2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ya bişi sorcam opu var yarına ama ben ağrıdan duramiyorum çok şiddetli ağrım var iki taraftan bıçakla sanki içimi desiyorlar gibi bı tek ben mi böyle şiddetli yaşıyorum hiç yasayaniniz oldu mu bu agriyi

%99.9 estrofem canım. Ben kullanamıyorum çünkü onun yerine climara bant kullanıyorum. Ağır migrenim var ilaçlar kötü yapıyor.
Ya bende neden uyku oldu acaba ben sürekli uyuyorum psikolojik mi benimki ilaç saatlerine alarm kurdum o şekilde uyanıp alıyorum akşam on olmadan uykudan duramıyorum

harika kaset test mi canım benimde kasette silik çıkıyorda sevinemiyorum
İnşallah sevinin rabbim ol desin olur inşallah olmustr😇🤲 benm bugün 9.cu günüm sırtım ağrımaya başladı bugün adet olacak gibi ve çok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu şu şeklinde var yok arası yani aşırı birşey değil neden olmuş olabilir benm bat tarihine daha var zaten 5 Mayıs

İnşallah sevinin rabbim ol desin olur inşallah olmustr😇🤲 benm bugün 9.cu günüm sırtım ağrımaya başladı bugün adet olacak gibi ve çok az bir şekilde kahverengi akıntı oldu şu şeklinde var yok arası yani aşırı birşey değil neden olmuş olabilir benm bat tarihine daha var zaten 5 Mayıs
belki yerleşme kanamasıdır

Ya bişi sorcam opu var yarına ama ben ağrıdan duramiyorum çok şiddetli ağrım var iki taraftan bıçakla sanki içimi desiyorlar gibi bı tek ben mi böyle şiddetli yaşıyorum hiç yasayaniniz oldu mu bu agriyi
Ohss’mi oldun acaba? 🧐 kaç yumurtan vardı? Benim az yumurtsm vardı pek rahatsızlık yaşamadım opu’da.. doktoruna söyle mutlaka

Kizlar evim dubleks az once merdivenlerden inerken 3 merdiven asagi kayip popomun uzerine oturdum.blastokist transferin 3. Gunumdeyim . Ayy cok uzgunum insallah bir sey olmamıştır
İnşallah olmamıştır dua edin ve dikkat edin Rabbim ol dedikelrinden etsin bizleri sıkıntı etmeyin birşey olmaz inşallah.okumustm birinin böyle olmuş sonucu pozitifti çok şükür inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız🤲

Ohss’mi oldun acaba? 🧐 kaç yumurtan vardı? Benim az yumurtsm vardı pek rahatsızlık yaşamadım opu’da.. doktoruna söyle mutlaka
20 tane görünüyor demişti Dr yumurta sayın çok o yüzden olmuştur muhtemelen dedi ama gitmedim arayıp sordum bu sefer yarın gideceğim ne de olsa diye

canım iyi yolculuklar o kadar sarsılmayla hiçbişey olmaz istanbuldayım bende herkes aynı şeyi diyor biz evde sonuç bekliyoruz millet geziyor🙈
Valla inanir misin yolda benzin istasyonlarinda sira var😅istann dususe gecer anadolu yanar galiba

Insallah tutunur bebisim Allah in izniyle cok korkuyorum😔

Valla inanir misin yolda benzin istasyonlarinda sira var😅istann dususe gecer anadolu yanar galiba

Insallah tutunur bebisim Allah in izniyle cok korkuyorum😔
İnşallah tutunur bende transferin 3.cu günü sekiz saatlik yol gelmiştim Allah ol desin yeter ki nasibimizde varsa bu ay olacak inşallah iyi olur 🤲😘🤲

X