2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Canım benim 6 7 Ci günlerde çok fazla sırt ağrım oldu. 8.gunden itibaren de adet ağrılarım.basladi bugün 17.ci günüm hala sırt ve adet ağrılarım devam ediyor
Ya benmde bugün başladı ve kahverengi leke geldi doktor negatif yada pozitif bir sonuç cikaramayiz test gününe kadar adet olmazsaniz test yaparız dedi adetimin degisecektir zaten tutunma olmadıysa dedi

Ya benmde bugün başladı ve kahverengi leke geldi doktor negatif yada pozitif bir sonuç cikaramayiz test gününe kadar adet olmazsaniz test yaparız dedi adetimin degisecektir zaten tutunma olmadıysa dedi
Yani tutunma olmadıysa bile bunilaclar erkenden adet mi yapar ki anlamadım ben

Kizlar bu tuo bebek ilaçları tutunma olmadıysa adeti erken mi yapıyor bilgisi olan var mı acaba. Kahverengi leke geldi doktorda ilaçlardan adetiniz değişecek test gününe kadar adet olmazsaniz test yaparız diyor

Kizlar bu tuo bebek ilaçları tutunma olmadıysa adeti erken mi yapıyor bilgisi olan var mı acaba. Kahverengi leke geldi doktorda ilaçlardan adetiniz değişecek test gününe kadar adet olmazsaniz test yaparız diyor
Bugün transferin 9.cu günü yani test tarihine kalmadan adet olan var mı acaba

Adet olacagınız gün değişiyor ilaçlara göre. Erken de gelebilir geç de demek istemiş dr. Kan sonucu gününüzü bekleyeceğiz her türlü diyor. Bence hiiç stres yapmayın dua edin ve gününüzü bekleyin

Canım çok sıkıldı gerçekten test yapmadan adet olma düşüncesiAllahım inşallah yardım etsin dua edin lütfen

Canım çok sıkıldı gerçekten test yapmadan adet olma düşüncesiAllahım inşallah yardım etsin dua edin lütfen
İnşallah cümlemizin hakkında enn güzeli ne ise onu versin Rabbim. Eminim ki herkesin enn hayırlı zamanında enn güzeline kavuşturacak yaradan mübarek günlerde ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah hayalini kurdugumuz güzel günlere ulaşalım

Evet tabiki öyle Allahım en güzel zamsni biliyor bizim için amin inşallah allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah hep beraber güzel günlere ulaşalım yeterki ol desin ve olsun

Bendende bugün kahverengi leke geldi transferden sonra lekelenmeriniz olursa korkmayın demişti eğer miktarında fazlalık varsa hemen haber verin demişti. İnşallah bebişlerimiz bizimledir bende biraz telaşlanmadım değil

Bende miktarında fazlalık yok ve adet olacak gbi belim agridiktan sonra leke şeklinde geldi.simdi uzanıyorum eşimde de idrar testi istedim Allah büyük belki vardr ve çıkar bilmiyorum bir umut. İnşallah hirsey olmaz bizimledirler umarım sıkı sıkı tutunuyorlardir sizin kaçıncı gününüz bugün adet olacak gbi ağrınız oldu mu

Leke belki yerleşme lekesidir canım, moralini bozma , genelde bazı kadınlarda döllenmenin 6 ile 12ci gunleri arasında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…