2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kizlar ben adet oldum yarin gidiyorum doktora bu kez insallah baslariz bu serüvene hamişlerim hamiş adaylarım kaderdaşlarım bol bol duanızı istiyorummm hepimizin serüveni su gibi aksın inşallah
Allah yardımcınız olsun canım. Hem eşinle senin hem de tedaviyi yapacak olan doktor ve ekibinin. Allah tüm yolculuk boyunca her şeyi güzel ilerletsin, sonuca da en güzelinden ulaştırsın.

hepsi ilaçlardan oluyor bana sorarsan benimde baş ağrım beni tedirgin ediyor aanki değerim düşüyor gibi hissettiriyor bana Allah korktuğumuzu yaşatmasın
Amin benim ilk transferim tutundu ama 5 haftalikken düşük yaptım Rabbım yüzümüzü güldürsün inşallah

Burda test gününden önce bu tür lekelenme ve adet sancısı yaşayıp pozitif olanlar var yazıyorlardı hep, iyi düşün iyi olsun kendini kötüye hazırlayıp stres yapma güzel haberler bekliyoruz senden
Aynen beni anlattın.

Ruzgarruya bak canım. Bendeki 2 adet 3. gün embriyosu idi, transferden sonra 7. gün başlayıp 9. güne kadar artarak devam eden bir adet sancım başladı. Ki normalde adet olmama daha 1 haftadan fazla vardı. 9. gün artık dayanamayıp iş dönüşü test kiti alıp evde uyguladım, çift çizgiyi gördüm. Yarım saat geçti geçmedi, pembe-kahverengi akıntım başladı. Hemen acile gidip beta baktırdım, sonuç pozitif çıktı. Teki tutmuş, şu an tek çocuğa hamileyim şükürler olsun.

Zaten tedavinin başından beri günde 3 progestan fitil alıyordum, doktorum ilaveten iğnesini verdi, birkaç gün yapın dedi. Öylece 2-3 gün sonra lekelenmem kesildi.

Ben 3. gün embriyosunu 9. gün gördüysem sendeki görülür illaki. Tabii kan yine en kesini olur o başka.

hepsi ilaçlardan oluyor bana sorarsan benimde baş ağrım beni tedirgin ediyor aanki değerim düşüyor gibi hissettiriyor bana Allah korktuğumuzu yaşatmasın
Dert etme ya bana gebeliği öğrendiğim ilk hafta ve öncesi 1 hafta sık sık baş ağrısı vuruyordu. Ara ara parol içip rahatlıyordum. Bazen çok şiddetleniyordu çünkü. Sonuç gebelik işte. Ama kafaya takmamak lazım, hep ama hep olumlu düşünmek lazım.

Ay inşallah ya heyecan bastı Nasıl uyucam bakalım siz transferden sonraki günlerinizi nasıl geçirdiniz?
İlk 3 gün evde dinlendim. Namazı her zamanki şekliyle kılmak dışında ayakta çok durmadım. 4 ve 5'te dışarıda hafif yürüyüş yaptım. 6'da öğretmenlik işime döndüm. Hafta içi her gün 9-13 arası çalıştım. Son derece aktiftim. Sadece koşmadım, zıplamadım ve ani eğilmedim. Yoksa yine dizlerimi kırarak eğildim, merdiven indim çıktım vs. Bir de her gün bir bütün avokado ve bir dilim ananas yedim.

Yaa ben ise bile gitmedim izin aldım 10 gundur hiç evden çıkmadım yemek Bulaşık dışında hiç bi işte yapmadım. Sadece evde sıkıldıkça dolandım durdum. Eşim çok evhamlı yasaklar gelmeden yarın gidip test yaptiriyim dedim merdiven inme biraz geçsin gideriz diyor. Halbuki alakası olmadığını defalarca anlattım ama işte

Anladım canım. Ostrojen hormonu ile alakalıymış benimki o yüzden riske etmeyelim dedi tüp bebekte progestrn 1.0 olmalıymış sanırım

Günaydın kuzular . Çok uzun konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım ama pozitif haberleri canı gönülden kutluyorum negatif olan arkadaşlarım sizlerin acısını da paylaşıyorum bir hafta önce negatif alıp hüngür hüngür ağlarken bütün kendimi yumurtalık değerlendirme için doktorda buldum maceramız mucizemize ulaşma çabamız bitmedi biz de kavuşacağız Birgün İnşallah. Doktordan güzel haberle gelemedim sadece 2yumurta göründü ama transfer öncesi yumurta baskılayıcı iğne kullanmıştım lucrin adında belki onun etkisi bilmiyorum doktora sormayı unuttum bu ay toplama olmayacak yumurtamın çok olduğu ayı bulmaya çalışacağız bakalım

Allah sağ slaim cocugnu kucagna almayı nasip etsin inşallah canım çok guz l anlatmışsın ama umudum kalmadı kan tahlili ne bile gidemeden adet okucam sanırım.dun 9.cu gündü kaset test yaptım akşam çıkmadı bugün sabah ilk idrarla yaptım gene çıkmadı silik bir çizgi dahi yok kirmiziya dönmedi kahverwngi şeklinde devam ediyor lekelenmem bir kesilip bir geliyor ama karnım gerçekten adet sancısı gbi ağrıyor inşallah benimde mucizem gelir Allahım

Umarım dediğiniz gibi olur inşallah ama neden umudum tükendi dün kahverengi geldi akşam kesildi bugün sabah gene devam ediyor ve sol kasığımda ağrı ve batma oluşuyor. İki tane kaset test yaptım negatif çıktı.bugun sabahta ilk idrarla yaptım gene negatf çıktı malesef inşallah dediğiniz gbi olur adet olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…