galiba senin gibi içime atıyorum. Bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Bana da dua ederseniz sevinirim.Bugün rüyamda öyle gördüm maalesef bilinçaltı insan aklından atamıyor ben yaşadım kürtaj. Yalnız bırakmadılar beni o süreçte insanların yanında sürekli ağlamaya utandığım için nispeten o süreci öyle atlatmama neden oldu ama ameliyathaneye aldıklarında sürekli ağladım hemşireler geldi yıpratma kendini filan hatta biri bu tedaviler sonrası kanser olmuş bak herkes için çok kolay olan bir şey bize zor olabiliyor filan dedi. anesteziden uyanmadan odama almadılar o arada da sürekli ağlamışım doktor eşime psikoloğa götürün demiş hatta onların yanında çok ağlamamaya dikkat ettiğim için aslında neyse geçiyor bir şekilde Rabbim kimseye yaşatmasın
Hayırlı olsunBen 4 ile başladım hala o şekilde devam ediyorum
Bilinçaltı doluyor mutsuz ediyor bu durum farkında olmasak bile. Olacak olana ne yapsan çare değil o anki sabrını şu andan tüketmek süreci daha da ağırlaştıyor pozitif olabilmek en iyisi. İnşallah güzel olsun kuzum Ederim elbette Rabbim içine ferahlık versin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinAğlayamamak daha da kötü. Çok zor şeyler yaşamışsın, Rabbim kimseye yaşatmasın. Hep yüreğimiz ağzımızda, ondan bu rüyalar. Pozitif olmaya çalışıyorum, gördüğüm en ufak şeye tutunmaya çalışıyorum ama galiba senin gibi içime atıyorum. Bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah. Bana da dua ederseniz sevinirim.
İnşallahHayırlısı olur insallah hakkımızdan
Regl tarihinde yakındır sanırım kuzumİnşallah geçer bende herhalde regl olacak diodum
Aslında kan günüm bugün ama test yapmadım artık bugün yarın yaparım dedim inşallah pozitiftir. Testin markası albi.Eğer güvenilir bir markaysa bence pozitif o zaman, bu erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum çünkü bence idrar testi ile takip et kan gününe kadar ben öyle yapmıştım inşallah güzel haberler duyarız
Yok canm testlerde bir sıkıntı oldgnu sanmiyorum.aynen çok guvenilmiyor aslında ama bir anlık gaflete kapılıp yaptım.insallah sonu güzel olur canm çok saol Allah razı olsun inşallah güzel haber verebilirimAa öylemii testlerde mi sıkıntı var acaba canım. İlk idrarla yapıyorsun değilmi. Çok güvenilmiyor testlere sakın moralini bozma bir de tüp bebekte bir anda yükselebiliyor bhcg ondan görülmeyebilir kasette . İnsallah pozitifi görürsün dualarm senınle
Prednolu ne kadar kullanacaksın canım belli mi benim transferden sonra antibiıtiği kestiler sadece diğerlerine aynen devam ediyorum sormayıda unuttum sonrasındada devam edecem mi diyeBelki sonradan artıracaktır olabilir.cunku ben adetin üçüncü günu ignelere başladım opu sonrasida estrofem tetradox prednol coraspirin progestan fitil başlattılar.her doktor farklı csnm kafana takma çok hepimizin tedavisi farklı oluyor inşallah güzel haberlerin olur
Bayramda gibi görünüyor regl normalde ama şimdi değişir mi bilmiyorum bakalimRegl tarihinde yakındır sanırım kuzum