Tebrikler canım çift embriyomuHerkese teşekkür ederim kan verdim değerim 475 çıkmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım çift embriyomuHerkese teşekkür ederim kan verdim değerim 475 çıkmış.
Tebrikler canım çift eHerkese teşekkür ederim kan verdim değerim 475 çıkmış.
İnşallah kat kat devam ederTebrikler canım çift embriyomu
Hayır tek embriyoydu. 5.gün embriyosu bugün de 8.günümTebrikler canım çift embriyomu
Ya bencede öyle değil mi ya ama ben 5gün önce yani transfer günü ovitrell kullanmıştım iğne acaba onun etkisi mi çıktıYok canim bi progesteron hormonu biri estrodiol onlarin ostrojen turu yani betayi etkilemez etkilicek olsa onlari kullanirken doktorlar beta istemez zaten
Canım peki 4-5.günler test yapmış mıydın?Hayır tek embriyoydu. 5.gün embriyosu bugün de 8.günüm
Ovitrellede betahcg hormonu var testi yaniltir.. ben kullanmamiştimYa bencede öyle değil mi ya ama ben 5gün önce yani transfer günü ovitrell kullanmıştım iğne acaba onun etkisi mi çıktı
Canım hayirlisi olsun insallah hakkinda mübarek ramazan günlerinde insallah hepimizin evlat hasreti son bulur bi gübMalesef sonuç negatif. 0.5
Ohh maşallah çokmuş yumurta sayın. Evet ondan olmuştur, opu sonrası da biraz ağrı oluyır ohss’de sanırım. Biran önce geçer inşallah, geçmiş olsun20 tane görünüyor demişti Dr yumurta sayın çok o yüzden olmuştur muhtemelen dedi ama gitmedim arayıp sordum bu sefer yarın gideceğim ne de olsa diye
İnşallah çok teşekkür ederimOhh maşallah çokmuş yumurta sayın. Evet ondan olmuştur, opu sonrası da biraz ağrı oluyır ohss’de sanırım. Biran önce geçer inşallah, geçmiş olsun
Kızlar 2 kese gördük bugün darısı tüm isteyenlere dualarım sizlerle
Herkese teşekkür ederim kan verdim değerim 475 çıkmış.
Bugün 2 pozitif 2 negatif haberi almışız.Benim testim maalesef negatif cikti Sizleri tanımak güzeldi. Allah hepinize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hamile olanlarda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarina alırlar insallah allaha emanet olun inşallah 2. adet dönemimde tekrar deneyeceğiz allah izin verirse
Çok güzelmiş canım degerlerin baya yüksek çıkmış, tek yumurta ikizi olmasınHayır tek embriyoydu. 5.gün embriyosu bugün de 8.günüm
Evinize ulaştınız mı canım ilk günler bende de olmuştu yolculuktan değildirKizlar benim kasimlarim agriyor bir agirlik var gibi sanki yoldan mı kaynaklı bilemedim ki yasayan oldu mu hic
benimde progesteron yüksek çıkmıştı ama beni doktor 2 adet bekletmişti...Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?
Canım sonuç ne olduArkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
aslında bugün adet olmam gerekiyor ama aşılamada da opu da da böyle olmuştu ilaç kullandığım rutinim bozuluyordu.erken yada geç oluyorum bekliyorum halen olmadımtupaaaaa kuzum sen naptin oldun mu adet gunlerimiz ayniydii
ooo süper değer belki bölünmüştür ikizdir belli olmaz. canım kaset testte silik çizgi mi çıkmıştı senindeHerkese teşekkür ederim kan verdim değerim 475 çıkmış.
Hayirlisi insallah canimcim ya olalimda rahatlayalim bir an evvel baslasin bizimde duzenimizaslında bugün adet olmam gerekiyor ama aşılamada da opu da da böyle olmuştu ilaç kullandığım rutinim bozuluyordu.erken yada geç oluyorum bekliyorum halen olmadım
estrofrm progestanın yaptığı koyu kahverengi akıtrı dünden beridir kesildi.adet kanamam gelir inşallah..