2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Umarım dediğiniz gibi olur inşallah 🤲 ama neden umudum tükendi🥺 dün kahverengi geldi akşam kesildi bugün sabah gene devam ediyor ve sol kasığımda ağrı ve batma oluşuyor. İki tane kaset test yaptım negatif çıktı.bugun sabahta ilk idrarla yaptım gene negatf çıktı malesef☹️ inşallah dediğiniz gbi olur adet olmam
Canım eğer 10.gunune geldiysen kan testi yap istersen. Kaset testleri çok kafayı takma.

Allah sağ salim
5.gun embriyosu ise çıkar, 3.gun embriyosu ise az değer gorursun canım. Benim 3.gun embriyosu 11.gunumde kanda gordum
Kucagniza almayı nasip etsin🤲 ya leke olmasa ve sancım olmasa gerçekten umudumu yitirmeden beklicem ama sancı leke beni çok korkutuyor ☹️

Belki erken olabilir test için ama erken testler var onlardan bi dene istersen
Bulundugum yerde iki eczane var ve ikisinde de erken dönem testi yok maelesf ☹️ kaset testte de çıkmadı zaten.leke kırmızıya dönmezse yarın 11. Gün oluyor kan veririrm inşallah bakalim

Allah sağ salim

Kucagniza almayı nasip etsin🤲 ya leke olmasa ve sancım olmasa gerçekten umudumu yitirmeden beklicem ama sancı leke beni çok korkutuyor ☹️
Canım, benim 18.gunum hala sancım bel ağrım adet ağrılarım var, geceleri kasıklarda kramp ağrısı ile uyanıyorum. Benim 6.gunumde başlamıştı ağrılarım. Ağrılardan korkma dediğim gibi hala adet ağrısı çekiyorum. Kanama yerleşme kanaması olabilir

Bulundugum yerde iki eczane var ve ikisinde de erken dönem testi yok maelesf ☹️ kaset testte de çıkmadı zaten.leke kırmızıya dönmezse yarın 11. Gün oluyor kan veririrm inşallah bakalim
Kan kesin sonuç verir sanirim 11.gun olmuş. Hayırlı haberlerle gelirsiniz insallah

X