Unutmaya calisirim tabi ki ama insan ufakta olsa biseyler bekliyor .kv nin tek derdi ikiz olsun bi ikiz muhabbetidir gidiyor ben kese gorunecek mi?normal ilerleyecek mi onun derdindeyim dış gebelik olabilir mi falan diye korkuyorum o bana ikiz olursa iki ayri oda mi yapacaksiniz diyorHiç söyleme kuzum birde hepsi hormonal ilaçlar alt üst oluyoruz. Rabbim güzel sonuçlarla unuttursun. Unutursun diyorlar ama unutulmaz bence. Dil hep ağrıyan dişi yoklar. Yaşamış olduğumuz şeyler unutulmaz ama belki daha güzel şeyler ile yoklamayı unuturuz.
Herkesden çok sahiplenir canim.k.validemin su an tek derdi birilerine hamilelik müjdesi vermek abuk sabuk isler peşindeAhh can yaa bosver evladin olunca sevdirmezsin en iyi ceza onlara bu hadsizlerr
Transfere mi gidiyorsun canim? Hadi bakalim hayırlı uğurlu olsun bebegine kavusmaya az kaldıAlip gelcem insallah sagolasin kuzum
canım kolaylıkla geçsin inşallah transferinAlip gelcem insallah sagolasin kuzum
Allah kolaylık versin. Inşallah güzel sonuçlar alırsınAlip gelcem insallah sagolasin kuzum
Yaaa transfer mi var bugünAlip gelcem insallah sagolasin kuzum
Parol varsa icebilirsin canım benim doktorum izin vermistiKızlar bugün transfer sonrası 3.günüm ama cok şiddetli bacak agrım var agrı kesici içsem sorun olur mu sizce
ağrı kesici minoset içebilirsin dedi canım bana doktorum onlar zararsız hamilelikte veriliyorKızlar bugün transfer sonrası 3.günüm ama cok şiddetli bacak agrım var agrı kesici içsem sorun olur mu sizce
kızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Güzel haberler bekliyoruz kuzum hayırlısı olsunAlip gelcem insallah sagolasin kuzum
inşallah canım çok sağol
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah
sağlıkla sıhhatle ilerler inşallah canımkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
amin canım inşallahsağlıkla sıhhatle ilerler inşallah canım
Masallahhkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
inşallah canım umarım bu topic hepimize uğur getirirMasallahhdarısı bize ins