canim hamile kaldiktan sonra gerisi kolay sezeryanla temizliolarmis ah bir kalabilsekBu kistler gebelige bu kadar engelmi oluyor gercektenbende ufak bir dermoid kist var doktor biliyor onu alalim demeden basladik tedaviye korktum simdi. Aranizda dermoid kistle saglikli dogum yapan var mi ya da bu konuda bilgisi olan?
Yok malesef ben dokunamam bile bakınca bana yaklaştığını görünce çığlık atıyorum dedimya zehirlenicekmişim gibi geliyor küçüklükten travma olmuş bende, çok zayıf bi çocuktum sürekli hastalanırdım doktorlar habire penisilin verirdi 20 şer 30 ar, nerdeyse hergün iğne olmaya giderdik annemle, çok kaçtım sağlık ocaklarındanCanım o korku nasıl yeniliyor biliyor musun iğneyi kendin vurunca. Ben eşim asla yapamam diyince iş başa düşünce kuzu gibi mecburen yaptım. Tabii senin için belki daha zordur dışarıdan bilemem kolay şeyler değil canım. Allah kolaylaştırsın.
Ay deme ya hiç erken yaptırmaya niyetim yok. Zaten 3. gün embriyosu benimki. Kanda çıkmaz muhtemelen. Çıksa da ilaçların etkisi çıkar falan sonra hayal kırıklığı. Ben önceki denememde 4. gün yaptırdım değer 10 çıkınca havalara uçtum. Sonra 10. gün yaptırdım, sonuç 2. Yani o iş yalan oldu. Nasıl bir hayal kırıklığıydı offftest yapacakmısın 8.gün çıkar kan testinde
Evet ilaçların etkisi o. Bir üstte ne anlatmıştım dön bir bak, anlarsın.Merhaba hanimlar. Bende 5 nisanda transfer oldum. Az once test yaptim neden bukadar erken yaptim bilmiyorum ama 2 cizgi cikti. Yani bukadar erken cikmaz degil mi ? Ilaclarin etkisidir diye dusunuyorum.
Caaaanım çok teşekkür ederim
Çoook teşekkür ederim. İnşallah ikimizin de bu tedavi kucağımızı çocuk ya da çocuklarla doldurur.Yaa inşallah güzel haberler alırsınız çok isterim kendim olmuş gibi sevinirim Allah yardımcınız olsun
Aminn canim berbat bir duygu birde ben doktor ihmali yasadim kan kaybindan ölecektim. Rabbim kimseye yasatmasinah cok zor bu grupta tuplerini aldiranlar baya fazlayiz insallah bu denemede cektiklerimizin karsiligini aliriz
Sen de durumlar nasıl bu arada kuzum nasılsın ? Histereskopi diye hatırlıyorum ama
İnşallah canım Allah bize de anne olmayı nasip etsin önce sana sonra banaÇoook teşekkür ederim. İnşallah ikimizin de bu tedavi kucağımızı çocuk ya da çocuklarla doldurur.
Bana da ilk 1 hafta rahat geçti ama şu an 8. gündeyim ve bu gün bir türlü bitmek bilmedi. Bir 9'a geçeydim. Hay Allah'ım yaMerhabalar 3 nisanda transfer oldum , günler gecmiyo, ins hepimiz güzel haberler alırız
Test gününüz ne zamanBana da ilk 1 hafta rahat geçti ama şu an 8. gündeyim ve bu gün bir türlü bitmek bilmedi. Bir 9'a geçeydim. Hay Allah'ım ya
31 Mart'ta transfer oldum. Dondurulmuş 3. gün embriyoları idi 2 adet. Sonuç 11 Nisan Pazar günü belli olacak inşallahTest gününüz ne zamantransfer tarihiniz ne?
Ben bugun kolumdan yaptim daha rahat oldu. Gobekten hem progestan hem o olunca mutfak tezgahina bile karnim degse aci oluyodu.Aslinda vajinal daha cabuk etki ediyormus ama ben cok geriliyorum veremiyorum korkuyorum ignede kötü agrisindan dönemezdim hic cok kilolu degilim mahvediyordu kalcamida bakalim hayirlisi oksapar illa göbek sart mı ki koldan felan da degise degise yapsak iyi olur aslunda
İnşallah hepsi dolu çıkar, boş olması ne demek onu da bilmiyorum o kadar tecrübesizim kiİnşallah herşey yolunda gider bundan sonrası için. Teşekkür ederim size de çok.
Benim iğnelerimi eşim yapıyor ben dokunamam zaten ama bi gören olsa beni kesiyor sanır, bi dakika bi bekleyelim ben bi dolanıyım sakinleşiyim dur bi acele etmeyelim derken çığlık çığlığa ağlama krizleri falan 40 dakkayı buluyor resmen, küçücük iğne hiçte acımıyor ama sanki vücuduma zehir giriyormuş gibi hissediyorum aşamıyorum psikolojik tamamen malesef
Az kalmış31 Mart'ta transfer oldum. Dondurulmuş 3. gün embriyoları idi 2 adet. Sonuç 11 Nisan Pazar günü belli olacak inşallah
Merhaba ben geç kaldım sohbetinize bende bugün trasfer oldumcok şükür iyi gecti hayirli haberler veririm insaallah 2. DenememHerkese merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Üye Adı Yaş Deneme Sayısı Opu Günü Transfer Öncesi Beklenen Adet Problem Dondurulmuş Sayısı Transfer Tarihi (Tahmini) BetaHCG
12. GÜN@Tsk06 33 1. 21 Şubat Amh Düşüklüğü 2 @Brccck 34 17 Şubat 24 Mart 12 Nisan @tupaaaaa 32 1 11 Ocak 29 Mart Sebepsiz infertilite 4 15 Nisan Chocalete 33 1 27 şubat 7 Nisan DışGebelik 5 25 Nisan @Skrkz17 Kilya 33 8 Mart 7 Nisan S Sabr-Sukur-Dua 29 1 13 Şubat 26 Mart AMH Düşüklüğü 3 pink21 @Birumuttuyasataninsani 31 1 1 Şubat 16 Mart PCO 8 3 Nisan @bsrbrk88 33 5 11 Şubat 20 Nisan RAAT 30 3 30 Ocak Sebepsiz yok 31Mart