2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Duygularima tercüman olmuşsun cidden o kadar cok sey yasiyoruzki artik ne hissettiğimizi bilmiyoruz .hastaneye çoğu kez kendim gittim,dr ne soylediyse kendim yüzleştim, fiziksel bi cok islem gördüm, gecici menapoz iğneleriyle alt ust oldum .simdi bana biseyler yap imasi olunca bile canim sıkılıyor

Oooffff sinir olinmicak gibi degil çok kiziyorum bazı insanlara. Ben ilk defa tedavi gormeme ragmen yakin cevremde bu tedavi ile bebek sahibi olan tanidiklarima bile sormadim süreci. Anlatmak istemez belki kayiplari vardir onlari animsar üzülür diye. Ve burda sizlerden ogrendim bi çok şeyi. Ailemle de paylasmadim henüz. Böyle tepkileri goruncede iyiki paylasmadim diyorm...

Ahh can yaa bosver evladin olunca sevdirmezsin en iyi ceza onlara bu hadsizlerr

Hiç söyleme kuzum birde hepsi hormonal ilaçlar alt üst oluyoruz. Rabbim güzel sonuçlarla unuttursun. Unutursun diyorlar ama unutulmaz bence. Dil hep ağrıyan dişi yoklar. Yaşamış olduğumuz şeyler unutulmaz ama belki daha güzel şeyler ile yoklamayı unuturuz.

Kızlar kızlarrr neler konuşmuşsunuzz anca okuyabildimm herkescikler iyidir inşallah Chocalete kuzum hayirlisiyla yarin cook ama cook guzel gecsin yavruyu al gel Allahin izniyle
Sagol kuzum aminnnnn dualarinizda unutmayin benide Giyabinda yapılan dualar kabul olurmuş. Bende burda olan olmayan annelik duygusunu tatmak icin çırpınan her kadin icin hepimiz icin dua ediyorum. Rabbim bize de saglikla nasip etsin insallah... aminnnn

Zaten ikiz olur insallah diye bana da devamli bi soylemde bulunuyolar ustten ustten girdigim ortamda esimin bi akrabasi yani demek istioki tup bebekle olcak yaa sanane allah allah bende diyorum bizim ailede var ikiz neden olmasin kismet bu islerrr... hemen bi etiket bi bisey milletin isi gucu yok bunlarla ugrasio. Kalp kirmak cok kolay kizlar kirdiklari yerden de acıtıyo onları Allahım, insan yasattığını kınadığını yasamadan ölmüyo bu dünyada...

Eveeet bende inanırım başkasına yapılan duanın kabulüneee bu gece dualar sana ve diğer bildiğimiz bilmediğimiz herkesin Allahım rast getirsin işleriniii kolaylıkla su gibi aksın süreçleriniz

Canım ikiz tedavi vurgusunu geçtim o zaten ayrı bir olay bizim aile ikiz yok bir de aç bak bakalım ne riskleri var. O riskleri taşımayı gözün yer mi onunla yaşamaya sinirlerin dayanır mı hele böyle bir tedavi sürecinden sonra. Sanki hop çok kolay oldu bitti.

Ya zaten biz kabul ediyoruz bu durumu ve cevremizde saygılı insanlarda elbette var. istediğimizle paylasiriz yani... ama bazilari iste naparsan yap egitilmez onlar. Oyuzden enguzeli bireysel takılmak miss gibi akari yok kokari yok. Herseyi herkese soylememeyi geçte olsa öğrendim bu hayatta. Çünkü seninde dedigin gibi insanlik namına bende çok umutsuzum.

Ben de eşime kızdım bugün hayal kuruo ikiz koyduralım olsun bitsin bu iş hee dedim sanki gidip kurban seçiyoruz iki tane alalım gelelim eve diye... bizim gibi düşünmüyolar anlamıyolar bilmiyolar , aslında beklememekte lazım kimseden anlayış beklenti insanı yıpratıo gerçekten. Takma kafanı sakın aslan gibi de doğurursun ikizlerii çatır çatır kıskananlar çatlasın oh ohh onlar düşünsün tüp bebek mi normal mi diye sanki ne fark ediyosa

Arkadaşlar tüp bebek serüveninin 3. Günündeyim. 187,5 doz gonalf kullanıyorum. Transfer işlemi zor mu bilgi verir misiniz ?

Hahaha aynen kafayi siyirsinlar meraktan :)))

Ayy haa tüp bebek ha normal yol canım sana çok katılıyorum ama kadınlar arasında doğurganlık yarışı olduğu sürece tüp bebeğe bakış değişmez ben kimseye demedim inan sıkıldım insanlardan

Aynen bu canim, cok guzel yazmissin. Gercekten sen benim ne yasadigimi ne biliyosun diye bagirmak geliyor bazen icimden, hele bazi gunler daha hassas oluyoruz tabi bu hormonlardan.. surecin fiziksel zorlugu bir yana, psikolojisi bir yana.. hic bi agri sizi tehlike olmasa bile psikolojisi mahvediyor bazen.. benim de kimseden bi beklentim yok, cok sukur ki maddi olarak da tek basina altindan kalkabilecek gucteyim, gel bana destek ol yanimda dur da demiyorum ama bu nazlaniyomusum gibi tavirlara gelemiyorum. Ki nazlansam da sonuna kadar hakkim kimse de kusura bakmasin, ben cekiyorum butun sikintiyi bi gun kabiz oluyorum bi gun ishal, sisip sisip iniyorum.. nazlansam da sonuna kadar hakkim da iste nazlanmayinca boyle tepkiler daha da bi batiyo. Aman neyse iste boyle bi sinir geldi bugun

Nazlanacak kimsem bile yok zavallı eşimden başka onun da yükü çok ağır kıyamıyorum ama nazlanmak gerçekten hakkımız keşke yapabilsek

Çayı çok açık içiyorum eskiye göre baya azalttım, kahve de hiç içmedim
Bende kahve hiç içmedim çayda açık olunca içemiyorum zaten çay demeye bin şahit gerekçay neden zararlı acaba normal gebeler gayet içiyor bu tüp bebekle mi alakalı acaba ya normal hamile kalanlara çok özeniyorum vala ne yalan atım görümcem herşeyi yiyor içiyor biz aman su yasak aman bu yasak bu iyi olmaz diye diye gidiyoruz da inşallah hayırlı haberler alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…