2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

vardır hayır inşallah diğer denemede pozitifi alırsın canım

Ulastik cok sukur 8 saat surdu 2 saati dinlenmeyle gecti 6 saat yolculuk yaptim genelde hep yattim ama yine de bilemiyorum cok icime sinmedi keske ucakla gitseydim
uçak evet kısa süreli ama bir sürü prosedürü var ayakta kalırdın. Sonrasında iniş kalkışlarda bazen çok kötü sarsıyor zıplatıyor insanı.Basınçta oluyor. Uçak biraz daha korkutucu geliyor bana eğer çok uzun mesafe değilse tercih etmezdim ben açıkçası kuzum.

Canım Rabbim inşallah tez zamanda gönlündekini nasip etsin. Allah razı olsun. Yeni gireceğin sürecin güzel geçsin güzel sonuçlansın inşallah

darısı tüm isteyenlere. gerçekten bu konuda çok dua ediyorum . rabbim hiç birimizin umudunu kırmasın .

yaaa güzel arkadaşım . ikinci denemede başarı şansın arttı bir de böyle düşün. rabbm en yakın zamanda kırıldığın yerdenn yeşertsin çok güzel bir anne olacaksın sen bunu hiç unutma ...

kızlar birşey soracağm.tedavi gördüğüm hastane şehirdışında,benim randevum olduğu için izinli olacağım.peki eşlerimizin izin alması gerekiyor mu bilginiz var mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…