- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 27
Benim de ilk tedavim. Hayırlısı bakalımEvet canım ilk tedavimde ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de ilk tedavim. Hayırlısı bakalımEvet canım ilk tedavimde ama.
Canım bu normal bir şey doktorumun söylediği ilk aylar düşük olması beklenir diye. Benim yüksek mesela onun kötü olduğunu söyledi.benimde bugün 7 günüm ve dünden beri tansiyonum hep düşük normalde ben yuksekle iyiyimdir dünden beri başım ağrıyor ve tansiyonum buyugu 9 Lara küçüğü 5 kere kadar düşüyor bile olan varmı acaba
Hiç negatifi düşünme canım belki kan testinde çıkar zaten nasipleri varsa tutunmuşlardır bize sıkı sıkıyaDün akşam kesildi canm bu sabah gene devam ediyor kahverengi seklimde ve karnım ağrıyor. Ayrıca dün ve bugün kaset test yaptım çıkmadı silik dahi olmadı malesef sanırım benm tedavim olumsuz oldu
İnşallah tutunmuslardr canm inşallah nasipleri vardr Allahım hayirsiyla sevindrsin bizlerdeHiç negatifi düşünme canım belki kan testinde çıkar zaten nasipleri varsa tutunmuşlardır bize sıkı sıkıya
Saol cnm ben ilk defa böle oldum bu 4cu denemem tüp bebekte tedirgin oldum birazda Dr da sormak istemiyorum bunu ins evlatlarım benimledir o halde iyiye yorayim iyi sonuç olsun ..cokk teşekkür ederim ins senin tansiyonunda normal seviyeye iner evladin sağlıkla kucağına gelirCanım bu normal bir şey doktorumun söylediği ilk aylar düşük olması beklenir diye. Benim yüksek mesela onun kötü olduğunu söyledi.
Çok zor bu uğurda negatifleri yaşamakins hepimizin pozitiftir...önce senin haberini alalım sonra sırayla hepimiz verelim güzel haberler...İnşallah tutunmuslardr canm inşallah nasipleri vardr Allahım hayirsiyla sevindrsin bizlerde
yok üzülme hiç inşallah diğer ay çok gözükür ne demek canım birbirimize destek olmak için burdayızAy gerçekten mi içim rahatladı az çıkmasına biraz üzülmüştüm çok teşekkür ederim canım Bilgi verdiğin için
gününü beklemek istiyorsan stres yapma canım inşallah tutunma kanamasıdırBugün 10.gun sağ salim bugunude atlatrsam yarın 11.gunum oluyor yarın verrim inşallah umarım yarına kadar kırmızı olmaz Allah'ın izniyle
Evet gerçekten çok zor çok üzücü maddi manevi yorucu bir süreç Allahım kimsenin emegni yemesin çok arattirmadan hepimize nasip etsin inşallahamin canm inşallah hayırlısı hakkimizdaÇok zor bu uğurda negatifleri yaşamakins hepimizin pozitiftir...önce senin haberini alalım sonra sırayla hepimiz verelim güzel haberler...
