2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Isi de eksik kalsin ya, rahatsiz olan gelir temizler.. iyi yapmissin, elini surme.. ben daha transfer olmadim, simdi de yapmiyorum transferden sonra da yapmicam.. 3 ayda 3 kere narkoz aldim, bir kere gelip de bi isin ucundan tutmadi kimse annem haric- onu da yormak istemiyorum- 2 kap yemek gelmistir k.validemden.. bi beklentim yok ama onlarin da benden olmasin

Benim doktorum herşeyi dozajında bırakırsan bir sıkıntı yok dedi. Günde bir fincan kahveyle birşey olmaz dedi içebilirsin ama ben içmiyorum. Açık çay içebilirsin dedi günde bir bardak onu içiyorum. Asitli şeyler içme dedi iyikide canım istemiyo onuda şu ara

Vala benm canm demli şekersiz güzel bir çay istiyor ama içemiyorum açık olunca sıcak su içmiş gbi oluyorum kahvede içmiyorum.bana doktor demesi ben arastripta bıraktım canm senin doktorun söylemiş iyi yani

Ah ah bana da öyle diyip durdular en son daha transfer masasında ben risklerini bilmek istiyorum çok korkuyorum dedim doktor dalga geçer gibi baktı ve ikisinin olma ihtimali yüzde onbeş dedi. Yani dalga geçer gibi dediğim yaaa zaten olmamış bebeğin şu zamana kadar sen neyin kafasındasın der gibi olması zor der gibi baktı. Gerçi hala olumsuz Bakalım sağlıkla ilerleyecek mi hiç bir şey belli değil diye konuşuyor. Normalde böyle şeylerde açık sözlülük isterim. Bu kadar açık sözlülükte iyi değil. Kardiyologun dediği gibi stres kaynaklı sanırım sorunum. Kuzum alınlarında yazacak ben tüp bebeğim diye benimkilerin iki tarafta da hiiiç yok ama olsuun sağlıkla kucağıma alayım da asla asla asla umurumda değil kim ne düşünürse düşünsün. Benim derdim şu süreci sağlıkla sonuca erdirmek. Tek düşüncem sağlıkları sağlığım.

Ben soyledim cevreme, is yerindeki arkadaslarim mesela saolsunlar cok destek oluyolar, benden daha heyecanlilar ama iste herkes bir diil ne yazim ki, boyle dusuncesizlikler de oluyor. Cogu kotu niyetli diil ama dusuncesiz davranislar, sozler. Insan hassasiyet ariyor.. belki gereksiz evhamliyim dogru ama sana nee.. biz burda bile birbirimize mesaj atarken dikkat ediyoruz- ki sureci, tehlikeleri, olumsuzluklari cok iyi biliyoruz- ona ragmen olumsuz bisi yazmayalim diye ozen gosteriyoruz.. aa ne kuruntu yaptin yeter demeyi bilmez miyiz, ama halden anlayinca denilmiyor iste..

Ay cok kulaklarini cinlattim bugun ama kayinvalidem ruya gormus, ikiz bebek besigi almis guyaa ruyasinda tup bebek ya, direk ikiz tabi baska bi olasilik yokmus gibi, ki bana tek yumurta transfer edilecek..onlar rolleri biciyorlar, biz de duruyoruz iste kurbanlik koyun gibi

Aynen öyle umrunda olmasınn güzel klpli arkadaşım Allahım gönlüne göre vermişş iki kolunda nur topu bebelerle dolsun inşallah bir kız bir de erkek olsun ohhh misler gibiii Sefasınıda sür ohh ikiz anasıyım ben diye iyi düşün iyi olsun sağlıklısın sen sakin kalmaya çalış

Ayyyy ayyyy kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalııı babanesiiiii bak uzaktan babanesiii anca bakıcan babanesiii dokunmak yook babanesi cadı babanesiii

İnşallah yerleşme lekesidir Allahım hepimizi sevindrsin

Sagolun kizlar bende konustum merkezimle ben sabah 8 de orda olacagim ve ilacimda 8 de . Yaniniza alin burda kullanırsınız denildi. Anlamadim cnku fitil akiyor rahatsiz edici bi sekilde o yuzden sormak istedim:))

Ben size daha komigini soyleyeyim. Kizim 6 aylikken okuluma donmek zorundakaldim ogretmenim. Neyse. Bakici bir teyze bulduk. Tanidigim ustelik. Bana bir zaman sonra dedi ki " Tup bebek cocuklar normal cocuk yani hicbir farkj yok. Diger cocuklar gibi. Ben boyle bilmezdim. " Ben tabi soka girdim.

İyi yapmışsın dememekle bizde de bir tek anne babalar ve kardeşler biliyo tüp bebek yaptığımızı, yani Allahım yıl 2021 nelerle uğraşıyoruz yaa zaten kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo, eleştiri eleştiri kendi eksikliklerinden. Her doğuran ana mı sankii hadi günaha girmiiim ramazan da

Hahahaa alemsin valla beni guldurdun gece gece Allah da seni guldursun
Gül geç tabiii böyle insanlara en büyük cevap gülmek olur inan kiii
Herşeye takılsak ooo neler var neler görmicen işte bişeyleri ben kocamın annesi gözüyle bakıyorum saygı duyuyorum sadece o da yetiyo zaten. Seviyorum ama işte soğutuyo kendi beyninde laf sokuyo banaa

İnşallah yavrum inşallah Allah razı olsun

o kadar haklısın ki canım asm de kan vermiştim ben aile hekimi hepsine baktı canım

Geç olmuş ama anlamış şükür

Yapmıyorum sen de yapma bizim iş güç için bişeyleri riske atma lüksümüz yok. Benimkide 2 kap yemek getirdi onu da bir büyütüyorlarki sorma gitsin. Eve dönünce her yer berbat olmus olacak pandemide kadinda cagrilmiyor ne yapcam bilemiyorum robot süpürge alsam içim biraz rahatlar mi acaba az da olsa bi temizlik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…