- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 27
Bu beni daha çok mutlu ederEvet canım olabilir, değerin 8..güne göre çok yüksek. 10.gun tekrar yap artış fazla olursa ikiz ihtimali olabilir
Canım bende hep şehir dışına gidiodum, sadece kendi ismimin yazili olduğu kağıdı gosteriyorum sorun olmuyordukızlar birşey soracağm.tedavi gördüğüm hastane şehirdışında,benim randevum olduğu için izinli olacağım.peki eşlerimizin izin alması gerekiyor mu bilginiz var mı..
Benim merkezim bana dedi ki bu iki kişilik bir tedavi dedi eşini de kapsıyor senim belgen dedi.kızlar birşey soracağm.tedavi gördüğüm hastane şehirdışında,benim randevum olduğu için izinli olacağım.peki eşlerimizin izin alması gerekiyor mu bilginiz var mı..
Olabiliyor canım tabiki iki gün sonraki artışta önemliBu beni daha çok mutlu eder
Aynen kuzum ilk tahlilim 200 küsür iken ikinci tahlilim 1500 gibi olmuştu. Ama ne olursa olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaahOlabiliyor canım tabiki iki gün sonraki artışta önemli. Yanlış hatırlamıyorsam gruptan arkadaşımız Kilya min bir önceki gebeliği tek yumurta ikizi idi
Tek sperm ile olalitesi düşük geldi banaOlabiliyor canım tabiki iki gün sonraki artışta önemli. Yanlış hatırlamıyorsam gruptan arkadaşımız Kilya min bir önceki gebeliği tek yumurta ikizi idi
Tek embriyo transferi mi olmuştu ?Aynen kuzum ilk tahlilim 200 küsür iken ikinci tahlilim 1500 gibi olmuştu. Ama ne olursa olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallaah
Tam değil canım bekliyorum ben de lekelenme başladı bir iki gün içinde tam sökülür herhalde, sen ne durumdasın
Transfer mi olmustunuz acaba sonucu aldınız sonra mi leke geldi yoksa önce mi benm 9.gunum kahverengi leke geldi bugünTam değil canım bekliyorum ben de lekelenme başladı bir iki gün içinde tam sökülür herhalde, sen ne durumdasın
Neden acaba pko flan mı var sizde acababenimde progesteron yüksek çıkmıştı ama beni doktor 2 adet bekletmişti...
Yok transferim olmadı henüz adetle birlikte transfer için ilaçlara başlayacağım onu bekliyorum benTransfer mi olmustunuz acaba sonucu aldınız sonra mi leke geldi yoksa önce mi benm 9.gunum kahverengi leke geldi bugün
Hadi gözün aydın cok güzel gecer insallah sürecinKizlar ben adet oldum yarin gidiyorum doktora bu kez insallah baslariz bu serüvenehamişlerim hamiş adaylarım kaderdaşlarım bol bol duanızı istiyorummm hepimizin serüveni su gibi aksın inşallah
Hadi hayırlısı olsun yolunda gitsin herşey inşallahKizlar ben adet oldum yarin gidiyorum doktora bu kez insallah baslariz bu serüvenehamişlerim hamiş adaylarım kaderdaşlarım bol bol duanızı istiyorummm hepimizin serüveni su gibi aksın inşallah
tmm cnm saol bende öyle tahmin ettim emin olmak istedim :))Benim merkezim bana yazi gonderiyor eşimin adida yaziyor izin belgesinde.
bende beklemedeyim cnm bugün olmam gerekiyordu olmadım bende beklemedeyim:))Tam değil canım bekliyorum ben de lekelenme başladı bir iki gün içinde tam sökülür herhalde, sen ne durumdasın
cnm şöyle ben tüp bebeğe başlamadan önce bir çok doktora gittim.bazıları acaba pco musun dedi ama tanı koyan olmadı.tüp bebek doktorum pco olmadığımı söyledi. amhım 3.79 çıktı doktor çok yumurta toplayabilirz dedi ama 14 yumurta toplandı.4 ü döllendi.Neden acaba pko flan mı var sizde acaba
ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun cnm.Kizlar ben adet oldum yarin gidiyorum doktora bu kez insallah baslariz bu serüvenehamişlerim hamiş adaylarım kaderdaşlarım bol bol duanızı istiyorummm hepimizin serüveni su gibi aksın inşallah
İnşallah tedaviniz hayırla başlasın hayırla sonuclansinYok transferim olmadı henüz adetle birlikte transfer için ilaçlara başlayacağım onu bekliyorum ben
Üzülmeyin bebeğiniz tutunuyordur ondandır lekelenme, oluyormuş öyle tutunma sürecinde mesela benim iki negatif denemem var hiç öyle birşey olmamıştı, iyiye işaret olabilir bu öyle düşünün
Ve benim bat 5 Mayıs.bhcg 1 Mayıs neden böyle oldum ki ben erkenden anlamadımYok transferim olmadı henüz adetle birlikte transfer için ilaçlara başlayacağım onu bekliyorum ben
Üzülmeyin bebeğiniz tutunuyordur ondandır lekelenme, oluyormuş öyle tutunma sürecinde mesela benim iki negatif denemem var hiç öyle birşey olmamıştı, iyiye işaret olabilir bu öyle düşünün
Burda test gününden önce bu tür lekelenme ve adet sancısı yaşayıp pozitif olanlar var yazıyorlardı hep, iyi düşün iyi olsun kendini kötüye hazırlayıp stres yapma güzel haberler bekliyoruz sendenVe benim bat 5 Mayıs.bhcg 1 Mayıs neden böyle oldum ki ben erkenden anlamadım