2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Masallah canımm benim saglikla ilerler insallah darısı bizlere olsun var mıydı belirtilerin 🤗
insallah canim dualarim sonuc bekleyenlerle ilk iki gun kasik agrisi oldu ama bende kist oldugu icin cok belirti dusunmedim onun disinda siskinlik ve gaz o da zaten ilaclardan buyuk ihtimalle. bu arada transfer oldugum gun sinuzit oldum hapsirdim surekli umidim yoktu yani

insallah canim dualarim sonuc bekleyenlerle ilk iki gun kasik agrisi oldu ama bende kist oldugu icin cok belirti dusunmedim onun disinda siskinlik ve gaz o da zaten ilaclardan buyuk ihtimalle. bu arada transfer oldugum gun sinuzit oldum hapsirdim surekli umidim yoktu yani
Allah sag salim kucagına almayı da nasip eder insallah 😘

Unutmaya calisirim tabi ki ama insan ufakta olsa biseyler bekliyor .kv nin tek derdi ikiz olsun bi ikiz muhabbetidir gidiyor ben kese gorunecek mi?normal ilerleyecek mi onun derdindeyim dış gebelik olabilir mi falan diye korkuyorum o bana ikiz olursa iki ayri oda mi yapacaksiniz diyor🤣 Allah tan sabir diliyorum 😊
Dışarıdan hoş geliyor konuşması tabii. Yaşayan biliyor ne sıkıntılar çektiğini nasıl aşamalardan engellerden risklerden geçtiğini. Her zaman ki sözüm en kolay en sağlıklısından nasip etsin 🤲🏻

X