2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Burda test gününden önce bu tür lekelenme ve adet sancısı yaşayıp pozitif olanlar var yazıyorlardı hep, iyi düşün iyi olsun kendini kötüye hazırlayıp stres yapma güzel haberler bekliyoruz senden
Teşekkür ederim inşallah güzel haberlerim olur saolun.bise aklıma takılıyor bu kullandıgmiz ilaçlar adet günü gelmeden erkenden adet yapar mı ki yani tutunmadiysa bile mesela erkenden olabilir mi bilginiz var mı.insallah öyle değildir dua ediyorum

Yok ilaçları bırakmadan adet olmuyoruz benim test günüm adet günüm olmasına rağmen ilaçları bıraktıktan 3-5 gün sonra olmuştum öncekilerde. Üzülme adet olmayacaksın gebelik belirtileri yaşıyorsun bence

19 nisan 5 gün birinci kalite transferi oldum. Bu 3 denememiz. Eşimle bu kez söz vermiştik gününe kadar beklicez diye ama eşim testleri alıp gelmiş bugün Yarın (transfer günü hariç) 10. Gün idrarda yapsam pozitifse görür müyüm?

benim 8. günde çıktı . sanırım artık belli olur

erken olmazsın canım ilaç kullandığın sürece

Akıntın devam ediyor mu canım

Sağolasın canım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah kimseye aratmasın

hiç ağrı yaşamadm ben canım . kendiniüşüttün falan mı acaba

Hadi gözün aydın cok güzel gecer insallah sürecin
Saoll canımcımmm aminnnn Senden de sonucunu bekliyoruzzzz
Hadi hayırlısı olsun yolunda gitsin herşey inşallah
ben de bugün yarın bekliyorum başlayacağım inşallah ben de
Hadiii inşallahhh bir an evvel başlasın sizindeeee
ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.
Saoll kuzummm senin de hemencecik başlar inşallahhh

İnş artar Rabbım hayırlısını versin herhangi bi belirti var miydi hangi ilaçları kullandın
inşallah sende pozitifi görürsün baş ağrım ve göğüs ağrım vardı ben adet olurum diye tahmin ediyordum ama pozitif çıktı baş ağrım halen devam ediyor göğüste ağrıda arada oluyor

inşallah sende pozitifi görürsün baş ağrım ve göğüs ağrım vardı ben adet olurum diye tahmin ediyordum ama pozitif çıktı baş ağrım halen devam ediyor göğüste ağrıda arada oluyor
İnşallah çok dua et bizler içinde benim ilk iki gün bel ve kasık ağrısi oldu sonra ara ara kasık ağrılarım devam etti bir ara hiç belirti yoktu dun mide bulantısı koku hassasiyeti bugün de göğüslere hafif ağrı var. Sabah nasıl olacak acaba

hepsi ilaçlardan oluyor bana sorarsan benimde baş ağrım beni tedirgin ediyor aanki değerim düşüyor gibi hissettiriyor bana Allah korktuğumuzu yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…