Canım çok sevindimmm Allah hayırlısı ve sagliklisiyla kucağına almayı nasip etsin insallahKızlarr burada bı polkınlık vardı orda göründü kese 5 mm miş
Cok şükür dış gebelık degıl dedı rabbım hayırla tamalatsın bekleyen herkese nasıp etsın
Allah razıı olsunn darısı tümm isteyenlere insallahhCanım çok sevindimmm Allah hayırlısı ve sagliklisiyla kucağına almayı nasip etsin insallah
Bugün 7.günüm adet olacak gibi bir ağrı değilde ağrı girip çıkıyor. İnşallah canım sıkı sıkı tutunuyorlardırBende miktarında fazlalık yok ve adet olacak gbi belim agridiktan sonra leke şeklinde geldi.simdi uzanıyorum eşimde de idrar testi istedim Allah büyük belki vardr ve çıkar bilmiyorum bir umut. İnşallah hirsey olmaz bizimledirler umarım sıkı sıkı tutunuyorlardirsizin kaçıncı gününüz bugün adet olacak gbi ağrınız oldu mu
gözünaydın canım sağlıkla ilerlesinKızlarr burada bı polkınlık vardı orda göründü kese 5 mm miş
Cok şükür dış gebelık degıl dedı rabbım hayırla tamalatsın bekleyen herkese nasıp etsın
Ayy yerim onu tutunsun annesine sıkıca insallah canim cok guzel haberKızlarr burada bı polkınlık vardı orda göründü kese 5 mm miş
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınKızlarr burada bı polkınlık vardı orda göründü kese 5 mm miş
İnşallah canımAllah razıı olsunn darısı tümm isteyenlere insallahh
Folbiol kullanmıyorum canım folidoce kullanıyorum folik asit olarak. Çok teşekkür ederim gittiğimde sorabilirim belki duruma göre. Umarım çok kalabalık olmaz hastane. Kapanmadan sonraki son gün diye. Düşünemedim o durumuCanım folbiol kullanıyor musun? Benim kayınvalidemin tansiyonu böyle oldu geçtiğimiz aylarda- profesör bir tanıdığımız tansiyon ilaçlarının yanında folbiol’u önerdi- herhangi bir folik asit değil yani direk folbiol- damarları açarmış rahatlatırmış.. iyi olmuş doktordan randevu alman, tansiyon önemli aksatma sakın
Kızlar kese görmek transferin kaçıncı günüCanimmm sagolasin aminnn
Sen kese görmeye ne zaman gideceksin..degerin cok guzel artmis kese görünür artik
Yok canım normalde düşüktür tansiyonum ancak arada aşırı yükselir beni mahveder. Düzenli bir şekilde değil senede bir iki kere. Durum öyle olunca doktor bir ilaç vermek istemedi haklı olarak. Neden böyle oluyorum diye gidip muayene oldum tahlillerim filan yapıldı. Şu an genel anlamda yüksek çıkıyor. Gebelik tansiyonu 20 haftadan sonra başlıyormuş. O da tabii baya tehlikeli bir durum. İlk aylarda olmasına anlam veremedi doktor. Tabii uzmanı bakalım ne diyecekCanım benim düşük tehlikesi her gebeligin ilk aylarında zaten var. Aynı durum bende de var. Ve bir çok hamile arkadaşımız da aynı durumda. Yüksek tansiyonun varsa doktorunla gorus ona göre bi plan yapar. Çoğu gebeliklerde, gebelik tansiyonu olabilir. Ama bu senin rutinin ise yani normalde de yüksek ise doktorun ona göre önlem alır. Lütfen canını sıkma. Her doktorun dediğine takılmayalim. Sen elinden geleni yap. Ve sakin stres yapma. Emin ol güzel ilerleyecek
İnşallah canm inşallahBugün 7.günüm adet olacak gibi bir ağrı değilde ağrı girip çıkıyor. İnşallah canım sıkı sıkı tutunuyorlardır
İnşallah o şekildedir artma falan yok şuanda zaten umarım yerleşme lekesidir Allahım görsün duysunLeke belki yerleşme lekesidir canım, moralini bozma , genelde bazı kadınlarda döllenmenin 6 ile 12ci gunleri arasında oluyor
Hadi gözün aydın olsun kuzuumKızlarr burada bı polkınlık vardı orda göründü kese 5 mm miş
Burada bu durumu yaşayan bir arkadaşımız daha vardı çok şükür bebeği tutundu hatta keseyi de görmüş bugün. Moralini bozma canım sağlıklı embriyo her şekilde tutunuyor. Geçmiş olsun. Bol bol dinlenKizlar evim dubleks az once merdivenlerden inerken 3 merdiven asagi kayip popomun uzerine oturdum.blastokist transferin 3. Gunumdeyim . Ayy cok uzgunum insallah bir sey olmamıştır
Canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsinEvet kaset yaptım. zaten yeni olduğu için silik çıkacaktır. Rabbime dayandım. Hamdolsun.
Baş ağrısı gebeliği öğrenmeden önce de öğrendikten sonra da 2-3 gün bende de oldu. Parol attım bir tane. Geçti. Bir zararı da yok zaten bebeğe. Onu deneyebilirsin.baş ağrım geçmiyoruyyamıyorum hiç ilaçlardan oluyor sanırım estrofemden şüpheleniyorum
Canım su gibi geçsin yavrun sana tutunsun. Opu dan ayrı yerde oldu benim ama yan yana odalarda. Ortam benzer. Rabbim gönlüne göre versin inşallahBen heyecandan ölcem cocuk gibi
Transfer islemi normal muayene odasinda muayene gibimi oluyor yoksa opu daki gibi mi aceba