Hayirli olsunn canim benimmmKızlarr burada bı polkınlık vardı orda göründü kese 5 mm miş
Cok şükür dış gebelık degıl dedı rabbım hayırla tamalatsın bekleyen herkese nasıp etsın
Yaa şurada nasıl tanımısız bırbırımızı nasıl takıp edıyrouz degıl mı?Burada bu durumu yaşayan bir arkadaşımız daha vardı çok şükür bebeği tutundu hatta keseyi de görmüş bugün. Moralini bozma canım sağlıklı embriyo her şekilde tutunuyor. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen
Allahim hayirlisini nasil etsinnnn tutunsunn bebiss sanaaaKızlar
Transfere giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
Canım o HCG değerine bağlı. En az HCG değeri 1000 ile 3000 arasında olmalı. Ama genelde daha yüksek değerlerde olunca kese gorunuyormusKızlar kese görmek transferin kaçıncı günü
Sen, yanlış hatırlamıyorsam 5.gununde merdivenden düşmüştün vücudun morarmisti canım.Yaa şurada nasıl tanımısız bırbırımızı nasıl takıp edıyrouz degıl mı?
Yasayanın halini yasayan anlar benım hakkımdakılerı burdan okurken bıle cok duygulandım ıyıkı varsınız
Ah kuzum burada yaşanan her şeyi hepimiz birlikte yaşıyoruz en önemlisi anlıyoruz. Rabbim yardımcımız olsunYaa şurada nasıl tanımısız bırbırımızı nasıl takıp edıyrouz degıl mı?
Yasayanın halini yasayan anlar benım hakkımdakılerı burdan okurken bıle cok duygulandım ıyıkı varsınız
Hadi sağlıkla git gel kuzum hayırlı olsun sonu bebişli olsunKızlar
Sen, yanlış hatırlamıyorsam 5.gununde merdivenden düşmüştün vücudun morarmisti canım.
Rabbımm ılla bı kapı acar sen umudunu kaybetme hersey de vardır bı hayrAyy kizlar bende paniklerdeyim adet olmadim henuz daha tedaviye bile baslayamadim, igne bulabilcekmiyim nolcak off bu kapanma olayi gerdi beni, hastane uzak arabayi tek kullanamiyorum annemle gidiodum simdi tek basina kaldim, esim de calisio goturemez nasil olcak bilmiyorum ertelencek diye moda girdim ya
Bollbolll şans diliyorumKızlar
Kuzum iğne vs onlarda sorun olmaz kapanma olsa da sonuçta tedaviler devam edecek. Güvenebileceğin bir yakının ya da en iyisi eşinin çalıştığı yerden izin alması.Ayy kizlar bende paniklerdeyim adet olmadim henuz daha tedaviye bile baslayamadim, igne bulabilcekmiyim nolcak off bu kapanma olayi gerdi beni, hastane uzak arabayi tek kullanamiyorum annemle gidiodum simdi tek basina kaldim, esim de calisio goturemez nasil olcak bilmiyorum ertelencek diye moda girdim ya
benim olmadı ama herkeste olmuyormuş zatenSizin
Sizin böyle birşey oldu mu acaba sırt ağrısı vs. İnşallah öyledir yoksa adetime çok var dahab
Hakkimizda hayirlisi bi baslasaydim vallahi ignelere laf etmicemKuzum iğne vs onlarda sorun olmaz kapanma olsa da sonuçta tedaviler devam edecek. Güvenebileceğin bir yakının ya da en iyisi eşinin çalıştığı yerden izin alması.
İnşallah yerleşmedir ve mucizem benimlesinbenim olmadı ama herkeste olmuyormuş zaten
bende bugün bunlara bakmıştım alırım 1-2güne sağol canım
Kuzum hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah ın izni ileTabiki inşallahNormalde 2 saate çıkan test en erken 3te çıkar dedi