2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Aaa öylemi iyi bişey yani ya bende bı sıkıntı yok deyip rahim filmi ve çizik deyince çok şaşırdım bide 3 ay sonra başlanacak tedaviye dondurulmuş embryo ile devam etcrz falan dedi ilk defa boyle duyuyorum
Canım bazı doktorlar öneriyor bazıları önermiyor. Ben işlem öncesi Hocam çizik atalım dedim. Ama çıkınca konuştum bilimsel olarak kanıtlanmış bir faydası yok atmadım dedi. Ben de biraz araştırdım. Faydasını görende görmeyende var. Ama benn tutunmayi kolaylaştırıyor diye okudum.
Donmuş embriyo olursa rahim dinlenmiş oluyor tabii. Hem de siz rahatlamış oluyorsunuz. Inşallah bol ve kaliteli embriyolarınız olur

rosebatum kuzum sen ne yaptın nasılsın?
canımmm hep bakıyorum okuyorum sizi ama çoğu zaman iş yoğunluğundan yazamıyorum
ben şimdi adet olunca doktora gideceğim muhtemelen tedavi artık benim de başlayacak kuzum
doktor öncesinde histeroskopi yapabilirim polip görünmüyor ama içeriyi göreceğim temizlemem gereken bişey varsa temizleyeceğim demişti
bakalım adetle gidince artık net belli olur
sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum kuzum

bazı doktorlar kolay tutunsun diye yapıyorlarmış ama tabi her doktorun farklı düşüncesi var ben histereskopi yaptırdım ama rahimde hafif çöküklük olduğu için oldum istersen iyi araştır canım
Hisrereskopi rahim filmimi canim acili biseymi nasıl oluyor daha önce hiç yaptırmadım

İnşallah cnm inşallah eşime binsuru ilaç verdi hep ben iğne vuruluyodum şimdi 3 aylık o tedaviye başladı

Oylemiymis cnm.donmusun tutunma ihtimali daha mı fazlaymış

Kızlar dün hCG 3960 çıktı ve en yakın hastaneye uğrayıp ultrason baktırdım. Çok şükür, keseyi gördü doktor ama yolk sac tam görünmedi. Haftaya tekrar bakalım dedi.
Tüp bebek merkezindeki doktorum kese görününce haber ver, ona göre ilaçları azaltıp kesicez demişti. Dün haber verdim, e2 ve progrsteron değerine bakmadan günde 3 tane aldığım estrofemi 2’ye düşürdü. 2 gün bu şekilde al, 3.gün tamamen bırak dedi.
Fitil ve prolutex aynen devam dedi.
Sizde durumlar nasıl? 3 ay boyunca estrofemi kullanacak mısınız?

Allah razı olsun canım. İnşallah her şey yolunda gider güzel haberler alırız

Maşallah kuzum Canım ben estrofem hiç kullanmadım zaten gebelik oluşmuşsa gerek olmaz. Progesteron benim sürekli bakılıyor kuzum ekstra iğne ekledi ama ikiz gebelik diye sanırım ekledi. Yolk ile ilgili hiç bilgim yok. Bana da bir şey denilmedi holter takıldı bugün yazamıyorum da uzun uzun

Amann dıkkat et kendıne stresten uzak dur hıc bısey dusunme ev iş yemek vs bak kolay gelinmıyor buralara kadar hersey yerıne gelır ama bu sekılde stres yaparsan olmazz

Kizlar merhaba nasilsiniz benim aklıma takılan biseyi sorcaktim size 2.gun ekbriyosu transferi bugün 8.gunum test tarihim 4 mayıs yalnız adet tarihim 1-2 mayıs adet olursam test falan vermeye gerek yok değil mi yani testten önce negatif görmüş olcam ama merkezdekiler o gün test sonucu yapın öncesinde yaptırmayın dediler 2.gun olduğu için geç çıkarmış ben napayim şimdi kafam karıştı

Hıccc kafanı karıstırma canım bu sefer cıksa ayrı dert edıneceksın ılaclardan mı vs dıe cıkmasa ayrı dert edıceksın belkı de erken oldugu ıcın cıkmayacak en ıyısı dr unun dedıgı tarıh

İnşallah cnm inşallah eşime binsuru ilaç verdi hep ben iğne vuruluyodum şimdi 3 aylık o tedaviye başladı
Eşinize de ayrıca tedavi uygulanması çok güzel. Çünkü sorun tek taraflı olmuyor. Yumurtayla bitmiyor tedavimiz. Doktorunuz emin adımlarla tedavi uyguluyor. Zaten bu vitaminler falan en az 3 ay kullanımda etki ediyor. Beslenmeylede destekleyin. Kaan Hoca esim için Baklagil,sebze,havuç, ısırgan otu çayı önermişti. Kırmızı eti az tüketin,uyurken falan telefondan biraz uzak durun demişti. Belki işe yarar

Ikiz miiki kesen mi var ben bunu kaçırmışım

Bende erken vermeyi düşünmüyorum zaten canım 12.gun test tarihi dediler o da 4 mayıs oluyo ama 10.gunum adet tarihim napcam bilemedimm

Aaa öylemi iyi bişey yani ya bende bı sıkıntı yok deyip rahim filmi ve çizik deyince çok şaşırdım bide 3 ay sonra başlanacak tedaviye dondurulmuş embryo ile devam etcrz falan dedi ilk defa boyle duyuyorum
Canım rahim filmiyle histeroskopi yapacak demek ki doktorun. Daha önce yapılmadı mı hiç? Bana da yaptı, benim de rahmimde sorun yoktu ama işimizi şansa bırakmayalım rahmi en ideal haline getirelim dedi.. araştırırsan histeroskopinin çok tercih edilen ve fayda görülen bir işlem olarak değerlendirildiğini görürsün.. sende bir sorun olduğundan diil embriyonun tutunma olasılığını arttırmak için yapalım demiştir doktorun, aklında soru işareti oluşmasın yani. Doktoruna güven

Arkadaşlar transfer öncesinden beri kalçadan progestan vurguluyorum bu ignenin saati önemli mi eve komsumuz gelip vuruyor bazen saatler tutmuyor. Bi de bu igne ne kadar süre kullanilir

Kanaman olsa bıle testını verıyorsun
o hatayı ilk denemede yapmıştım kanamam başladı idrarda çıkmadı diye kan vermemiştim meğer hamileymişim bazen hamileyken de adet görülebiliyormuş tani sonradan kaybetttim 6. haftada ama onla alakası yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…