- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 27
Amin canım teşekkür ederim. 475 çıktı. Bugün 10.günüm kan sonucu bekliyoruz bakalımSağlık sihhatle ilerledim ins kucağına al değerin kaç çıktı 8 gunde
İçini ferah tut rabbime sığın ...İns 3 transferinde de yoğun leke geldiği için korkuyorum
Kuzuum tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsinkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Masallahh sübhanallah ikiz değerlerinAmin canım teşekkür ederim. 475 çıktı. Bugün 10.günüm kan sonucu bekliyoruz bakalım
Zor ihtimal tek embriyo transferiydiMasallahh sübhanallah ikiz değerlerinins katlanmıştir değerin
Amin hepimize kolayını nasip etsin bundan sonrasi kolay ve guzel olsun inşallahDışarıdan hoş geliyor konuşması tabii. Yaşayan biliyor ne sıkıntılar çektiğini nasıl aşamalardan engellerden risklerden geçtiğini. Her zaman ki sözüm en kolay en sağlıklısından nasip etsin
Ama değerin bayağı yüksek değerin nasip olsun sağlıkla da tek çift farketmezIkiz
Zor ihtimal tek embriyo transferiydi
Aynen öyle canımAma değerin bayağı yüksek değerin nasip olsun sağlıkla da tek çift farketmez
Test günüm yarın ama bugün öğleden sonra giderim büyük ihtimalle varsa zaten çıkar heraldeTest günün ne zaman canım
inşAllah güzel sonuç alırısn Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canımTest günüm yarın ama bugün öğleden sonra giderim büyük ihtimalle varsa zaten çıkar heralde
sımsıkı sana tutunsun inşallah canımAlip gelcem insallah sagolasin kuzum
Amin canm inşallahinşAllah güzel sonuç alırısn Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım
aynen öyle canımAmin canm inşallahAllahım hayırlısını versin bakalım takdrden ötesi yok zaten
Ayy hadi ins seviniriz senlede bende bugün yapmadım var. Eşimi kandirirsamTest günüm yarın ama bugün öğleden sonra giderim büyük ihtimalle varsa zaten çıkar heralde
amin canım çok sağolKuzuum tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin
Hadi kuzum inşallah güzel haberlerle gelKizlar bende akşam kese kontrolüne gideceğim . İnşallah gorurum keseyi
Cnm lekelenme devam ediyor mu sende benim durduTest günüm yarın ama bugün öğleden sonra giderim büyük ihtimalle varsa zaten çıkar heralde
Sağlıkla gör ins keseyi...Kizlar bende akşam kese kontrolüne gideceğim . İnşallah gorurum keseyi