- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Teşekkür ederim inşallah güzel haberlerim olurBurda test gününden önce bu tür lekelenme ve adet sancısı yaşayıp pozitif olanlar var yazıyorlardı hep, iyi düşün iyi olsun kendini kötüye hazırlayıp stres yapma güzel haberler bekliyoruz senden
Yok ilaçları bırakmadan adet olmuyoruz benim test günüm adet günüm olmasına rağmen ilaçları bıraktıktan 3-5 gün sonra olmuştum öncekilerde. Üzülme adet olmayacaksın gebelik belirtileri yaşıyorsun benceTeşekkür ederim inşallah güzel haberlerim olursaolun.bise aklıma takılıyor bu kullandıgmiz ilaçlar adet günü gelmeden erkenden adet yapar mı ki yani tutunmadiysa bile mesela erkenden olabilir mi bilginiz var mı.insallah öyle değildir dua ediyorum
benim 8. günde çıktı . sanırım artık belli olur19 nisan 5 gün birinci kalite transferi oldum. Bu 3 denememiz. Eşimle bu kez söz vermiştik gününe kadar beklicez diye ama eşim testleri alıp gelmiş bugünYarın (transfer günü hariç) 10. Gün idrarda yapsam pozitifse görür müyüm?
erken olmazsın canım ilaç kullandığın süreceTeşekkür ederim inşallah güzel haberlerim olursaolun.bise aklıma takılıyor bu kullandıgmiz ilaçlar adet günü gelmeden erkenden adet yapar mı ki yani tutunmadiysa bile mesela erkenden olabilir mi bilginiz var mı.insallah öyle değildir dua ediyorum
Yaa inşallah biz bi türlü günümüzü sabırla bekleyemiyoruzbenim 8. günde çıktı . sanırım artık belli olur
ben de bekleyemeyenlerdenim malesef :) pozitifken herşey güzel ama yanılmamak için beklemek gerekiyor.Yaa inşallah biz bi türlü günümüzü sabırla bekleyemiyoruz
İnşallahhh canım inşallah Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin kimseye aratmasın
Akıntın devam ediyor mu canımTeşekkür ederim inşallah güzel haberlerim olursaolun.bise aklıma takılıyor bu kullandıgmiz ilaçlar adet günü gelmeden erkenden adet yapar mı ki yani tutunmadiysa bile mesela erkenden olabilir mi bilginiz var mı.insallah öyle değildir dua ediyorum
Sağolasın canım Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah kimseye aratmasınBugün 2 pozitif 2 negatif haberi almışız.
pozitif arkadaşları tebrik ederim, gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun, hayırlı olsundarısı bizlere
Negatif arkadaşlarım, mücadeleniz yeterBir sonrakine inşallah sizden de güzel haberler gelir, gönlünüzü ferah moralinizi yüksek tutun. Hayırlısı olsun
Aynen yaben de bekleyemeyenlerdenim malesef :) pozitifken herşey güzel ama yanılmamak için beklemek gerekiyor.
bende 19nisanda transfer oldum dün gördüm pozitifi kandada çıktı yarın tekrar kan vericem inşallah düzenli artarYaa inşallah biz bi türlü günümüzü sabırla bekleyemiyoruz
İnş artar Rabbım hayırlısını versin herhangi bi belirti var miydi hangi ilaçları kullandınbende 19nisanda transfer oldum dün gördüm pozitifi kandada çıktı yarın tekrar kan vericem inşallah düzenli artar
yaaaaaa maşallah :) kan değerin kaç çıktıbende 19nisanda transfer oldum dün gördüm pozitifi kandada çıktı yarın tekrar kan vericem inşallah düzenli artar
hiç ağrı yaşamadm ben canım . kendiniüşüttün falan mı acabaYa bişi sorcam opu var yarına ama ben ağrıdan duramiyorum çok şiddetli ağrım var iki taraftan bıçakla sanki içimi desiyorlar gibi bı tek ben mi böyle şiddetli yaşıyorum hiç yasayaniniz oldu mu bu agriyi
Saoll canımcımmm aminnnnHadi gözün aydın cok güzel gecer insallah sürecin
Hadiii inşallahhh bir an evvel başlasın sizindeeeeHadi hayırlısı olsun yolunda gitsin herşey inşallah
ben de bugün yarın bekliyorum başlayacağım inşallah ben de
Saoll kuzummm senin de hemencecik başlar inşallahhhayyy hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.
inşallah sende pozitifi görürsün baş ağrım ve göğüs ağrım vardı ben adet olurum diye tahmin ediyordum ama pozitif çıktı baş ağrım halen devam ediyor göğüste ağrıda arada oluyorİnş artar Rabbım hayırlısını versin herhangi bi belirti var miydi hangi ilaçları kullandın
77çıktı canımyaaaaaa maşallah :) kan değerin kaç çıktı
İnşallah çok dua et bizler içinde benim ilk iki gün bel ve kasık ağrısi oldu sonra ara ara kasık ağrılarım devam etti bir ara hiç belirti yoktu dun mide bulantısı koku hassasiyeti bugün de göğüslere hafif ağrı var. Sabah nasıl olacak acabainşallah sende pozitifi görürsün baş ağrım ve göğüs ağrım vardı ben adet olurum diye tahmin ediyordum ama pozitif çıktı baş ağrım halen devam ediyor göğüste ağrıda arada oluyor
hepsi ilaçlardan oluyor bana sorarsan benimde baş ağrım beni tedirgin ediyor aanki değerim düşüyor gibi hissettiriyor bana Allah korktuğumuzu yaşatmasınİnşallah çok dua et bizler içinde benim ilk iki gün bel ve kasık ağrısi oldu sonra ara ara kasık ağrılarım devam etti bir ara hiç belirti yoktu dun mide bulantısı koku hassasiyeti bugün de göğüslere hafif ağrı var. Sabah nasıl olacak acaba