2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar bugün negatif aldim ya ben ne zaman adet olurum ve bu adetimle yeni tedaviye başlayabilir miyim bilginiz var mı acaba?
Doktorum negatif sonuc cikinca beni aradi.6 gün icerisinde adet olursun dedi.istisnalar da var olmazsan bana haber ver dedi.bu adet ile degil bir sonraki adetimle tekrar transfer olunabilecegjni söyledi.

Amin canım inşallah
Hamilelerin duaları kabul olur, bizi de unutma bu mübarek günlerde canım
Her zaman dualarımdasınız kızlar inanın bu yollardan zorluklardan beraber geçtiğimiz için hepsini yüreğimde hissediyorum. İnşallah süreçleriniz en güzel şekilde nihayete erer sağlıklı bebişler doldursun kucaklarımızı

Kuzumm çok sevindim Allah sağ saglim kucağına da aldirsin inan çok sevindim inşallah en güzel sekilee ilerler cnm
Canımmm kadınlar Allah razı olsun. Sizden başka anlayan yoktur gerçekten. Nihayetinde riskli gebelik inşallah sağlıkla ilerler en büyük duam bu yönde sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah bekleyen herkes içinde elbette

Yaa gercekten mi Doktora sordum takip et dedi kuzum

Suyu az içtm dün ve bugun onun etkisi mi oldu acaba. İçime sular serptiniz
Canım su etki ediyor mu bilmem ama kanaması olanlara hep bol su tavsiye ediyor doktorlar bir de yatak istirahati ondan öyle dedim. Dikkat et kendine geçecek inşallah

Bugün transferimin 7. Günüydü sabah kan verdim 8 çıktı beta sonucum az önce umutlanmalı mıyım yoksa kimyasalamı döncek hiç emin değilim
9.gün aynı yerde tekrar kan ver canm artşı görmüş olursun inşallah artar aynı gün senle transferimiz bende çok umutsuzum adet belirtilerim var iki gündür bende 9veya 10.gün test yapıcam hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar acil bana cevap verir misin bugün transfer oldm biliyosunz yarın ucakla dönsem sizce skntı olur mu basina gelen var mı

Kızlar acil bana cevap verir misin bugün transfer oldm biliyosunz yarın ucakla dönsem sizce skntı olur mu basina gelen var mı
Canım bekleme sansin varsa bekle. Benim önerim tamamen psikolojik yani bilimsel olarak bilemem bisey olur mu? Allah korusun sonra aksi bir durum olursa bunu dert edersin kendine. Yani çok elzem dönmen gerekmiyorsa tabii. Ben olsam yola cikmazdim açikcasi.. tabii yine doktoruna sorman en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…