2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Burada bu durumu yaşayan bir arkadaşımız daha vardı çok şükür bebeği tutundu hatta keseyi de görmüş bugün. Moralini bozma canım sağlıklı embriyo her şekilde tutunuyor. Geçmiş olsun. Bol bol dinlen 🍀
Yaa şurada nasıl tanımısız bırbırımızı nasıl takıp edıyrouz degıl mı?
Yasayanın halini yasayan anlar benım hakkımdakılerı burdan okurken bıle cok duygulandım ıyıkı varsınız 🤲🥺😌

Yaa şurada nasıl tanımısız bırbırımızı nasıl takıp edıyrouz degıl mı?
Yasayanın halini yasayan anlar benım hakkımdakılerı burdan okurken bıle cok duygulandım ıyıkı varsınız 🤲🥺😌
Ah kuzum burada yaşanan her şeyi hepimiz birlikte yaşıyoruz en önemlisi anlıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻🤗🍀

Ayy kizlar bende paniklerdeyim adet olmadim henuz daha tedaviye bile baslayamadim, igne bulabilcekmiyim nolcak off bu kapanma olayi gerdi beni, hastane uzak arabayi tek kullanamiyorum annemle gidiodum simdi tek basina kaldim, esim de calisio goturemez nasil olcak bilmiyorum ertelencek diye moda girdim ya 😭

Ayy kizlar bende paniklerdeyim adet olmadim henuz daha tedaviye bile baslayamadim, igne bulabilcekmiyim nolcak off bu kapanma olayi gerdi beni, hastane uzak arabayi tek kullanamiyorum annemle gidiodum simdi tek basina kaldim, esim de calisio goturemez nasil olcak bilmiyorum ertelencek diye moda girdim ya 😭
Rabbımm ılla bı kapı acar sen umudunu kaybetme hersey de vardır bı hayr
İnsallah ta yolun izin açık olsun 🤲

Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?

Kuzum iğne vs onlarda sorun olmaz kapanma olsa da sonuçta tedaviler devam edecek. Güvenebileceğin bir yakının ya da en iyisi eşinin çalıştığı yerden izin alması.

X