2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bugün 7.günüm adet olacak gibi bir ağrı değilde ağrı girip çıkıyor. İnşallah canım sıkı sıkı tutunuyorlardır

Folbiol kullanmıyorum canım folidoce kullanıyorum folik asit olarak. Çok teşekkür ederim gittiğimde sorabilirim belki duruma göre. Umarım çok kalabalık olmaz hastane. Kapanmadan sonraki son gün diye. Düşünemedim o durumu

Yok canım normalde düşüktür tansiyonum ancak arada aşırı yükselir beni mahveder. Düzenli bir şekilde değil senede bir iki kere. Durum öyle olunca doktor bir ilaç vermek istemedi haklı olarak. Neden böyle oluyorum diye gidip muayene oldum tahlillerim filan yapıldı. Şu an genel anlamda yüksek çıkıyor. Gebelik tansiyonu 20 haftadan sonra başlıyormuş. O da tabii baya tehlikeli bir durum. İlk aylarda olmasına anlam veremedi doktor. Tabii uzmanı bakalım ne diyecek

Kizlar evim dubleks az once merdivenlerden inerken 3 merdiven asagi kayip popomun uzerine oturdum.blastokist transferin 3. Gunumdeyim . Ayy cok uzgunum insallah bir sey olmamıştır
Burada bu durumu yaşayan bir arkadaşımız daha vardı çok şükür bebeği tutundu hatta keseyi de görmüş bugün. Moralini bozma canım sağlıklı embriyo her şekilde tutunuyor. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen

Burdan topluca cevap vermek ıstıyorum hepınızee cokk tesekur ederım guzel dıleklerınız icin dualarınız icin
Sorulara gelınce ;
Vajınal ultrason degıl normal karından ultrason
Transferim 10 nisan da olmustu 2 ad blastokist embroyosu ama tek kese gördük
Bu arada düşen arkadasım öncelıkle cok gecmıs olsun bende transferımın 5. Günü basbaya sırtımı vura vura basamaklara düştüm merdıvenlerden kolum belım bacagım morardı kaskatı kesılmıstım bı muddet konusamadım bıle şoka gırmıstım
Arkadaslarım ın dedıgı gıbı cok şükür bugun de keseyı ufacıkta olsa gördüm
Agrı ceken arkadaslarım ı cok iyi anlıyorum cunku bende halennn yasıyorum özellıkle belll agrısı hıc ayakta durma yürüme dıo bana
Lekelenme yasayan arkadasım dr um bana basına boyle bısey gelebılır demıatı endıselenme
Rabbımm hepımızın emeklerını bosa cevırmesın
Herkesten alkah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…