- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
İnsalalh öyledir gerçekten bu şekilde olmasını çok ama çok çok istiyorum inşallah miniğim benimlesin ve tutunuyordurCanım, benim 18.gunum hala sancım bel ağrım adet ağrılarım var, geceleri kasıklarda kramp ağrısı ile uyanıyorum. Benim 6.gunumde başlamıştı ağrılarım. Ağrılardan korkma dediğim gibi hala adet ağrısı çekiyorum. Kanama yerleşme kanaması olabilir
İnşallah yarın ilk isim kan vermek olsun ozaman inşallah hayırlı haber alırımKan kesin sonuç verir sanirim 11.gun olmuş. Hayırlı haberlerle gelirsiniz insallah
Cnm ins pozitif değerler görürsünİnşallah yarın ilk isim kan vermek olsun ozaman inşallah hayırlı haber alırım
İnşallah ya inşallahCnm ins pozitif değerler görürsünhala devam ediyor dedin ya rengi nasıl cnm çok mu köyü yada açık mi
İnşallah canım inşallah güzel haberler alırsın,İnsalalh öyledir gerçekten bu şekilde olmasını çok ama çok çok istiyorum inşallah miniğim benimlesin ve tutunuyordurve için dua edin lütfen insalalh hayırla sonuclansin
Ağrımda genel olarak sol kasığımda oluyorCnm ins pozitif değerler görürsünhala devam ediyor dedin ya rengi nasıl cnm çok mu köyü yada açık mi
İnşallah csnm inşallah yarın 11.gun oluyor zaten varsa illaki bir değer çıkacaktır inşallah vardr yarın sabah verim kan hayırlısı olsun Allah'ın takdirinden ötesi yok zatenİnşallah canım inşallah güzel haberler alırsın,
Aynen canim yarın bir değer görürsun. Rabbim ol derse olur, çok düşünme. Canını sıkmaİnşallah csnm inşallah yarın 11.gun oluyor zaten varsa illaki bir değer çıkacaktır inşallah vardr yarın sabah verim kan hayırlısı olsun Allah'ın takdirinden ötesi yok zaten
İnşallah ol dediklerinden eyler beni Allahım gerçekten nasıl bir duygu yarabbim Allahım çok arattirmadan herkese nasip etsin inşallahAynen canim yarın bir değer görürsun. Rabbim ol derse olur, çok düşünme. Canını sıkma
İns ins tutunma lekesidir inssİnşallah ya inşallahkahve açık gibi bı renk kan rengi değil canm ama kırmızıya dönecek diye korkuyorum resmen.dun ilk gelen leke çamur.kivami.kahverengiydi akşam kesildi bu sabah sulu açık kıvamda kahverengi
İnşallah inşallah tutunmadir.ama sol kasigima ara ara aşırı bir batma giriyor yani aslinda ne düşüneceğini çok bilmiyorumİns ins tutunma lekesidir inss
canım hakkında hayırlıdı oldun lucrini kullandığım için biliyorum baskılıyor o yüzden az gözükür yumurta çok normal hatta doktorum lucrin kullandığım ay bakmamıştı bile yumurta sayısına o yüzden üzme hiç kendini baskılıyor sonuçtaGünaydın kuzular . Çok uzun konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım ama pozitif haberleri canı gönülden kutluyorum negatif olan arkadaşlarım sizlerin acısını da paylaşıyorum bir hafta önce negatif alıp hüngür hüngür ağlarken bütün kendimi yumurtalık değerlendirme için doktorda buldum maceramız mucizemize ulaşma çabamız bitmedi biz de kavuşacağız Birgünİnşallah. Doktordan güzel haberle gelemedim sadece 2yumurta göründü ama transfer öncesi yumurta baskılayıcı iğne kullanmıştım lucrin adında belki onun etkisi bilmiyorum doktora sormayı unuttum bu ay toplama olmayacak yumurtamın çok olduğu ayı bulmaya çalışacağız bakalım
bugün kan versen varsa az da olsa çıkar canım rahatlarsınAllah sağ salim
Kucagniza almayı nasip etsinya leke olmasa ve sancım olmasa gerçekten umudumu yitirmeden beklicem ama sancı leke beni çok korkutuyor
Bugün 10.gun sağ salim bugunude atlatrsam yarın 11.gunum oluyor yarın verrim inşallahbugün kan versen varsa az da olsa çıkar canım rahatlarsın
Aslında bugünde versen olur kan cunki değer çıkar illaki varsa gebelik tabi genede sen bilirsin ama bu stres varsa bebgi etkiliyor tabi en başta senide etkiliyorBugün 10.gun sağ salim bugunude atlatrsam yarın 11.gunum oluyor yarın verrim inşallahumarım yarına kadar kırmızı olmaz Allah'ın izniyle
Bana cvp veren yok mubenimde bugün 7 günüm ve dünden beri tansiyonum hep düşük normalde ben yuksekle iyiyimdir dünden beri başım ağrıyor ve tansiyonum buyugu 8 Lere küçüğü 5 kere kadar düşüyor bile olan varmı acaba
Ay gerçekten mi içim rahatladı az çıkmasına biraz üzülmüştüm çok teşekkür ederim canım Bilgi verdiğin içincanım hakkında hayırlıdı oldun lucrini kullandığım için biliyorum baskılıyor o yüzden az gözükür yumurta çok normal hatta doktorum lucrin kullandığım ay bakmamıştı bile yumurta sayısına o yüzden üzme hiç kendini baskılıyor sonuçta
Eşime söylüyorum ama ısrarla yaptırmıyor bekle diyor yarın yaptirirsam sukredecem gerçektenAslında bugünde versen olur kan cunki değer çıkar illaki varsa gebelik tabi genede sen bilirsin ama bu stres varsa bebgi etkiliyor tabi en başta senide etkiliyor
Malesef hiç bir fikrim yok keşke bilsemde desem ama bilmiyorum malesef canmBana cvp veren yok mu