- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Allahim hayirlisini nasil etsinnnn tutunsunn bebiss sanaaa
Hadi sağlıkla git gel kuzum hayırlı olsun sonu bebişli olsun
Teşekkür ederim kızlar güzel dileklerin için şimdi çıktım iyiyim çok şükür 1 tane transfer edildi hayırlısı inşallahBollbolll şans diliyorumguzel haberlerle devaö et ınsalalhhh
Maşallah sübhanallahKızlar 2 kese gördük bugündarısı tüm isteyenlere dualarım sizlerle
Rabbim Hayırlı evlat nasip etsinTeşekkür ederim kızlar güzel dileklerin için şimdi çıktım iyiyim çok şükür 1 tane transfer edildi hayırlısı inşallah
Amin canım benim inşallahRabbim Hayırlı evlat nasip etsin
Hayırlı olsun inşallah hayirlisiyla sıkıca tutunsun bebişin sanaTeşekkür ederim kızlar güzel dileklerin için şimdi çıktım iyiyim çok şükür 1 tane transfer edildi hayırlısı inşallah
Opu yapıldıktan sonra 1 haftaya kadar adet görülmesi normal canım telaş etme ben de öyle olmuştumKızlar cumartesi toplama işlemim olmuştu ama bugün yoğun bi kanamam geldi . Adet midir sizce opu nün üstünden sadece 4 gün geçti . Kanamam aynı adet kanaması gibi ve yoğun ama normalde bel ağrım olurdu çok o yok sadece benim gibi erken olan oldumu acaba
Ay çok yoğun ve korktum açıkcası çünkü asistan normal gününde olursun demişti . Sizinde rahim dinlendirme işlemi olmuş muydu opuden sonra ?Opu yapıldıktan sonra 1 haftaya kadar adet görülmesi normal canım telaş etme ben de öyle olmuştum
Evet oldu. 2. Adetten 22 gün sonra transfer yapıldıAy çok yoğun ve korktum açıkcası çünkü asistan normal gününde olursun demişti . Sizinde rahim dinlendirme işlemi olmuş muydu opuden sonra ?
Ne kadar yumurtaniz toplanmıştıEvet oldu. 2. Adetten 22 gün sonra transfer yapıldı
Ya doktor bana cımartesi adet olan ikinci günü gel dedi ama erken oldum acaba benide 2 adet bekletirmiEvet oldu. 2. Adetten 22 gün sonra transfer yapıldı
30 tane toplandı. Sizin ?Ne kadar yumurtaniz toplanmıştı
Bana dinlendirme yapacağız dedi sanırım kişiden kişiye değişiyorYa doktor bana cımartesi adet olan ikinci günü gel dedi ama erken oldum acaba benide 2 adet bekletirmi
Benim daha yarın opu çok korkuyorum çok ağrım var çünkü yirmi kadar toplarız dedi Dr öyle gorunuyormus30 tane toplandı. Sizin ?
Dr unu arayıp sor istersenBana kaç adet beklicemizi söylemedi . Sadece bu ay transfer olmicak embriyoları dondurucaz adetinin 2. Günü gel dedi . Ama şimdi çok erken oldum acaba diğer adete ertelermi
Sağol canım amin inşallahHayırlı olsun inşallah hayirlisiyla sıkıca tutunsun bebişin sana
Asistanı aradım kanamayı takip edin sabah haberleşelim dedi normalde 2. Gün gel demişti ama çağırmadıDr unu arayıp sor istersen
Korkma canım tamamen doktoruna bırak kendini şayet profesyonelse ohh olmazsınBenim daha yarın opu çok korkuyorum çok ağrım var çünkü yirmi kadar toplarız dedi Dr öyle gorunuyormus
Belki sabah haberlestiginizde öğleden sonra gel diyebilir çünkü reglin üçüncü dördüncü günü başlayabiliyor Muş ilaçlar buradan okuduğum kadariylaAsistanı aradım kanamayı takip edin sabah haberleşelim dedi normalde 2. Gün gel demişti ama çağırmadı