Bilmiyorum bakalım şuan a kadar hiç şikayetini okumadık Dr un ama benim kafama takılan kimisini üç güne bir çağırmış kontrole ben iğnelere başladıktan sonra bı kere gittim yarında direk opu ya gidicem 9 günün içinde gelişti hemen benim transfer i bı iki ay dinlendircem dedi zaten kontroldeKorkma canım tamamen doktoruna bırak kendini şayet profesyonelse ohh olmazsınhem maşallah bol yumurtaların var bu güzel bir durum
Demek ki yeterli görmüş canım ben 1 hafta boyunca hergun gittim. İnan bu tarz tedaviler tamamen kişiye göre farklılık gösteriyor .Bilmiyorum bakalım şuan a kadar hiç şikayetini okumadık Dr un ama benim kafama takılan kimisini üç güne bir çağırmış kontrole ben iğnelere başladıktan sonra bı kere gittim yarında direk opu ya gidicem 9 günün içinde gelişti hemen benim
Bı yönden cagirmadigina sevindim zaten şu pandemi sürecinde hep evdeyim bı yere gidilecek de arabayla gidiyorduk şimdi Dr a kendim gitmem gerek toplu tasimayla tedirgin tedirgin gidiyorumDemek ki yeterli görmüş canım ben 1 hafta boyunca hergun gittim. İnan bu tarz tedaviler tamamen kişiye göre farklılık gösteriyor .
Benimde tedaviye başladıktan sonra 10. Gün toplama işlemim olmuştu 2 defa kontrole gitmiştim içiniz rahat olsunBilmiyorum bakalım şuan a kadar hiç şikayetini okumadık Dr un ama benim kafama takılan kimisini üç güne bir çağırmış kontrole ben iğnelere başladıktan sonra bı kere gittim yarında direk opu ya gidicem 9 günün içinde gelişti hemen benim transfer i bı iki ay dinlendircem dedi zaten kontrolde
Kesinlikle haklısın.Bı yönden cagirmadigina sevindim zaten şu pandemi sürecinde hep evdeyim bı yere gidilecek de arabayla gidiyorduk şimdi Dr a kendim gitmem gerek toplu tasimayla tedirgin tedirgin gidiyorum
İhtiyaç duysa çağırdı herhalde diye düşündüm ama şimdi de şiddetli ağrı olunca da korktum açıkçası ama bugün için iki hap verdi ağrı kesici demekki ağrı olacağını biliyordu kafamda deli sorularBenimde tedaviye başladıktan sonra 10. Gün toplama işlemim olmuştu 2 defa kontrole gitmiştim içiniz rahat olsun
Sağolasın canım amin inşallahMaşallah sübhanallahRabbim sağlıkla kavuştursun darısı bizlerin başına inşaallah
İnşallah yarın öğleden sonra ağrı olmazsa hemen girer yazarım Dr un dedikleriniKesinlikle haklısın.sağ salim inşaallah güzel sonuçlar al canım ve haberini bekliyorum
Allahrazı olsun canım benimSağolasın canım amin inşallahhep dualarımdasınız
akıntı belki ilaçlardandır kanama olmadığı sürece korkma canım bişey olmazİnşallah sevinin rabbim ol desin olur inşallah olmustrbenm bugün 9.cu günüm sırtım ağrımaya başladı bugün adet olacak gibi ve çok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu şu şeklinde var yok arası yani aşırı birşey değil neden olmuş olabilir benm bat tarihine daha var zaten 5 Mayıs
İnşallah olmaz yaakıntı belki ilaçlardandır kanama olmadığı sürece korkma canım bişey olmaz
Amin inşallahCanım Rabbim en kısa sürede pozitif demeyi nasip etsin sağlıkla kucağını doldursun inşallah...
Amin inşallah canımCanım Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah bebeğine kavuşmayı
Maşallah canım yani çok anlamıyorum ama iyi bi değer heralde demi bide 5.gün kan alıyolar mı bide transfer günü dahil mi sayarken gün
Canım peki bişey sorabilir miyim o hani 4.gününde test yaptığın zaman estrofem ve progestan kullanıyo muydun? Hani onlarda mı var acaba hcgTransfer gunu haric 4.gun idrarda cikti 5.gun kan verdim baska hastanenin acilinde gittim verdim meraktan ben
Kontrol amaçlı genelde 2.günü bakılıyor. Sanırım kist falan oluşmuş mu diye ya da rahmin durumu adetliyken daha iyi görünüyor. Bu yüzden olabilir.Doktor adetin 1 ya da 2.günü gel dedi neye bakacak acaba?
Amin inşallahKontrol amaçlı genelde 2.günü bakılıyor. Sanırım kist falan oluşmuş mu diye ya da rahmin durumu adetliyken daha iyi görünüyor. Bu yüzden olabilir.
Umarım bir sonraki tedavinizde pozitifi alırsınız inşallah
Rabbim yardımcımız olsun.
Yok canim bi progesteron hormonu biri estrodiol onlarin ostrojen turu yani betayi etkilemez etkilicek olsa onlari kullanirken doktorlar beta istemez zatenCanım peki bişey sorabilir miyim o hani 4.gününde test yaptığın zaman estrofem ve progestan kullanıyo muydun? Hani onlarda mı var acaba hcg
Evet ya ağrılar gerçekten zor benimde öyleydi ama toplamadan sonra geçiyorİhtiyaç duysa çağırdı herhalde diye düşündüm ama şimdi de şiddetli ağrı olunca da korktum açıkçası ama bugün için iki hap verdi ağrı kesici demekki ağrı olacağını biliyordu kafamda deli sorular