2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Benim testim maalesef negatif cikti😔 Sizleri tanımak güzeldi. Allah hepinize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hamile olanlarda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarina alırlar insallah allaha emanet olun🙏 inşallah 2. adet dönemimde tekrar deneyeceğiz allah izin verirse

Yok canim bi progesteron hormonu biri estrodiol onlarin ostrojen turu yani betayi etkilemez etkilicek olsa onlari kullanirken doktorlar beta istemez zaten
Ya bencede öyle değil mi ya ama ben 5gün önce yani transfer günü ovitrell kullanmıştım iğne acaba onun etkisi mi çıktı

20 tane görünüyor demişti Dr yumurta sayın çok o yüzden olmuştur muhtemelen dedi ama gitmedim arayıp sordum bu sefer yarın gideceğim ne de olsa diye
Ohh maşallah çokmuş yumurta sayın. Evet ondan olmuştur, opu sonrası da biraz ağrı oluyır ohss’de sanırım. Biran önce geçer inşallah, geçmiş olsun

Kizlar benim kasimlarim agriyor bir agirlik var gibi sanki yoldan mı kaynaklı bilemedim ki yasayan oldu mu hic😔

Kızlar 2 kese gördük bugün 🙏😍 darısı tüm isteyenlere dualarım sizlerle 🙏😍

Herkese teşekkür ederim 😊 kan verdim değerim 475 çıkmış.

Benim testim maalesef negatif cikti😔 Sizleri tanımak güzeldi. Allah hepinize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hamile olanlarda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerini kucaklarina alırlar insallah allaha emanet olun🙏 inşallah 2. adet dönemimde tekrar deneyeceğiz allah izin verirse
Bugün 2 pozitif 2 negatif haberi almışız.
pozitif arkadaşları tebrik ederim, gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun, hayırlı olsun 🐣 darısı bizlere 🙏🏻
Negatif arkadaşlarım, mücadeleniz yeter 💪🏻 Bir sonrakine inşallah sizden de güzel haberler gelir, gönlünüzü ferah moralinizi yüksek tutun. Hayırlısı olsun 💛

Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?
benimde progesteron yüksek çıkmıştı ama beni doktor 2 adet bekletmişti...

Arkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
Canım sonuç ne oldu

tupaaaaa tupaaaaa kuzum sen naptin oldun mu adet gunlerimiz ayniydii
aslında bugün adet olmam gerekiyor ama aşılamada da opu da da böyle olmuştu ilaç kullandığım rutinim bozuluyordu.erken yada geç oluyorum bekliyorum halen olmadım
estrofrm progestanın yaptığı koyu kahverengi akıtrı dünden beridir kesildi.adet kanamam gelir inşallah..

aslında bugün adet olmam gerekiyor ama aşılamada da opu da da böyle olmuştu ilaç kullandığım rutinim bozuluyordu.erken yada geç oluyorum bekliyorum halen olmadım
estrofrm progestanın yaptığı koyu kahverengi akıtrı dünden beridir kesildi.adet kanamam gelir inşallah..
Hayirlisi insallah canimcim ya olalimda rahatlayalim bir an evvel baslasin bizimde duzenimiz

X