Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala beklemedeyim inşallah güzel haberler verebilirim canımKuzum hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah ın izni ile
çok güzel canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah değerlerin nasıldı 12.günde falanKızlar 2 kese gördük bugün darısı tüm isteyenlere dualarım sizlerle
İşte onu anlatmaya çalışıyorum ya kuzum Bi etkisi olmuyor çok şükür. O bebe tutunacaksa tutunuyorYa insallah kuzum cok korktum eşim de biraz hızlı kullandı işe yetişebilmek için dün gece kaldık orda ama işte bugün dönmek zorunda kaldık yol da bozuk olunca korktum imsallah sıkıntı olmaz zaten benim doktorum beni hemen kaldırdı transfer olur olmaz
Benim de öyleydi canım hatta son 1 hafta tuvalete giderken bile böbreklerim ağrırdı, çok yumurta olduğunda öyle oluyormuş sanırımYa bişi sorcam opu var yarına ama ben ağrıdan duramiyorum çok şiddetli ağrım var iki taraftan bıçakla sanki içimi desiyorlar gibi bı tek ben mi böyle şiddetli yaşıyorum hiç yasayaniniz oldu mu bu agriyi
Kızlar 2 kese gördük bugün darısı tüm isteyenlere dualarım sizlerle
Dr yirmi kadar yumurta var dedi o zaman benimde ondan oluyor çok teşekkür ederim cevabın icinBenim de öyleydi canım hatta son 1 hafta tuvalete giderken bile böbreklerim ağrırdı, çok yumurta olduğunda öyle oluyormuş sanırım
Şnsallah canıım hayırlısıyla tutunsunİşte onu anlatmaya çalışıyorum ya kuzum Bi etkisi olmuyor çok şükür. O bebe tutunacaksa tutunuyor
Yaaaa hayırlı olsun kuzum tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 2 kese gördük bugün darısı tüm isteyenlere dualarım sizlerle
Canım Rabbim en kısa sürede pozitif demeyi nasip etsin sağlıkla kucağını doldursun inşallah...Malesef sonuç negatif. 0.5
Olur kuzum o zamanlarda gelecek inşallah sen başlamadan moralini bozmaHakkimizda hayirlisi bi baslasaydim vallahi ignelere laf etmicem
Canım benim rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallahMalesef sonuç negatif. 0.5
Omron m2 kullanımı da kolaytansiyon aleti önerisi olan varmı kızlar
İnşallahhh canım 10.gün 262 12 gün 632 ydi canımçok güzel canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah değerlerin nasıldı 12.günde falan
Sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin rabbimİnşallahhh canım 10.gün 262 12 gün 632 ydi canım
İnşallahhh canım Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahYaaaa hayırlı olsun kuzum tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah bebeğine kavuşmayıMalesef sonuç negatif. 0.5
Amin canım hepimiz kavuşalım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahSağlıcakla kucağına almayi nasip etsin rabbim