2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Stres yapmayın artık ya ne güzel en sonuna geldik artik hersey güzel olur insallah rahat birakın kendinizi biraz ben hic sancı yasamamistim diger tramsferlerimde ama tutmadı da zaten olabilir belkide
İnşallah canım ya sonu hayır olsun. Kuzum çok fenayım tansiyonum yükseldi :KK43: şimdi oksapar yaptım nasıl yakıyor o öyle dokuz ay nasıl yapılır bu yandım resmen

Aynen o yuzden direk gobekle basladim bnde. Ama iki igne gobekten zor gorunuyo su an buz koydum aciyo 😂
Olmaz insallah bi dis sarimsak yut hap gb. Dusuksede yukseksede dengeler o tansiyonu
Oksapar çok fena can yakıyormuş 🙄 tansiyonum yüksek ölçtüm kan suladırıcıyı da vurdum şimdi iyice korktum şu günü hayırlısı ile atlatayım 😞

Ama kafaya takarsanız dusunurseniz biliyosunuz tansiyon daha cok yukselir normalde kullaniyomusunuz tansiyon icin ilac
Yok canım çünkü böyle normalde düşük hep senede bir iki defa pik yapıyor 12 bile olsa rahatsız ediyor acile gidiyorum dil altı veriyorlar öyle düşüyor. Doktora gittim takipte hep düşük ilaç vermek istemedi. Yani gelip şu günü buldu yine 😞

Yok canım çünkü böyle normalde düşük hep senede bir iki defa pik yapıyor 12 bile olsa rahatsız ediyor acile gidiyorum dil altı veriyorlar öyle düşüyor. Doktora gittim takipte hep düşük ilaç vermek istemedi. Yani gelip şu günü buldu yine 😞
Valla hic caninizi sikmayın hic düsünmemeye calıs kendini rahat bırak germe stres yapma hersey olacagina varir 10 gün sabret hersey yoluna girer yavas yavas

Oyle mi bilmiodum, acaba o yuzden mi agri da oldu anlamadim ki
Oksapar ne yaparsanız yapın yakan bi ilac malesef bende saglik personeliyim bazen kendime yetemesemde☺hazır olan enjektorde hava almayız oksapar clexane vs bunlar yakan ilaclar tavsiyem yerini degistirerek yapın cünkü morarma yapacaktır

Kizlar bide bu oksopari yaparken icindeki havayi almiyomuyuz. Ben aliyodum. Video izledim simdi hic havayi alan yok bide aci hissi olmasin die hizli enjekte etmek gerekiyomus
Bana hemsirem ilk havasini alıp yapın muhakkak demişti canım, yaparken hava olmasın diye

Kızlar merhaba, bugün transfer hazirligim başladı, günde 5 estrofem, 1 tane coraspirin, 1 tane follatro, 1 tane prednol, iki tane progestan iğne, ardından 1 tane duphaston icicem.. rahim kalınlığına 10 mm dedi sizce nasıl? Beş gün sonrasına kadar artar sanıyorum.. bana fitil vermedi. İki tane progestan iğneyi de sordum sabah aksam mi diye, hemşire de iki tüpü tek enjektöre alıp yap dedi tek seferde, bu şekilde yapan oldu mu hiç

X