- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Masallah canımm benim saglikla ilerler insallah darısı bizlere olsun var mıydı belirtilerinkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canımm benim saglikla ilerler insallah darısı bizlere olsun var mıydı belirtilerinkızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Amin cnm benimde 8 günüm kan versem değer gözükür mu acaba 5 gün embriyosu beniminşallah canım umarım bu topic hepimize uğur getirir
Beklemissin az daha sabret benceAmin cnm benimde 8 günüm kan versem değer gözükür mu acaba 5 gün embriyosu benim
Beklemissin az daha sabret bence
insallah canim dualarim sonuc bekleyenlerle ilk iki gun kasik agrisi oldu ama bende kist oldugu icin cok belirti dusunmedim onun disinda siskinlik ve gaz o da zaten ilaclardan buyuk ihtimalle. bu arada transfer oldugum gun sinuzit oldum hapsirdim surekli umidim yoktu yaniMasallah canımm benim saglikla ilerler insallah darısı bizlere olsun var mıydı belirtilerin
Tebrikler..kızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
tesekkurler insallahTebrikler..
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
Darısı bize
Oh oh maşallah, bi bebiş daha geliyo.kızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Tebrikler canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben 8. Gün yaptım çıktı canımAmin cnm benimde 8 günüm kan versem değer gözükür mu acaba 5 gün embriyosu benim
Yaaaa süperrr ⚘⚘⚘kızlar 9.günüm kan sonucu 216 cıktı
Allah sag salim kucagına almayı da nasip eder insallahinsallah canim dualarim sonuc bekleyenlerle ilk iki gun kasik agrisi oldu ama bende kist oldugu icin cok belirti dusunmedim onun disinda siskinlik ve gaz o da zaten ilaclardan buyuk ihtimalle. bu arada transfer oldugum gun sinuzit oldum hapsirdim surekli umidim yoktu yani
Gerçekten mi kaçıncı gün embriiyosuydubirde ne belirtiler vardiBen 8. Gün yaptım çıktı canım
5. GünGerçekten mi kaçıncı gün embriiyosuydu
Masalalh dün bende lekelenme oldu ama az bir daha gelmedi bugün kan vermek istiyorum illa bir değer çıkar varsa inss vardır benimde bebeklerim benimledir5. Gün
Belirtim yoktu hiç olmayacağını düşünüyordum ama iki üç gündür kaşık ağrım var küçük küçük batmalarGerçekten mi kaçıncı gün embriiyosuydubirde ne belirtiler vardi
Belki tutunma lekesidirMasalalh dün bende lekelenme oldu ama az bir daha gelmedi bugün kan vermek istiyorum illa bir değer çıkar varsa inss vardır benimde bebeklerim benimledir
Sağlık sihhatle ilerledim ins kucağına al değerin kaç çıktı 8 gundeBelirtim yoktu hiç olmayacağını düşünüyordum ama iki üç gündür kaşık ağrım var küçük küçük batmalar
insallah canim herkese nasip olsunOh oh maşallah, bi bebiş daha geliyo.
Darısı bekleyen herkese inşallah, Rabbim herkese nasip etsin.
İns 3 transferinde de yoğun leke geldiği için korkuyorumBelki tutunma lekesidir
Dışarıdan hoş geliyor konuşması tabii. Yaşayan biliyor ne sıkıntılar çektiğini nasıl aşamalardan engellerden risklerden geçtiğini. Her zaman ki sözüm en kolay en sağlıklısından nasip etsinUnutmaya calisirim tabi ki ama insan ufakta olsa biseyler bekliyor .kv nin tek derdi ikiz olsun bi ikiz muhabbetidir gidiyor ben kese gorunecek mi?normal ilerleyecek mi onun derdindeyim dış gebelik olabilir mi falan diye korkuyorum o bana ikiz olursa iki ayri oda mi yapacaksiniz diyor Allah tan sabir diliyorum