- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 27
bende de hep aynı his vardı 8.günde pozitifi gördüm inşallah sizlerde görürsünüzbenim de 7.gün aynı his bendede var canım
inşallah canım kaset testte silik ikinci çizgiyi gördüm ama güvenemiyorum cumayı bekliyorum seninde katlanarak artmıştır umarımbende de hep aynı his vardı 8.günde pozitifi gördüm inşallah sizlerde görürsünüzyarın 10.gün tekrar kan vereceğim
harika kaset test mi canım benimde kasette silik çıkıyorda sevinemiyorumBen dayanamadım test yaptım. Rabbime şükürler olsun pozitif. 8. Gün
harika kaset test mi canım benimde kasette silik çıkıyorda sevinemiyorum
Bende o şekilde düşünüyorum artık aynen yaoanla alakalı sanırımAğır bir igne bende 4 günde bir oluyorum ama sadece yaptiktan sonra birkac saat agrim oluyor sonra olmuyor, yapan kisiyle ilgili olabilir.
Ya bende neden uyku oldu acaba ben sürekli uyuyorum psikolojik mi benimki ilaç saatlerine alarm kurdum o şekilde uyanıp alıyorum akşam on olmadan uykudan duramıyorum%99.9 estrofem canım. Ben kullanamıyorum çünkü onun yerine climara bant kullanıyorum. Ağır migrenim var ilaçlar kötü yapıyor.
Gözünüz aydın Allahım darısı bizlere tüm bekleyenlere olsun benmde ctesi test günüm.buhun 9.gunumEvet kaset yaptım. zaten yeni olduğu için silik çıkacaktır. Rabbime dayandım. Hamdolsun.
İnşallah sevinin rabbim ol desin olur inşallah olmustrharika kaset test mi canım benimde kasette silik çıkıyorda sevinemiyorum
benimde asıl test günüm ctesi ama duramadmGözünüz aydın Allahım darısı bizlere tüm bekleyenlere olsun benmde ctesi test günüm.buhun 9.gunum
belki yerleşme kanamasıdırİnşallah sevinin rabbim ol desin olur inşallah olmustrbenm bugün 9.cu günüm sırtım ağrımaya başladı bugün adet olacak gibi ve çok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu şu şeklinde var yok arası yani aşırı birşey değil neden olmuş olabilir benm bat tarihine daha var zaten 5 Mayıs
Sizin böyle birşey oldu mu acaba sırt ağrısı vs. İnşallah öyledir yoksa adetime çok var dahabelki yerleşme kanamasıdır
Ohss’mi oldun acaba?Ya bişi sorcam opu var yarına ama ben ağrıdan duramiyorum çok şiddetli ağrım var iki taraftan bıçakla sanki içimi desiyorlar gibi bı tek ben mi böyle şiddetli yaşıyorum hiç yasayaniniz oldu mu bu agriyi
İnşallah olmamıştır dua edin ve dikkat edin Rabbim ol dedikelrinden etsin bizleri sıkıntı etmeyin birşey olmaz inşallah.okumustm birinin böyle olmuş sonucu pozitifti çok şükür inşallah sizde hayırlı haberler alırsınızKizlar evim dubleks az once merdivenlerden inerken 3 merdiven asagi kayip popomun uzerine oturdum.blastokist transferin 3. Gunumdeyim . Ayy cok uzgunum insallah bir sey olmamıştır
20 tane görünüyor demişti Dr yumurta sayın çok o yüzden olmuştur muhtemelen dedi ama gitmedim arayıp sordum bu sefer yarın gideceğim ne de olsa diyeOhss’mi oldun acaba?kaç yumurtan vardı? Benim az yumurtsm vardı pek rahatsızlık yaşamadım opu’da.. doktoruna söyle mutlaka
Valla inanir misin yolda benzin istasyonlarinda sira varcanım iyi yolculuklar o kadar sarsılmayla hiçbişey olmaz istanbuldayım bende herkes aynı şeyi diyor biz evde sonuç bekliyoruz millet geziyor
İnşallah tutunur bende transferin 3.cu günü sekiz saatlik yol gelmiştim Allah ol desin yeter ki nasibimizde varsa bu ay olacak inşallah iyi olurValla inanir misin yolda benzin istasyonlarinda sira varistann dususe gecer anadolu yanar galiba
Insallah tutunur bebisim Allah in izniyle cok korkuyorum
kuzum o korku hepimizde var elden birşey gelmiyor kısmetimizde varsa yiyecek ekmeği varsa birşekilde gelir sen içini ferah tutValla inanir misin yolda benzin istasyonlarinda sira varistann dususe gecer anadolu yanar galiba
Insallah tutunur bebisim Allah in izniyle cok korkuyorum