Bana kalsa ben şimdi test verrim hemen strese daha fazla girmemek için ama eşim izin vermiyor yarın yapalım diyorum ona bile hayr diyor zaten varsa Allahım nasip ettiyse yarında çıkacak öbür günde çıkacak.bilmiuorum umarım tutunma kanamasıdr ve yavrum benimledr buda bana serden sonra gelen bir hayrın anısı olarak kalır inşallahgününü beklemek istiyorsan stres yapma canım inşallah tutunma kanamasıdır
Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun. Rahme çizik işlemini ben de istemiştim ama doktorum atmamış. Ofis histeroskopi işlemi esnasında rahmi yenilemek için bir iki yere çizik atılıyor diye biliyorum. Hem dokusu yenileniyormuş hem de tutunmayı kolaylaştırıyormus diye okudum. Yani sizde sorun olmasa bile embriyonun kolay tutunabilmesi için çoğu merkez yapıyor bu işlemi. Umarım işe yarar sizdeKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum şimdi tekrar tedavi için Kayseri'de Mustafa taş a geldik acibademde bende bı sorun görünmedi esimde sperm geliştirici tedaviye başlıyoruz 3 ay vitamin kullancak banada ilaçlar verdi ama bide rahim filmiyle rahme çizik aticaz dedi bunları neden demiş olabilir yumurtalarda herhangi bi sorun da yok dedi ama neden böyle dedi bilgisi olan var mı bunlar hakkında
Vallaa hıc fikrim yok sadece benım dr umun dedıgıı kımse eahmıne cızık attırmasın dıe cankı yayın da konum ustuKızlar merhaba size birşey sormak istiyorum şimdi tekrar tedavi için Kayseri'de Mustafa taş a geldik acibademde bende bı sorun görünmedi esimde sperm geliştirici tedaviye başlıyoruz 3 ay vitamin kullancak banada ilaçlar verdi ama bide rahim filmiyle rahme çizik aticaz dedi bunları neden demiş olabilir yumurtalarda herhangi bi sorun da yok dedi ama neden böyle dedi bilgisi olan var mı bunlar hakkında
bende sormuştum benim doktorum da önermedi çizik atmayıVallaa hıc fikrim yok sadece benım dr umun dedıgıı kımse eahmıne cızık attırmasın dıe cankı yayın da konum ustu
Aaa öylemi iyi bişey yani ya bende bı sıkıntı yok deyip rahim filmi ve çizik deyince çok şaşırdım bide 3 ay sonra başlanacak tedaviye dondurulmuş embryo ile devam etcrz falan dedi ilk defa boyle duyuyorumMerhaba, tedaviniz hayırlı olsun. Rahme çizik işlemini ben de istemiştim ama doktorum atmamış. Ofis histeroskopi işlemi esnasında rahmi yenilemek için bir iki yere çizik atılıyor diye biliyorum. Hem dokusu yenileniyormuş hem de tutunmayı kolaylaştırıyormus diye okudum. Yani sizde sorun olmasa bile embriyonun kolay tutunabilmesi için çoğu merkez yapıyor bu işlemi. Umarım işe yarar sizde
Allah Allah neden öyle dediki bu dotkor bana anlamadım cnm ya sorun yokken niye atılıyor yanjbende sormuştum benim doktorum da önermedi çizik atmayı
Ben bişey demedim bilgim olmsdigi için cnm eşine 3 ay ilaç tedavisi uygulucaz yumurtaları dondurcax ve dondurulmuş embryo ile yola devam etcez dedi bana güvenin dediVallaa hıc fikrim yok sadece benım dr umun dedıgıı kımse eahmıne cızık attırmasın dıe cankı yayın da konum ustu
Her de un tedavısı farklı canım aklının karısmasını ıstemem sorduğun ıcın soyledımBen bişey demedim bilgim olmsdigi için cnm eşine 3 ay ilaç tedavisi uygulucaz yumurtaları dondurcax ve dondurulmuş embryo ile yola devam etcez dedi bana güvenin dedi
bazı doktorlar kolay tutunsun diye yapıyorlarmış ama tabi her doktorun farklı düşüncesi var ben histereskopi yaptırdım ama rahimde hafif çöküklük olduğu için oldum istersen iyi araştır canımAllah Allah neden öyle dediki bu dotkor bana anlamadım cnm ya sorun yokken niye atılıyor yanj
Bende rahim cizdirdim.birde aynı anda histereskopi oldum bana etki etmedi tutunmaya ama tabiki etki görenler varmış dönmüş transferin tutunma olasılığı yüksek diyorlar o yüzden mi acaba dönmüş transfer yaparım dedi Dr.Ben bişey demedim bilgim olmsdigi için cnm eşine 3 ay ilaç tedavisi uygulucaz yumurtaları dondurcax ve dondurulmuş embryo ile yola devam etcez dedi bana güvenin dedi